Beren geven er de brui aan

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (7)

#1 Quintana

Ik lig ook wakker van de opwarming.

 • Volgende discussie
#2 larie

In Rhenen (Ouwehands dierenpark) slapen vier van de vijf beren btw. Maar enfin, in m’n tuin gaan veel bloemen tot mijn grote verwondering deze week open..de rozen en nog wat planten waarvan ik de namen niet beheers. Grote hekel aan namen door mensen opgeplakt en weiger ze te ‘leren’ potverdrie.

Raar jaar, zelf geboren in een even raar jaar (goede wijn).

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#3 Oplawaai

Het is te hopen dat die beren komend voorjaar niet chagerijnig zijn omdat ze slecht geslapen hebben.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#4 Tsjech

@larie

Kom zelf net uit Baden-Baden. Daar ontluiken de rodondendrons en sneeuwklokjes al…

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#5 Daan

lol @ Oplawaai :P

Tijdens het fietsen hier in Amsterdam, fiets ik al langs bolletjes die hun eerste kleuren willen gaan showen, volgens mij heten ze lelies. Ze zijn in ieder geval geel. Das dan weer beter dan vorig jaar he. Toen zaten ze in de Keukenhof te klagen dat de bolletjes in Maart nog niet uit waren gekomen.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#6 Yevgeny Podorkin

Slapen is sowieso een nutteloze bezigheid.

Maar is het dan niet gauw afgelopen dan met die beren? Qua voedsel,..bessen, vis….

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#7 Bismarck

@6: Ik zou willen dat ik zonder kan, maar als ik dat doe, ben ik toch echt twee dagen rot, dus zo nutteloos is het (helaas) niet.

 • Vorige discussie