Aankondiging: GC augustus-actie!

Uiteindelijk bedrag: 2273,62 euro!

Downside Up bannerWaarom geven Russische artsen het advies kinderen met het syndroom van Down af te staan en weg te stoppen in een armzalig staatsinstituut? ,,Kapot speelgoed breng je toch ook terug naar de winkel?!??

Zo kijkt men in Rusland doorgaans aan tegen ?mongooltjes?. Daarom staat GeenCommentaar deze maand in het teken van “Downside Up“, een organisatie die opkomt voor kinderen met het syndroom van Down in Rusland.

Onze weblogger Remco Reiding zal dit jaar weer meedoen aan de Red Square Charity Bike Ride, een bloedstollende fietstocht die eindigt op het Rode Plein in Moskou. En hij zoekt nog sponsors!

Remco heeft zichzelf (en daarmee ons) als doel gesteld tenminste 1000 dollar (750 euro) te verzamelen. De komende weken zullen wij door middel van stukjes aandacht vragen voor de situatie van ?mongooltjes? in Rusland. Klik hier om alle tot nog toe geschreven stukjes te bekijken. Ook wordt verslag gedaan van Remco?s belevenissen tijdens de Bike Ride.

Wees daarom gul en stort een bedrag op (het Nederlandse) rekeningnummer 37.29.39.678 t.a.v. R. Reiding te Moskou o.v.v. Bike Ride 2007 en je naam op GC. Alle bijdragen komen uiteraard ten goede aan Downside Up. Vermeldt uw bijdrage in de comments, zodat wij bij kunnen houden hoeveel de actie oplevert!

De GC-redactie draagt al een eerste steentje bij door de advertentie-opbrengsten van augustus te doneren (ergens tussen de 30 en 50 dollar).

Ook bedrijven dragen hun steentje bij: Bekijk hier de gulle gevers!

Artikelen verschenen in het kader van de actie:

?Een mongooltje? Spuitje geven en gelijk begraven!’
Internaten vol uitgemergelde kinderlijfjes
Misbaksels of heiligen?
Bibberen vanwege de Bike Ride
Remco van start!
De eerste dag zit erop!
Mission accomplished!
Downside Update: trots en spierpijn

Mocht u zelf een banner willen plaatsen op uw site gebruik dan de volgende code:

<a href="http://www.geencommentaar.nl/index.php/2007/08/03/aankondiging_gc_augustus_actie" target="_blank">
<img src="https://sargasso.nl/wp-content/themes/sargasso_v4/images/clickhere1.jpg" data-src-sg="http://www.geencommentaar.nl/media/downsideup.jpg" alt="Downside Up banner" title="Help Remco, steun Downside Up!" width="150" height="60" />
</a>

 1. 18

  Hartelijk dank voor jullie bijdragen/toezeggingen!!!

  Eén verzoekje: vermeld bij het overmaken je geencommentaar-naam, zodat ik kan zien wie er geld heeft overgemaakt en wie niet.

  Als je dat niet hebt gedaan, mail me dan even op [email protected].

  Dank!

 2. 26

  Beste allemaal,

  Hartelijk dank voor jullie bijdrage! Als je je toegezegde bedrag nog niet hebt overgemaakt, dan vraag ik je dat zo snel mogelijk te doen op (het Nederlandse) rekeningnr. 37.29.39.678 tnv R. Reiding te Moskou ovv Bikeride 2007. Bij voorbaat dank!

  Remco