1. 2

  De turken zitten op cyprus. De turken varen rond cyprus. Miltairen aanwezig op land als zowel op zee. De berichtgeving luid:

  (maak je zelf alvast maar een beetje bang) Turkije stuurt OORLOGSSCHEPEN naar cyprus(naar de andere helft bedoelen ze blijkbaar)

  pffff,fff,ff,f f

  Weten jullie dan ook helemaal niets. De turken staan, zitten, varen, schijten en slapen al in en rond cyprus. Vanwaar al die bangmakerij.

  Oke, dat er een conflict is TUSSEN de beide cyprioten, ala. Dat zowel griekenland en turkije daar niet volledig weg kunnen, ala.

  Nou vraag ik me af,,,, waarom wordt er meteen als een baksteen door een ruit de vraag gesteld: WILLEN WE TURKIJE NOG BIJ DE EU??? Turkije laat een scheet, WILLEN WE TURKIJE BIJ DE EU???

  Ik zou zeggen, laat de eu eerst zijn eigen problemen met zijn eigen volk eerst oplossen voordat men zich gaat drukmaken of ze turkije bij de eu willen hebben.

  Ow en wat is die turkije toch een rampeland. Niets gaat er goed en er wonen zoveel moslims en er is geen vrijheid en ze zullen de eu schaden en de ondergang is nabij en pffffffff, NEE geen moslim land erbij.

  Moet je gelijk geven spuyt, volk in turkije wilt er niet meer in. Ze zijn er eindelijk achtergekomen dat ze totaal niets in de eu te zoeken hebben. hier blij, daar blij. wat wilt een mens nog meer.

  Nog een ding, De eu moet s een keer de regels naleven. cyprus kon en mocht helemaal niet in de eu vanwege het conflict daar. Waarom zijn ze er TOCH in gekomen??? eigen volk eerst? Zo ja, dat is het vrij normaal dat turkije een stokje ervoor steekt als men weer de turkse cyprioten links willen laten liggen bij de gaswinning in de middelandse zee oostelijk.

 2. 3

  Ze zitten normaal niet met oorlogsschepen in de internationale wateren rondom Cyprus. En nu doen ze het opeens wel. Iedereen weet dat dat als teken/provocatie bedoeld is. Er zijn echt niet ‘per ongeluk’ wat schepen te dichtbij gekomen hoor. Get real.