1. 1

  Wilders heeft door dat hij overal mee wegkomt; daarom buit hij dit nog even extra uit. Het “cordon sanitair” waar hij het op de verkiezingsavond over had, slaat vooral op zijn immuniteit in de media. Dat is niet mijn idee, maar dat van de nrc: zie “de leugen regeert” van afgelopen weekend.

 2. 2

  Ik kan aan de hand van dit bericht in elk geval niet anders oordelen dan dat het allemaal wel meevalt. Niks bewezen in elk geval, en dan past toch de voordeel van de twijfel?

  Als die man inderdaad onfris is zal dat denkelijk in zijn politiek wel naar voren komen.

 3. 4

  @3 De brede rug van de stagaire? Er wordt eerder gesteld dat hij de “stagaire” als een schlemiel afschilderd en hem als zondebok naar voren schuift. Wat er in de leugen regeert wordt gezegd is dat Wilders niet de hele waarheid verteld over a. de status van de werknemer en b. de posts op allerlei discutabele fora en dat vrijwel alle media dat als zoete koek slikken.

  Waar hem de overeenkomst met de zaak Graus zit, is dat hij vervolgens het opgebouwde momentum gebruikt om zichzelf te “marketen” als een gedemoniseerde zielepiet die alleen maar zijn werk doet.

 4. 7

  @6 Tsjek: de NRC-redacteur werd aan het woord gelaten, Wilders was niet bereikbaar voor commentaar. Eigenlijk werd de hetgeen waarop jij werd afgefikt rustig door de redacteur weerlegd.

  Behalve dan de vraag: heeft iemand een nep-post geplaatst of niet?

  Maar waar het in het programma vooral om ging was Wilders “tegenaanval”: dat hij niet de gehele waarheid gebruikt om zich te verdedigen. kijk maar op uitzendinggemist.