1. 1

  Ik erger me er vooral aan dat het niet gestreamd wordt, terwijl ze het dan weer wél op uitzending gemist zetten, en dat ik niets, maar dan ook helemaal niets van dat beleid snap. Hoe dan ook, het zal inderdaad nachtwerk worden… :-(

 2. 3

  Het tweede programma Zomergasten met Nelleke Noordervliet was indrukwekkend, wat een intelligente vrouw die haar gedachten uitstekend wist te verwoorden, vaart in het programma bracht en vele interessante thema’s aanboorde. Het was een genoegen om naar te kijken. Een schrijfster die de wereld om haar heen goed
  observeert en er ook iets zinnigs over kan zeggen. Nooit heb ik een boek van haar gelezen, maar daar komt nu verandering in.

 3. 4

  @1: ”en dat ik niets, maar dan ook helemaal niets van dat beleid snap.”

  Volgens mij streamen ze niet omdat ze voor de meeste fragmenten alleen de rechten hebben om ze (eenmalig) op televisie uit te zenden, bij ‘Uitzending Gemist’ knippen ze die er dan gewoon uit.

 4. 5

  Mooie uitzending, wel jammer dat de heer de Jong niet doorvroeg over het onderwerp Rijksmuseum. Acht jaar in de raad van toezicht zitten en vervolgens geen enkele verantwoordelijkheid willen nemen. Noordervliet was ineens duidelijk geïrriteerd maar de Jong durfde niet door te vragen. Jammer van deze te softe aanpak.

 5. 6

  @4: Zou kunnen. De feiten zijn dat volgens het programmaboekje de uitzending 3 uur en 5 miniten doorde. Op “Uitzending Gemist” duurt ie 3 uur en één minuut. Dat zou een geschrapt fragment kunnen zijn, maar het kan ook reclame zijn o.i.d. want dat wordt nooit apart aangegeven in het programmaboekje.

 6. 8

  @7: FYI, ze zit regelmatig aan bij Obalive maar daar is het nu een soort vakantie, dus je zult tot ergens in september moeten wachten). Wel hebben ze een archief : http://www.obalive.nl/zoeken.aspx Dus misschien (& gezien je reactie) vind je het wel leuk om daar wat te grasduinen.

  PS, de laatste jaren worden de radiouitzendingen, uitgezonderd dus in vakantietijd, video-gestreamd

 7. 9

  @8: Noordervliet is ook vaak (als columniste) te horen in OVT. Altijd een prettige verschijning daar.

  Ik vond Wilfried de Jong trouwens best ergerlijk in deze uitzending. Hij wist zich soms geen raad en probeerde het dan maar weer met goedkoop gepsychologiseer. Het zou m.i. beter over de inhoud van de fragmenten gaan dan over de jeugd en de sores van de geïnterviewde.

 8. 10

  @3: mijn man en ik vonden het een geweldige uitzending,
  met een vrouw die zo prachtig kan vertellen en ook zo mooi spreekt,
  het was meer dan 3 uur de moeite waard,geweldige tv(eindelijk)
  en wij zijn niet hoog opgeleid,maar met lezen bereik je heel veel.
  dank Nelleke en ook wilfried.