1. 1

  Zo te zien is het vergeleken binnen de industrie wel ok.
  Maar is het absoluut gezien minder optimaal dan een maagdelijk landschap met hunter gatherers.
  jaja

 2. 2

  @weerbarst:

  Starbucks maakt een hele song & dance over hoe vrantwoordelijk ze wel niet zijn, i.t.t. wat binnen de industrie gangbaar is. Dan mag er ook daadwerkelijk iets voor de boeren worden gedaan in plaats van een beetje glossy lippendienst. In zuid-amerika hanteren ze vergelijkbare discutabele handelswijzen door boeren aan hun te binden. Om maar niet te spreken over de slechte arbeidsvoorwaarden van hun barista’s. Echt een geval van put your money where your mouth is.

 3. 5

  Wow, zelfs twee regels zijn voor jou al genoeg om er tussendoor te lezen. Het gaat mij puur om het beroep barista, niets meer en niets minder. Snackbarhouders zijn geen chefkoks, vuilnismannen zijn geen milieu-deskundigen en Starbucks-medewerkers zijn geen barista’s.

 4. 7

  @T-Jo:

  De brista’s van Starbucks worden ook daadwerkelijk opgeleid (tot barista). Misschien is het niet de beste opleiding tot barista, maar niet iedere kok verdient vijf sterren. Wat er dan over blijft is een disdain opmerking jouwerzijds. Spuug je ook op de mederwerker als die je je happymeal overhandigt?