Zeven jaar Sargasso ..en nu? [Poll]

Sargasso bestaat deze maand zeven jaar. Uiteraard zouden we zelfgenoegzaam kunnen terugkijken op die tropenjaren in de blogosfeer en herinneringen ophalen over wat een lol we wel niet gehad hebben. Maaarrr… we zouden ook vooruit kunnen kijken! Zeven jaar was immers al voor de Oude Egyptenaren een cruciale periode: “Er zouden eerst zeven goede jaren komen, waarbij de Nijl het deltagebied naar behoeven zou overstromen. Dan zouden er zeven magere, arme jaren volgen”. Bevonden wij ons de afgelopen zeven jaar in de goede jaren of moeten die juist nog komen? Onze statistieken vertonen groei, maar achterover leunen past ons niet. Ook in de burgerpsychologie kent men een zevenjarige cyclus, zie de Vrijdag Vraag van vandaag. Een mens zou iedere zeven jaar in zijn leven op een kruispunt staan en de keuze hebben om van koers te veranderen. Hoog tijd dus voor wat introspectie!

Terwijl hier in Nederland de professionele media het fenomeen weblog ook dit jaar nog voor de zoveelste keer ontdekte is men in het buitenland al een stap verder. In de Verenigde Staten vraagt men zich hardop af of bloggen nog wel zin heeft? “Writing a weblog today isn’t the bright idea it was four years ago” (Wired). Is bloggen nog wel van deze tijd? Zijn Twitter, Facebook en Flickr niet veel toegangelijkere communicatiemiddelen? In de VS zijn blogs in toenemende mate geprofessionaliseerd en vercommercialiseerd: Who Killed the Blogosphere?. Aan de Huffington Post is niks romantisch en spontaans meer, en iedereen weet: wat in Amerika gebeurt komt op den duur ook in Nederland. Sargasso is, ondanks wat boze tongen beweren, (nog) steeds niet commercieel. Maar als commercialisering nodig is om te vernieuwen dan moet die optie overwogen worden.

Kranten hebben inmiddels de maniertjes van de blogs overgenomen, zelfs bij Trouw kunnen lezers reaguren en het nrc.next was nooit ontstaan zonder de hete adem van de blogs. Desondanks hebben kranten het moeilijk, hun lezersaantallen lopen terug terwijl sommige blogs -waaronder Sargasso- nog steeds groeien. Maar zonder kranten valt er straks voor de blogs nog bar weinig te deeplinken? Moet de parasiet zijn gastheer maar eens gaan overnemen?

Zeven toekomstscenario’s voor de komende zeven jaar
Omdat wij vanaf het prilste begin de mening van onze lezers hebben gekoesterd laten wij u ook nu weer meepraten. Zeven toekomstscenario’s voor de komende zeven jaar vormen de basis voor de discussie over de toekomst voor Sargasso. Uiteraard inclusief een attractieve poll (scrollen verplicht).

Scenario 1. “De Linkse Geenstijl – Huffington Post van de Lage landen”
We gaan in op het aanbod van 1 miljoen van die ene geheime investeerder en professionaliseren Sargasso. Binnen één jaar zitten er vijf broodbloggers in een lelijk kantoor in Amsterdam Zuidoost. Dagelijks rammen zij er vlammende stukjes uit. Continuïteit in content, maar uiteraard wel bemeten op onze trouwe lezersgemeenschap: intelligent, hogeropgeleid, intellectueel uitdagend, genuanceerd en denkend buiten de gebaande paden. Carlos en Steeph zijn wekelijkse gasten in landelijke talkshows. Opiniemakers, spindokters, verklikkers en gevaarlijke gekken weten ons te vinden. Sargasso TV start, Sophie Hilbrand wordt het nieuwe gezicht van Sargasso.

Scenario 2. “Het hogeropgeleide FOK Forum”
Om de dagelijkse content te waarborgen gaan we 200 extra bloggers aannemen. Kwantiteit staat boven kwaliteit. Op Sargasso wordt altijd wat geschreven. De huidige redactie drukt steeds minder haar stempel op het blog, maar het enthousiasme onder de bloggende lezers groeit. Binnen één jaar claimen we de uitspraak “De maatschappij dat zijn wij”. Van de advertentieopbrengsten kunnen we twee moderators aanstellen, die hebben we ook wel nodig…

Scenario 3.”Krachtenbundeling middels subsidie”
Ego’s gaan opzij en Sargasso neemt het voortouw in het smeden van een “Unie van de Nederlandse blogosfeer”. Brussel en Den Haag verstrekken ruimschoots subsidie, Carlos draagt vanaf dat moment nog hippere pakken dan Matthijs van Nieuwkerk en Steeph rijdt de eerste Ferrari op waterstof. Binnen ons eigen blog discours worden we heel groot, heel belangrijk én daarbuiten net zo onbegrepen als de EU, maar na verloop van tijd komt het goed. Sargasso slaagt er in (wapperend met subsidie euro’s) het neusje van de zalm onder de bloggers binnen te halen, hierdoor zijn de artikelen van hoge kwaliteit.

Scenario 4: “Omvorming tot microblog”
Omdat er toch al zoveel geouwehoerd wordt en reacties vaak nergens over gaan, vormt Sargasso zich om tot microblog. Postings zijn niet langer dan 280 tekens en de mogelijkheid om te reageren blijft bestaan. Alle links in de tweets gooien we in een aparte kolom. Sargasso wordt snel, luchtig, actueel en ózó Web 3.0. De redactieleden hebben niet zo veel meer te doen en worden minder zichtbaar.

Scenario 5. “Business as Usual”
Sargasso gaat door als stichting met vrijwilligers. Redactieleden komen en gaan, maar de hoofdmoot van de postjes komt voor rekening van een kleine groep bloggers. Er is sprake van enige continuïteit in content maar die komt wel uit de tenen, de daardoor ontwikkelde lange tenen zorgen af en toe voor een flinke flame met een verschroeide reaguurder of blogger tot gevolg. In 2015 verschijnt er een artikel in het NRC waarin een inmiddels grijze Carlos voor de drieëntwintigste keer uitlegt wat een weblog is.

Scenario 6. “Terug naar vroeger”
De redactieteugels gaan weer helemaal los. Quote du Jour wordt afgeschaft. De advertenties worden verwijderd. We bloggen alleen als we daar zin in hebben, de continuïteit in content is helemaal zoek. We zijn af en toe ontzettend offline. Jacobine en The Horse komen weer terug als reaguurders. Evenals de (te) grote borsten op vrijdagmiddag

Scenario 7. “Opkopen en sluiten”
Sargasso verkoopt zichzelf voor een symbolisch bedrag van één euro aan alt-f4.org

En dan nu pollen met z’n allen:
[poll=237]

Reacties (386)

#1 m.

gefelictaart redactie. komt bicat vanmiddag nog langs met een kaasplank?

 • Volgende discussie
#2 HansR

Gefeliciteerd inderdaad, ik loop hier pas sinds eind 2004 rond geloof ik. Ongeveer de helft. Verder zou ik die miljoen accepteren en wat vrijheid bedingen en gewoon leuke stukjes gaan schrijven. Maar ja, vindt die miljoen maar :)

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#3 cole

Sabbatical nemen

Lev 25:3-5 (Wetten voor het sabbat- en jubeljaar) schrijft voor dat (vers):

(3) Zes jaren zult gij uw akker bezaaien, en zes jaren uw wijngaard besnijden, en de inkomst daarvan inzamelen.
(4) Doch in het zevende jaar zal voor het land een sabbat der rust zijn, een sabbat den HEERE; uw akker zult gij niet bezaaien en uw wijngaard niet besnijden.
(5) Wat van zelf van uw oogst zal gewassen zijn, zult gij niet inoogsten, en de druiven uwer afzondering zult gij niet afsnijden; het zal een jaar der ruste voor het blogland zijn.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#4 ASH

Wel stemmen en niet feliciteren, dat kan natuurlijk niet. Dus bij deze!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#5 ALO

Gefeliciteerd. Mijn gelukwensen voor de voltallige redactie.

En een scenario? Maakt me niet uit, zolang het maar met Sophie is

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#6 Spuyt12

Gefeli!

Toen ik hier voor het eerst kwam was Sargasso ongeveer 1200 keer zo oud als GC, nu nog minder dan 2x! Pas maar op dat we jullie niet inhalen!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#7 dick

Met 4 eens, dus Van Harte Gefeliciteerd. En nog vele jaren.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#8 Pritt Stift

Proficiat. Wat een krent, die Harry de Winter, met z’n 1 miljoen.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#9 arieT @ A Clear Blue Sky

Van harte, bon anniversaire en dat soort goeds. Wat de toekomst betreft: combineer 1 met 5, een een vleugje 4 en andere web2.9 trucs. Al vind ik jullie huidige tweets niet bijster interessant.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#10 Mark

Proficiat, dat ik nog maar lang van jullie stukjes mag genieten.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#11 Hemaworstje

Gefeliciteerd,

met uw beperke internationale blog kennis kan men al snel tot die conclusies komen.

Net als in de politiek wat niet wordt besproken is het belangrijkste , de reclame en het verlies van objectiviteit en onafhankelijkheid.

Maar als commercialisering nodig is om te vernieuwen dan moet die optie overwogen worden mag men hetzelfde interpreteren als dat Balkenende zegt dat bezuinigen pas in in 2010 besproken gaat worden.

Optie 1 : lukt je niet , er is geen talent in de toko om de massa te vermaken of te raken, dat hebben de afgelopen 7 jaar wel bewezen.

Optie 2: hoog opgeleide Fok mensen , leuk passend en veel beter aansluitend bij de doelgroep van de commerciële hoeren (adfo )
leuk scenario als je houdt van Science Fiction. not gonna happen.

Optie 3: Carlos die zijn ego aan de kant zet. moahahahahaaa.

Optie 4: tot nu de beste variant, realistisch gezien de huidige pageviews. less is beautifull, naked is perfect.

Optie 5: alsjeblieft niet ik verveel me regelmatig hier. stilstand is achteruitgang.

Optie 6: achteruitgang is vooruitgang.
kan heel goed , een deur is een deur.
anders krijg je geen nieuw aanwas.

Optie 7 . acuut doen.

als laatste opmerking ;
Regelmatig zie ik hier stuitend slechte posts voorbij komen waarvan de schrijver binnen 2 minuten afgeserveerd en druipend in het droogrek hangt terwijl er bultens talent te vinden is bij wie de vingers jeuken en zich beter hadden voorbereid om een dergelijke posting te mogen doen.
Ik kan me absoluut niet vinden in de aansturing en continuïteit vd kwaliteit.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#12 larie

Impressionante, wat zeg ik IMPRESSIONANTE

ps: Optie 5..iets meer ruimte voor luchtigheid zo tussendoor.

pps: 11,echt hema :( en toch kom je steeds terug hè..tuimelaar)

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#13 arieT @ A Clear Blue Sky

@hema, ouwe zeikerd. Je loopt altijd hier te kraken, maar bent intussen wel even een vaste bezoeker en grossiert in reaguursels. Wat het vingerjeuken betreft: er is niet heel lang geleden een oproep gedaan alhier voor reguliere bijdragen.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#14 su

Gefeliciteerd!

Tsja, wat te doen.. Gewoon wat jullie zelf willen.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#15 Perik

De redactionele kwaliteit van schrijfsels mag beter. Nodig mensen met een opinie uit voor bijdragen. Redactioneel prikkeldraad (licht en zwaar en kort en lang), je moet als bezoeker ook af en toe kunnen ademhalen. Meer regelmatige content. Aan zowel professionalisering als subsidie zitten grote bezwaren (onderscheid betaald en onbetaald, dood aan intrinsieke motivatie, gedoe met belangen). Aan onbetaalde vrijwilligheid trouwens ook, zo heb ik op dit moment geen tijd om uitgebreid te reageren wegens werk.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#16 Carlos

Oei… een kwart van de stemmers wil mij graag grijs zien in 2015.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#17 Yevgeny Podorkin

7 jaar, van harte…én uit eigen middelen, én een gezin, en gewoon in de file naar het werk (oke, daar ook mogelijkheden als de baas niet kijkt)…maar Diepe buiygingk dus en pet af. Of éérst pet af en dán pas buigen?…anders ligt ie op de grond natuurlijk…die pet. En om hem dan daarna in een wasmachine met bonte was mee te soppen vind ik dan weer een beetje te gortig worden. Komter natuurlijk ook weer een kreuk in die er ook nooit meer uitgaat, ’t zal je gebeuren…dus…

Maar zal zoiets zijn tussen 1 en 5, en zolang je @su het zelf blijft trekken inderdaad…en wat is eigenlijk de gemiddelde levensduur van een blogger hè…magische grens natuurlijk: 7 jaar.

Het leven EEN Grote Hel…van de Westertoren, die roodbruine vlek onderaan het Okura…het witte laken…misschien een partytent als het regent…maar dat was het dan.

Het uiteindelijke Bloggersparadijs?

Wie zal het zeggen.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#18 Yevgeny Podorkin

Verder de postjes niet TE lang en TE veel woorden…hoor je mij verder niet meer klagen. Buiten dat die HTML- tags Volkomen Kut zijn natuurlijk, je word er lui van. Vreemd dat je na een up- grade erop achtergaat in die zin (BB- code).

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#19 Napoleon

Ik lees Sargasso met plezier. De site heeft de potentie een veel breder (inderdaad wat hoger opgeleid) publiek aan te trekken, maar diep van binnen denk ik toch altijd ‘Ja het is het net niet eigenlijk.’ Ik weet niet precies waar het aan ligt.. ik denk dat Sargasso te beschouwend is, te intellectueel probeert te zijn. Misschien te hard probeert niet Geenstijl te zijn. Dat hoeft niet slecht te zijn, maar als ik dan op de voorpagina zo’n stuk lees als ‘een open brief aan dhr Dorenbosch’ dan is dat te gekunsteld en het nodigt niet uit tot reageren en discussie. Ik zou gewoon een stuk online plempen waarin direct gezegd wordt waar het op staat: idiote organisatie gaat iedereen foetusjes rondsturen. Dat heeft geenstijl ook gedaan en het levert 800 reacties (tegen 9 hier). Waar is hier aandacht besteed aan die verschrikkelijke eendagsvliegfilm van Jami? Of word aandacht bestaad het feit dat Ierland door zijn poot stijf te houden dingen voor elkaar krijgt in Europa, terwijl wij het braafste jongetje van de klas moeten zijn zodat anderen ons aardig vinden? Ook dingen als de dagsluiting, schermschot, de ‘strip’ en zoiets als de raadkaart interesseren mij (als gemiddelde hoger-opgeleide Nederlander) nauwelijks. Ik scroll daar snel langs. Als de raadkaart meer comments heeft dan de andere dingen op de voorpagina, dan is dat ergens vreemd toch? Ik zou graag meer Geenstijl willen zien: meer ruimte voor actualiteiten en heldere stukjes waarin een mening wordt verkondigd. En dan niet een ‘linkse’ Geenstijl, maar wel eentje die genuanceerder en minder populistisch is en waar wat meer ruimte is voor beschouwing.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#20 Jorn

Ik denk dat we nu toch echt richting betaalde reageerders moeten gaan.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#21 S’z

Proficiat met wat is “as is”. Dikke proficiat en heel veel dank. Hoe jullie het inrichten : à vous.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#22 Carlos

Een waardevolle reactie Napoleon, dank daarvoor. Het was zo ongeveer rond 2003 dat ik opeens mailtjes kreeg in de trant van: “waarom schrijven jullie OP DIT MOMENT niks over Iran, dat durven jullie zeker niet heh, linkse lafaards en/of joodse lobbyisten!” , “waarom lees ik hier niks over *vul maar in*, dat is nu juist hardstiklke actueel en Sargasso moet dat ook coveren”. Men begon Sargasso te zien als reguliere nieuwsvoorziening maar vergat en passant dat we daar vooral de tijd (en middelen) niet voor hebben. In tegenstelling tot wat typisch Hema beweert: talent is wel aanwezig alleen de tijd ontbreekt. De redactie bestaat uit mensen die allemaal een drukke baan hebben en die Sargasso er naast doen. De hele actualiteit coveren (waar inderdaad de sleutel ligt voor een doorbraak naar publiek van honderdduizenden ipv duizenden) lukt dus niet, ook al doe je nog zo je best. Bovendien is het gebleken dat hoeveel bloggers er ook in de redactie zitten het werk vaak neerkomt op een paar specifieke mensen: zij die ieder uur van de dag voelen “dat blog moet vol”. Er zijn in het verleden verschillende kansen geweest om betaald te gaan bloggen, hiervoor moesten redactieleden echter hun huidige baan opzeggen. Niemand die dat wilde, maar wellicht dat dat in de toekomst nog wel eens gebeurt?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#23 Siquo

Ik kwam voor de tieten, en bleef komen in de hoop dat ze terugkwamen…

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#24 mark

Hoera. Realiseer me dat mijn 5 jarig jubuleum bij dit blog deze zomer volledig is ondergesneeuwd door de geboorte van mijn zoontje. Noujazeg. En dat het al vijf jaar geleden is dat Carlos mij wegsnaaide bij mijn goedlopende blogspot (100 views per dag, bron:Nedstat). De tijd vliegt als je het over hoofddoekjes en Bush/Balkenende/Seedorf hebt.

IK KANNIE KIEZEN!!1!1 Eigenlijk wil ik natuurlijk het liefst terug naar vroeger. Toen alles nog (in) zwart-wit was. Maar de blik moet vooruit, ook goed. Het lijkt aantrekkelijk om elk nieuwsfeitje te posten (beetje GS-formule), daar een mening bij te doen en zo het discussieplatform van übersuperslim en gigagevat Nederland te worden. Maar ik vraag me af of dat haalbaar is. Immers, dan moet je mensen gaan inhuren/betalen die shifts draaien. Daarmee krijg je vanzelf broodbloggen, dat misschien bij makkelijker GS-meningen werkt, maar niet als je de (meer en minder terechte) pretentie hebt om telkens interessante(re) meningen te ventileren (dan doorsnee media-aanbod). Maw, zo haal je juist het spannende weg wat ongeleide bloggers (wier inspiratie altijd leidend is) onderscheidt van de broodbloggers en kranten e.d. (de kranten die overigens op hun beurt steeds meer de bloggerstruukjes proberen over te nemen, en zo groeit de boel naar elkaar toe tot een amorfe derriebrij).

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#25 Napoleon

Ik snap het probleem maar al te goed en ik neem het jullie ook niet kwalijk ofzo. Ik heb ook meermaals zitten denken ‘Ok.. dit vind ik een belangrijk onderwerp en ik ga hier een stukje over tikken en stuur dat op naar Sargasso.’ Maar ik in de eerste plaats helaas vreselijk perfectionistisch en in de tweede plaats is er inderdaad altijd te weinig tijd.

Ergens is het jammer want Sargasso heeft de potentie zeker wel en er is (naast Geenstijl) genoeg ruimte in Nederland voor een ander robuust blog dat net even een andere doelgroep aanspreekt.

Als je ooit de kans krijgt om 4 of vijf fulltime bloggers aan te stellen zou ik dat meteen doen ;) Maar mijn tip blijft dan ook.. probeer het begrijpelijk te houden. OOk op de Huffington Post zijn de meest gelezen artikelen op dit moment ‘Emma Watson: I’d go naked’ en ‘Jennifer Anniston Naked’. Ik bedoel maar.. succes zal enige compromissen vereisen..

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#26 Carlos

Oja die Mark met z’n zoontje… de nul-kind politiek die ik heb proberen te handhaven binnen de redactie is hopeloos gefaald. Wat dat betreft heeft typisch Hema gelijk met z’n opmerking over de aansturing. Die verdomde bloggers gingen gewoon door met leven, begrijp je dat nou?! Terwijl Tonie.net: de grootste nieuwsblogger van de prehistorie heeft bewezen dat dat helemaal niet hoeft?! Alleen heeft die het dan ook maar anderhalf jaar (max) op volle snelheid volgehouden en is daarna gestopt met bloggen en toch weer gaan leven. Zou Tonie al kinderen hebben?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#27 Carlos

Ja Napoleon wat betreft dat “naked”, dat klopt ook. Maar je zag echter dat na verloop van tijd de verwachtingen zowel binnen als buiten de redactie hierover uiteen gingen lopen. Een deel van de lezers ging zich storen aan een linkje van drs Boobelino de Soto, terwijl een ander deel zoals Siquo(#23) nog steeds smachtend wachten op de terugkeer van de (te) grote borsten. En inhakend op wat Mark (#24) zegt zou een Linkse Geenstijl toch een andere tak van sport zijn. Het is niet klakkeloos ANP-tjes door de verstijlmachine gooien, jullie willen/verwachten hier iets meer. En nog terugkomend op dat “naked” terwijl het GS-publiek voor bijna 100% pro-fap is ligt dat hier dus complexer.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#28 Rene

Voor wat t’waard is, ik heb gekozen voor business as usual. Ik vind het minus een klein aantal respondenten (nee, ik zeg geen reaguu… ik doe het niet) op het moment een geslaagde site dus vanuit mijn perspectief is revolutie onwenselijk. Evolutie regelt zichzelf wel.

Als er vanuit het “content provider perspectief” een noodzaak tot verandering is dan zij dat zo natuurlijk maar in vredesnaam niet de huidige nummer 1 van de poll. Geenstijl is een vreselijke site voor en door vreselijke mensen en van het voorvoegsel “linkse” wordt het niet meteen beter.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#29 Boekhouder Berend

@11 Hemaworstje
Er zullen vast veel betere bloggers buiten Sargasso rondlopen. Alleen zou het voor jou geen zin hebben als zij bij Sargasso zouden posten. Je kunt immers de huidige posts al niet bevatten.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#30 hemworstje

ah er is talent maar wordt niet gebruikt , tja.das luxe, pas maar op dat het niet gaat roesten.

Mooi politiek antwoord om geen alternatief /vervanging te zoeken.

Hema leeft op een minimum. heb zeëen van tijd
bereid om voor een lullig bedrag uren entertainment in sargasso te pompen, maar of dat gewaardeerd wordt is een tweede.
Sociaal gesproken is het wellicht zelfs een must maar ach dat nemen we niet meer zo nauw in het hedendaagse linkse duyvendakse milieu..
tevens voorzie ik grote redactionele censuur ten behoeve van de adverteerders en het behoud van het huidige bezoekersaantal.

publiciteit geven aan de film van esfhan jami of het foetusje is een handje helpen aan de spam.
ik heb nog geen poppetje in de bus maar God wat een heisa erom heen.
precies de discussie die balkende wenstte , dat we nadenken over onze normen en waarden en zo opnieuw de paaltjes in de grond rammen.
Dat is geen nieuws waar de hoog opgeleide jongere op zit te wachten. ( hoop ik tenminste ).
de reden dat de raadplaat schermschot etc werkt is dat enige nepv orm van interactie plaatsvind, zie raad het onderschrift bij het foto spelletjes etc. marketing.

De bloggger blijft kutten met het gevoel dat je creatief en inspirationeel wilt wezen maar krijgt daardoor niet het gewenste aantal publiek om je motivatie omhoog te houden.
Je wilt applaus voor je werk en gaat niet uren steken in iets met 8 comments en 60 klikjes.
Bloggen 24/7 365 is erg vermoeiend , de neiging om te knippen en plakken en de rest aan je bezoekers over te laten is een having a easy day.

Wellicht is een fusie met een ander groot groen blog een optie. Denk als een bankier.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#31 Dr Banner

feli – en koop Hemaworstje!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#32 Hayek

Waarom Sophie Hilbrand?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#33 Bismarck

Ik zie dat linkse Geenstijl aan het winnen is… Is Froukje Jansen in dat geval niet beter als Rutgergezicht in plaats van Sophie Hilbrand?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#34 Pritt Stift

Bloggen. Uiteindelijk gaat het toch over wijven.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#35 Perik

@34 Doe ons nog een paar goeie tips, Pritt. Ook jij hebt vast veel liever een stevig blog om tegenaan te kunnen schoppen. Ik kan me zo voorstellen dat die hegemonie inmiddels enorm boring begint te worden.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#36 el

Gefeliciteerd. Bewondering voor jullie doorzettingsvermogen. En wat mij betreft: less is more. Liever één eye-opener per dag dan tien open deuren, ongeacht het aantal reacties.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#37 Peter

Ook van harte! Mooi volgehouden.

De aangeboden opties vallen met ietsjes tegen. Zeven stuks maar? Waarom geen 7 x 7? Waarom niet één met 7-sterren kwaliteit?

Overigens: sinds hier de reclame is uitgebreid teken ik in voor optie #20 (van Jorn) ;-)

Rest mij nog 2 dingen:
– dank voor Sargasso’s steun bij een aantal projecten aan deze zijde.
– ga gewoon door en zie maar bij welke vooraf bedachte of later onverwachte optie jullie uitkomen.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#38 dick

@ 34. Wijven?!, zal vast het synoniem voor “rukken” voor je blijven.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#39 TRS

Gefeliciteerd jongens. Maar Sophie Hilbrand? Ik dacht meer aan de meiden van halal igv. Carlos.
*voelt overigens een stijlloos bindend stemadvies aankomen*

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#40 christinA eijkhout

Gefeliciteerd.
Van mij mag het allemaal weer een gewoon blog worden, zoals het was toen ik het vaker las.
Maar ja, vooruitgang, concurrentie, blahblah.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#41 Fleauxe

Sargasso is een verderfelijk weblog!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#42 klauwkikker

De poll is gekaapt door Geen Stijl.
Hadden jullie iets anders verwacht?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#43 Kees

Als ik nu twee euro bied, wat dan?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#44 Zifnab

Misschien toch maar terug naar vroeger? Of toch een Fok!blog?

Rest mij slechts om de heren en dames een feestelijke dag te wensen. Zeven jaar is niet mis. Gratz enzo.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#45 nattebever

Laat je niet gek maken door de eikelbijtertjes van GS, Sargassomenschen. Jullie maken een uitstekend links-georiënteerd blog, met als enig mankement dat er geen echte oriëntatie meer is.
ZeikerTs die daar moeilijk over doen.

Ik zeg: Op naar de volgende 7 jaar!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#46 seven

Gefeliciteerd met de 7 jaren een mooi getal en dat het maar veel geluk mag brengen.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#47 jb

Dit is 1 van de weinige logs waar ik geregeld blijf kijken, niet altijd iets goed/interessants vind, maar vaak genoeg om terug te komen. Naar mijn indruk is de kwaliteit wel sterk wisselend geworden.

Probeer meer gastbijdragen van ‘experts’, d.w.z. mensen die ergens echt iets van af weten, te krijgen.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#48 cees

Kom even langs via GS, maar ga snel weer terug.
Dit is niets en het wordt nooit wat.
Maak van Sargasso een website met nieuws over natuur en wetenschap of zo iets.
Spitsheid, actualiteit, gevoel voor humor en scherpe journalistiek is een vak.
Geen ideologie!
ByeBye…

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#49 Fleauxe

Wat doen die google-adds hier? De linkschmensch ging toch consuminderen?
Ja, daar vallen jullie toch even lelijk door de mand.

Als ik zeg, ‘ de islam is een verderfelijke godsdienst’ wat zeggen jullie dan?
Nou, nou, nou?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#50 larie

Don’t eat the yellow snow..open deur wist ik al lang.. maar hoe smaakt biologisch dynamische worteltaart, dat weet ik dus niet..bijleren mijn optiek

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#51 dick

Cees stel je niet zo aan vent! Schrijf je naam gewoon met een K. Zoals broer en zus Flodder. Nog zo’n kak-naam op 49. Tjonge het is hier Het Gooi niet, ga lekker met een hockeystick zwaaien!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#52 larie

Wat zeg je dik?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#53 Fleauxe

Goed dat je het zegt DICK!
Wil jij mijn hockeystick zien?
Kom lekker naar geenstijl, je weet wel, dat zwaar heerschende weblog! Of blijf je in deze muffe huiskamer rondhangen?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#54 wankingacko

jo sargasso gefeliciteerd enzo.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#55 dick

lariekoek probeer nog maar eens. Ajax 3-0 tegen 10 man!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#56 wankingjacko

wordt gewoon de j in mijn naam gecensureerd zeg. stelletje communisten hier, ik peer hem weer

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#57 Hitchhiker

zal ik dan maar?
Smile … je staat op geenstijl.

en nu je poll opvolgen he, belofte maakt immers schuld
Byebye

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#58 nattebever

Jullie moeten niet zo denken in ‘scenario’s’. ’t Lijkt goddomme wel een PvdA-congres. Handen uit de mouwen en zorgen dat er normale stukken op Sargasso komen te staan en iedereen afbranden die iets zegt ten gunste van de multicul of de verzorgingsstaat.
En meer over tieten en auto’s, dus geen gelul over tuinbroekdragende trutten van Troje, werkschuwe krakerTs, ruifvreterTs en ander schorem. Zul je zien, binnen de kortste keer zit je zeker op 20 hits per week.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#59 Steeph

Polletje tijdelijk uit gezet. We hebben iets te veel verkeer en de database kan er niet zo goed tegen.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#60 dick

Gefleauxte steek die stick maar in je hol, dat is waar schijnlijk het eninge stickje dat je ergens in mag steken. Hier is wel ergens mijn mening te vinden over die stijlloze infantiele stumpers. Die enkel ter meerdere glorie van de overgevulde zakken van Weesie en zijn holmaten posten.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#61 VanFrikschoten

7 jaar? Zo oud word een wild zwijn nog niet eens!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#62 TRS

en dat wil een links geenstijl worden?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#63 moderator

jongens jongens, wat een kritische comments weer. ga dat eens ergens anders doen.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#64 SlamGrunn

Hardleers blijven pollen hè? Sommigen leren het nooit…hihi

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#65 dick

@ natte doos: gaat het over politiek? Over tante TON of gebleekte Geert?

Al wil Wilders de Tweede Kamer niet afschaffen en laat hij geen knokploe­gen marcheren, hij is zijn denken de afgelopen jaren wel steeds verder naar rechts geradicaliseerd.

Wordt u graag beledigd? Geert Wilders bij nader inzien kennelijk toch liever niet. De man die zelf van beledigingen zijn handelsmerk heeft gemaakt (‘knetter­gek’, ‘Marok­kaans tuig’) en regelmatig historische onzin uitkraamt (‘fascis­tische Koran’), reageert woedend nu twee wetenschappers hem in de extreem-rechtse hoek hebben geplaatst: ‘Zijn ze helemaal van de pot gerukt?’ (parlementair taalgebruik blijft ook in de verdediging moeilijk).

Al wil Wilders de Tweede Kamer niet afschaffen en laat hij geen knokploe­gen marcheren, hij is zijn denken de afgelopen jaren wel steeds verder naar rechts geradicaliseerd. Zijn organische eigen-volk-eerst-denken, zijn tame­lijk categorale afwijzing van bepaalde bevolkingsgroepen, zijn latente xenofobie en zijn suggesties het non-discrimina­tie­beginsel uit de Grondwet opzij te schuiven, vertonen wel degelijk raak­vlak­ken met ex­treem-rechtse denkpatronen.

Dat hij een verblinde fan is van Israël kan geen tegen­argument zijn. De NSB was democratisch vergeleken met de PVVNog los daarvan dat in Israël inmiddels eveneens een paar neonazi’s rondlopen: van heftig antisemitis­me had ook het historische prototype van de fascist, Musso­lini, weinig last, en Mussert voor hij in Hitlers vaarwater kwam evenmin.

Wat de PVV in elk geval met hen gemeen heeft, is het Führer-principe, omdat Wilders intern oppermachtig is en elke democrati­sche controle ontbreekt: Wilders is enige eigenaar van zijn bestuur- en ledenloze partij. Daarbij vergele­ken was de NSB nog democra­tisch, want daar kon je gewoon lid van worden.

Van meer relevantie dan het gedoe over de exacte etiquettering, dat vooral weer eens een open zenuw van Nederland illustreert, is de inhoud. Als het om een oplossing voor de niet te ontkennen multiculturele spannin­gen gaat, opereert Wilders regelmatig abject.

Dat bleek nu opnieuw bij de kredietcrisis. Zijn eerste reactie op de kabinetsplan­nen: er moet gewoon geen geld meer naar probleemwijken en inburge­rings­cursus­sen gaan.

Pardon? Zijn reactie behelsde nadrukkelijk niét: het geld voor beide zou beter op een iets andere manier besteed kunnen worden, dit of dat plan heeft geen effect en kan beter zus of zo aangepast worden. Nee, hij wil dat er überhaupt geen geld naar toegaat.

Kennelijk is hij ertegen dat die wij­ken worden opgeknapt en immigran­ten inburgeren door Nederlands te leren. Dat suggereert alsof hij helemaal geen oplossing wil, omdat die de onvrede zou doen verdwijnen waaruit hij nu electo­raal zo vruchtbaar put.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#66 moderator (edit: je bent de Webmeesteres helemaal niet)

dick | 12 December 2008 | 22:12
hou je even in, dataverkeer wordt door de hardwerkende nederlander betaald. (1e warning)

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#67 Hoxha

+7

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#68 El El

Ahhh, Sargasso gegeenstijld… En nog een graties consult succesbloggen ook. Gna gna…

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#69 Fleauxe

@dick | 12 December 2008 | 22:09: Wat is nou je probleem, dat er geld gemaakt wordt bij GS? Volgens mij ben je één van die verbaal incontinente stumpers die kritiek heeft op GS maar er niet één steekhoudend argument bij weet te bedenken. Probeer het dus gerust nog een keer Dick.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#70 nattebever

Dickje, nr. 66, niet zulke lange lulverhalen schrijven. Ondergang van elk blog, al die would-be ghostwriters voor Castro.
Eenvoud is het kenmerk van het ware. Zei Jezus geloof ik, of Marx, enfin.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#71 larie

Humor, morgen weer de silence toch:)

Ships that pass in the night, and speak each other in passing, only a signal shown, and a distant voice in the darkness; So on the ocean of life, we pass and speak one another, only a look and a voice, then darkness again and a silence.
Henry Wadsworth Longfellow

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#72 superjan

hey jongens gefeliciteerd. Maar waarom is het hier altijd zo verrekte saai. Neem Frans van Jole als aanjagert, dan wordt het nog gezellig.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#73 VanFrikschoten

Ik heb een natuurhert gekend die na 3 jaar al naast zijn hoeven liep….

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#74 VanFrikschoten

Iemand nog een stronk zeewier..?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#75 Fleauxe

Mag ik hier roken?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#76 Fleauxe

Ennuh, zijn Anne-Frank grappen op dit forum ‘done’?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#77 superjan

@fleauxe> ga je nog naar pink christmas. Ik ga denk ik naar de opening.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#78 wankingjacko

heeft hier al iemand “wilders 4 president geroepen”?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#79 superjan

leuk dat aftellen, zo is er altijd wat te doen…

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#80 VanFrikschoten

Hee, Carlos! Valt er hier een beetje te typen bij nacht en bij ontij?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#81 nattebever

Waar zijn eigenlijk de ‘harde doden’ van Sargasso als je ze nodig hebt? Of zijn die er, snifsnifsnif, misschien helemaal niet?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#82 larie

superjan,.een tipje..Man sieht nur das, was man weiß.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#83 Ketsman

Ah gezellig, de gaynazi’s van het pauperlog zijn er ook! Ik vroeg me al af waarom de kinderpr0n op was.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#84 ArieHaantjedevoorste

-weggejorist en opgerot-

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#85 superjan

leuk, die rare kryptoteksten, heb je iets tegen gays Ketsman? Ies niet zo links hoor.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#86 Ketsman

Ik ben veel te sexy voor gaynazi’s, dat is alles. Pedo’s van edet zijn altijd weklom hier, hoor.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#87 dick

@69: We leven in een vrij land, doe lekker je ding. Het is absoluut mijn ding niet. Heb hier denk ik wel 100 argumenten neergezet, waaruit blijkt de stijlloze stijl mijn stijl niet is. Maar dat zijn zoveel dingen niet. Zou het wel prettig vinden als ik er niet altijd mee geconfronteerd werd.

Haha verbaal incontinente stumpers… Duidelijk gebrek aan woorden.

Joh, geniet er lekker van. Probeer de rest aan te steken. Beetje positieve invloed zal wel goed zijn voor dat zure zakie daar.

@76, wordt vast lachen met jou, laat maar eens horen.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#88 ArieHaantjedevoorste

@77

Hoe moet je daar binnenkomen dan? Achteringang?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#89 Bismarck

Toch jammer dat er niet meer met die GS-checker gebeurd is. Die zou vandaag toch mooi van pas gekomen zijn.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#90 VanFrikschoten

@ArieHaantjedevoorste
Da’s werkelijk een prestatie van jewelste…Chapeau!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#91 Karsa Orlong

Ik ben voor de iets meer actualiteits optie. Hier wil ik nog wel eens in discussie gaan. Op geenstijl zou ik dat nooit doen. ipv de linkse geenstijl zou ik dan ook eerder de redelijke geenstijl willen zien (D66 alert: het redelijke alternatief). En dat zit ‘m meer in reaguurders dan persee in de stukjes.

Verder vind ik de raadkaart wel leuk. (alsook de topografische tetris). Netzoals dat er wel eens linkjes op digg staan waarvan ik denk, dat is een leuk sargasso dingetje … of die post / discussie over de beste covers of echt nerdcore: stripboeken … of een discussie over fonts … dus i.h.a. inderdaad verstrooing, maar dan civilization ipv doom.

Wellicht dat bovenstaande doelen commercieel haalbaar zijn. Maar dan moet je wellicht inderdaad ook _echt_ op je bek durven gaan (zoals Pritt zegt baan opzeggen etc.).

Zo grappig als panzerfaust wordt sargasso helaas niet, maar of is tegelijk ook “te cool”. Daar pas je als taalgemankeerde beta niet tussen. Zoiets.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#92 SlamGrunn

Frans Bromet ook aanwezig hier? Leuk materiaal…

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#93 ArieHaantjedevoorste

@89

Elke GS-reagluurder een paars kleurtje? Lijkt me een puik plan. Kunnen we zien wie er goed zijn en wie niet…beetje het gele-sterren-idee. Past op zich wel bij modern links.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#94 superjan

@bismarck> ja die heimwee naar de stasi zit er bij jou nog goed in. Hulpjeklinkje dat je dr bent… registreren identificeren, uitsluiten, isoleren enz…

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#95 Fleauxe

@Superjan: Nee, maar ‘k ga wel naar dat debat over homoseksualiteit en tolerantie. Over zaken praten waar dat walgelijke Sargassovolk liever over zwijgt. Wat een ruksite trouwens zeg, ik krijg antiperistaltische neigingen van dit blog.

Hé, maar alsnog gefelicifuckyou Sargasso peeps.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#96 ArieHaantjedevoorste

Ik mis Wim Heitinga een beetje trouwens.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#97 VanFrikschoten

@VanFrikschoten | 12 December 2008 | 22:34
Doelend op het 22.30 tegeltje…wel nu…laat maar…Dit typt als een kat in een vreemd pakhuis….

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#98 Ketsman

Walgelijke Sargassovolk? Wacht even, nu niet van onderwerp veranderen, we hadden het over de neonazi’s van geenstijl.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#99 TRS

– weggecarlost- (edit: stelt u niet aan TRS hier stond helemaal niks)

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#100 gronk

*plust bismarck*

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#101 superjan

@fleauxe> ik weet uit zeer betrouwbare bron dat de gristenen niet durven. debattechisch ( ies scoopje sargasso, (geen gein)

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#102 Ketsman

En als iemand het walgelijke Sargassovolk flamed ben ik het, dus opzouten met je fascisme!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#103 LB

Ontzettende OLO @ pauperlog. Die ongeschoolde Prittlikkers zijn kennelijk door hun zakgeld heen dus dan maar een poll vernielen, gewoon omdat het kan he.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#104 VanFrikschoten

@TRS | 12 December 2008 | 22:38
Jij moet ook niet zo bijzonder doen. Je had van de week al een ban op dumpert…

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#105 TRS

@104
oh?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#106 superjan

@ketsman> jij houd wel van een godwinnetje op zijn tijd he?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#107 LB

Gefelicitaart trouwens met uw 7 jaar , heren redactie

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#108 larie

Zeg haantjedevoorste..als je alsmaar vooraan staat ben jij dus beter dan wie niet begrijp ik?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#109 El El

Wordt steeds gezelliger hier. Zou vaker moeten gebeuren: de wekelijkse stijlloze chatavond op Sargasso. De tv kan wel uit!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#110 Fleauxe

Weet iemand hier waar ik porno kan vinden op het internet? Je hoort daar allemaal verhalen over.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#111 Ketsman

GS is een grote godwin toch, soepjan.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#112 LB

Zeg Sargasso’s, er zijn edet-proof hosters (*wink*). Dit is te sneu voor woorden.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#113 VanFrikschoten

Toen ons Aldo 7 werd most ‘ie opeens een Nintentdo Wii of zo…Een paar klappen voor zijn harses kon ‘ie krijgen….

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#114 LB

Mocht de boel weer kapot gaan dan kunt u hier verder flamen.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#115 Ketsman

Ja, alle neocon’s hierheen, gaan we lekker thee drinken!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#116 VanFrikschoten

Toen wij 7 werden kregen we een homp klei in onze flikker gekwakt…”Ga daar maar wat moois van maken”, zei die opvoedheks…Waar gaat deze site over eigenlijk? Ik wil wel een beetje ontopic blijven anders krijg ik die Joris weer achter me aan….Ik heb ook geen makkelijk leven, hoor…

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#117 Ketsman
 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#118 LB

idd kom op dan stelletje fascisten. Biertje?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#119 LB
 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#120 arob/zwart

Van harte gefeliciteerd met de 7 jaren (een hele prestatie)
En nu snel naar de pol van geenstijl.
Gefeliciflapstaart.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#121 TRS

Ok mensen, even een snelle Sargasso newbie kenniskwiz.

1. Welk Sargasso redactielid heeft een KOE in z’n tuin?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#122 SlamGrunn

Sargasso’s Duivels dilemma: Is dit hier nu dan ook een American party?

* 6-pack in de fietstas achter de hand houdt *

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#123 Capt Orange

Is er hier ook een Joris?
Ik wilde s ongegeneerd over hoeren praten!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#124 tendy

wat is fasjisme eigenlijk? hoor daar allerlei vreemde verhalen over…

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#125 bottehond

Ketsman is een ezel met vooroordelen.
Voel je je bedreigd, ventje?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#126 Fleauxe

Ik heb dus het gevoel niet welkom te zijn hier. En als dat zo is dan wil ik dat we daar met z’n allen over gaan praten. Zo gaan we natuurlijk niet met elkaar om hé!? Waar is die linkse behoefte aan dialoog gebleven. Of moet je, om daarvoor in aanmerking te komen, pro/geytenneuken zijn?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#127 tendy

Als dit de inlogpagina is van de beheerder: https://sargasso.nl/wp-admin/
en de loginnaam is admin

wat is dan het wachtwoord?

(edit: als jij in Amersfoort woont wat is dan je voordeur?)

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#128 progressief

Van harte,
Ik heb een enorm zwak ontwikkeld voor het in praktijk brengen van termen als: “tegen beter weten in”, “zieltogend” en “voor de kat z’n kut”. Hou dit vol jongens, het internet kan niet zonder jullie!

*gooit urine-pinda naar de barman en kijkt verwilderd om zich heen op zoek naar de plee. Bar ook goed?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#129 progressief

@ Capt Orange
Excuses voor het zeiken over je bootschoenen. Moet je niet naast me gaan staan in een kroeg zonder plee. En zonder bier. Gaat iets goed mis hier.

Is de rooibos-thee te zuipen?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#130 Fleauxe

Waanlink, pfff ik zal jullie eens een waanlink geven: http://i192.photobucket.com/albums/z172/its_me_again_bucket/fat-bitch.jpg

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#131 Ketsman

Haha, Bottehond is een geenstijlmongool, und er habst es nichteins gewurst.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#132 SlamGrunn

@ progressief: Loop maar even mee naar mijn fietstas
(en haal gelijk Frik uit zijn spagaat)

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#133 Fleauxe

Iemand zin in een macrobiotische spacecake?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#134 bottehond

Tis hier net zo triest als op azijnbeaude.nl
Gutmenschen wier mening niet meer blijkt dan een gecraqueleerd laagje vernis van gratuite, niet doorleefde of doordachte standpunten.
Zodra men dat verfje er afschraapt ontwaart men luiden met onnozele vooroordelen die niet meer debiteren dan Godwins, quasi intellectuele prietpraat en tu quoques.
Als je er iets van wilt maken hier hebben jullie een intellectuele imjectie van jewelste over. Op GeenStijl comment een publiek dat in vele opzichten uiterst divers is. Werk daar maar aan en sluit de tent anders, svp. Dan kunnen de commenters hier naar GS, waar minstens de helft van hen na twee maanden reaguren zonder enige twijfel heel anders zal denken over bv de doodscultus en Wilders, Ayaan, Jami en Pro Köln. Just mij two cents. Doe er iets mee.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#135 Voorbijganger

Mooi aquarium in de hoek. Met een grote vis ook.

Iemand in voor swaffelen 2.0? Voor €5,- een keer meppen met de vis.

*dit verjaardagsfeestje leuk begint te vinden

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#136 Carlos

Zo….., zijn er nog boze blanke burgermannen in de zaal?
Je kan ook nooit eens avondje rustig homemade Paraguyaanse natuurfilms kijken of je wordt getsunamiet door het Gesundes Volksempfinden.

en oja Pritt, ik weet zelf wanneer mijn weblog is geboren:
https://sargasso.nl/archieven/

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#137 bottehond

Ketsman | 12 December 2008 | 23:27

Op GS hangen geen neo nazies rond. Die stemmen trouwens SP. Wist je dat?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#138 Ketsman

Geenstijl zou eens op bezoek moeten gaan bij de telegraaf, wat daar voor idioten reaguren zeg, tering!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#139 VanFrikschoten

Best een leuk gastenboek maar dat groen, hè? Daar hadden ook snelwegen kunnen liggen en kerncentrales kunnen staan met rond marcherende blonde knaapjes met verlokkelijke Prodent-lach op glimmend gepoetste laarsjes wier vlaggen en vaandels ruim in de wind wapperen tegen een schilderachtige Hollandsche wolken lucht….Maar, ja…je kan niet alles hebben…

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#140 bottehond

Carlos | 12 December 2008 | 23:31

Dude, de newbs van GS die nu posten zijn homoseksuelen en joden. Jij doet dat dus zelf ook, strooien met Godwins alsof het pepernoten zijn? Geen wonder dat je gebruikelijke clienteel dat dan ook sans gene gemakkelijk doet. Tsja, dan begrijp ik dat sargasso zieltoogt. Geen beste beurt.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#141 Ketsman

Hahaha, die botte hond, lettop:
In het politiek spectrum is nationalisme moeilijk in te delen bij links of rechts; nationalisme bestaat in extreemlinkse vorm (Anarcho-nationalisme), in extreemrechtse vorm (Fascisme en Nationaalsocialisme), maar ook in ‘gewoon’ linkse en ‘gewoon’ rechtse vorm (respectievelijk Linksnationalisme en Liberalisme/Conservatisme).
http://nl.wikipedia.org/wiki/Nationalisme
Nazi’s waren zo rechts als geenstijl! Dumkopf!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#142 Voorbijganger

Her mission statement alhier verschilt niet wezenlijk van dat van GeenStijl:
“(…)In plaats daarvan willen we aandacht geven aan nieuws dat terzijde is geschoven door de traditionele media, informatieve stukken schrijven over wetenschap, politiek of cultuur alsmede wat te doen aan vroeg-Ming dynastie fetishisme.(…)”

Verontrustend hoe men uit elkaar kan groeien. Te veel spinazie-quiches?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#143 Ketsman

Bleutkopf! Eh, at botkopf dat was.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#144 Framoes

@Carlos | 12 December 2008 | 23:31
We vervelen ons op Geenstijl, en hier valt altijd wel wat te lachen. Heb ik vernomen.
En het is waar, ik lach me rot.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#145 Fleauxe

Wat is die ketsman een zure man zeg. Drink een lekker glaasje Coca Cola, daar knap je van op. Coca-Cola, drink dat spul!!!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#146 bottehond

Ketsman | 12 December 2008 | 23:31

Indeed. Establishmentsblaadje om de intellectueel minder begaafde in toom te houden. Uiterst bedenkelijke politieke voorkeuren. Ook zeer pro EUSSR, als ik me goed herinner.

http://www.standejong.nl/2007/11/29/lunshof-hoekstra-fortuyn/

Wel zo sympathiek als jullie GS straks met een tegenbezoekje vereren, halve tammen.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#147 Rammsteinchen

@Bottehond Verzoek de Goden niet, ik heb een ban daar, ik kan niet meeschelden.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#148 seven

@Ketsman dat waag ik te betwijfelen

Stel er wordt een politieke partij opgericht die zichzelf socialistisch noemt en in haar programma heeft staan dat de staat de plicht heeft ervoor te zorgen dat alle burgers in hun levensonderhoud kunnen voorzien of door de staat worden onderhouden. In andere programmapunten belooft de partij: uitbreiding van sociale voorzieningen; goede gezondheidszorg en dito onderwijs die toegankelijk zijn voor iedereen; onteigening van grond ter voorkoming dat particulieren ermee speculeren; nationalisatie van bedrijven die een monopolie hebben en winstdeling bij grote bedrijven.

Dertien jaar later komt de partij aan de macht. Ze heeft haar ideologische veren niet afgeschud; het programma is al die tijd onveranderd gebleven en wordt voortvarend uitgevoerd. Een echte linkse partij, zou je toch zeggen. Maar omdat het nu toevallig de Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei (NSDAP) betreft,

http://www.libertarian.nl/NL/archives/000610.php

Maar ach wat is links of rechts in deze eeuw, dat bestaat allang niet meer. De term links stamt af van de plek van de oppositie in het parlement van Engeland. En rechts zit de regerling. In NL is het PvdA CU en CDA aan de macht. De liberalen etc zijn momenteel de oppositie, en christelijklinks en links heeft momenteel de macht.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#149 Willianus Wortelus

Kinderkens verdraagt elkander.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#150 Framoes

Fleauxe | 12 December 2008 | 23:38
Nee joh, elke avond een glas azijn en dan des ochtends de ochtendurine drinken. Daar wordt een mensch gezond en sterck van.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#151 Ketsman

Wat is dat nou weer voor propagandische flutlink, hondekop, kan je dat even samenvatten? Ik ging even over m’n nek van de oogkanker. Tering, heb je ook links met tieten ipv ouwe kankerlullen?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#152 Ketsman

Seven, een side die libertering heet kan niet objectief zijn, ga toch geenstijl lezen als je een brainwash wil.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#153 Fleauxe

*Weggewebmeesterest, doodsbedreigingen niet toegestaan*

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#154 progressief

@ ketsman,
Zoals meerdere je hier zullen gaan uitleggen voldeden de nazi’s in zeer veel opzichten aan de opvattingen die wij voor “links” houden. Zoals daar zijn: de maakbare samenleving, egalitaire maatschappij en de atheistische grondslag, al denkt Lee Harris daar anders over.
Denk verder na hoe zinnig het is om “links” en “rechts” als principiele ethische keuze te zien. Dat lijkt bij links zeker te leven, maar op GeenStijl andersom ook.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#155 Ketsman

Denk zelf na. Prog

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#156 repulse

@botte
Het is nutteloos botte, de lieden die dit forum bevolken zouden het gevoel om hun hersens te gebruiken verwarren met de zoveelste kater gekregen van wijn uit een karton pak. Niet te vergeten dat het injecteren van een te grote dosis realiteit te vergelijken is met decompressieziekte van duikers.

Die 50% waarvan jij inschat dat er nog hoop voor is zal uiteindelijk alleen nog maar stilletjes in een hoekje gaan zitten, hun vingers in hun oortjes, dikke tranen biggelend langs hun wangetjes.

Oh dat is wat ze altijd al doen, naja in dat geval baat het niet dan schaad het niet…

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#157 Rammsteinchen

@Fleauxe Weet jij waarom ik een ban hebt toevallig ?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#158 progressief

@ ketsman,
En verder wat seven zegt. Hij is beter in het verwoorden, ik scoor beter op punten als VOLUME en drammerigheid. En drammerigheid.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#159 VanFrikschoten

Hee, Carlos!

Foor je verjaardag en ff goed lezen, hè?:

Erlkönig-Johann Wolfgang Goethe

Wer reitet so spät durch Nacht und Wind?
Es ist der Vater mit seinem Kind;
Er hat den Knaben wohl in dem Arm,
Er faßt ihn sicher, er hält ihn warm.

Mein Sohn, was birgst du so bang dein Gesicht? –
Siehst Vater, du den Erlkönig nicht?
Den Erlenkönig mit Kron und Schweif? –
Mein Sohn, es ist ein Nebelstreif. –

»Du liebes Kind, komm, geh mit mir!
Gar schöne Spiele spiel ich mit dir;
Manch bunte Blumen sind an dem Strand,
Meine Mutter hat manch gülden Gewand.«

Mein Vater, mein Vater, und hörest du nicht,
Was Erlenkönig mir leise verspricht? –
Sei ruhig, bleibe ruhig, mein Kind;
In dürren Blättern säuselt der Wind. –

»Willst, feiner Knabe, du mit mir gehn?
Meine Töchter sollen dich warten schön;
Meine Töchter führen den nächtlichen Reihn
Und wiegen und tanzen und singen dich ein.«

Mein Vater, mein Vater, und siehst du nicht dort
Erlkönigs Töchter am düstern Ort? –
Mein Sohn, mein Sohn, ich seh es genau:
Es scheinen die alten Weiden so grau. –

»Ich liebe dich, mich reizt deine schöne Gestalt;
Und bist du nicht willig, so brauch ich Gewalt.«
Mein Vater, mein Vater, jetzt faßt er mich an!
Erlkönig hat mir ein Leids getan! –

Dem Vater grauset’s, er reitet geschwind,
Er hält in den Armen das ächzende Kind,
Erreicht den Hof mit Mühe und Not;
In seinen Armen das Kind war tot.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#160 Framoes

@Ketsman | 12 December 2008 | 23:43
Nee hier is het lekker objectief. Ga toch vissen, jij naarling.
En Libertarian verbasteren naar Libertering is echt van het niveau basisschool.

*Weggewebmeesterest doodsbedreigingen zijn niet toegestaan*

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#161 Ketsman

Wie zegt dat ik links ben? Ik ben voor al qaida! Opkankeren!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#162 seven

Free Rammstein

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#163 progressief

Ketsman,
Blijven nadenken inderdaad. Maar er niet vies van zijn de mening van een ander tot je te nemen, anders ontaarden je standpunten zo snel in een religieus fanatisme.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#164 Framoes

@Rammsteinchen | 12 December 2008 | 23:45
Iets dat je hebt gezegd in het de verdwenen reaguursels van gisternacht?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#165 Ketsman

Sjonge, en dan zegt men dat ik vooroordelen heb.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#166 progressief

@ Rammsteinchen | 12 December 2008 | 23:45
Ban maakt niet uit joh, voortaan reaguren we hier. Het heeft wel iets, hoewel de catering zuigt. Iemand de grote vis al bemand?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#167 Rammsteinchen

@Framoes Niet erger dan ieder ander

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#168 seven

@Ketsman
Lees ook ff onder de link het verhaal over links rechts en de echte originele betekenis daarvan in mijn reactie @ 148 Soms is groen links liberaler dan de vvd Liberaal heeft helemaal weinig te maken met wat jij onder rechts verstaat.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#169 progressief

#
Ketsman | 12 December 2008 | 22:29

Ah gezellig, de gaynazi’s van het pauperlog zijn er ook! Ik vroeg me al af waarom de kinderpr0n op was.

Zie je morgen Steeph

nuff said

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#170 Steeph

Vrees dat ik puur om technische redenen (de server rookt) hier de reacties even dicht moet zetten. Kom morgen na de lunch nog eens terug.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#171 repulse

Pritt doe eens gezellie en haal die ban van ramm af. plzzzzz

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#172 VanFrikschoten

@Rammsteinchen
Moet je even met die huilpaal praten. Die heeft zijn bokkenpruik afgezet….

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#173 Steeph

Reacties staan weer open. Kijken of de server het nu wel houdt.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#174 drunkmen

Iets meer dan 500 stemmen, iets minder dan 200 comments en de server klapt eruit… Afijn, alt-f4.org is de beroerdste niet. Naar welke rekening kan ik die euro overmaken?

Wat mij betreft volstaat t.a.v. de sluiting de toevoeging van de volgende regel aan de .htaccess file in jullie serverroot:
deny from 82.95.210.52
Is een vast IP-adres. Het adres van Zutman weet ik zo niet uit mijn hoofd, maar dat kunnen jullie vast wel afleiden uit de IP-ban die hem is uitgedeeld.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#175 Steeph

@drunkmen: Meestal doen we dat als tijdelijke maatregel, even wat verkeer de andere kant op sturen. Maar met een paar ingrepen moeten we uiteindelijk weer heel wat aankunnen.
Het zijn de pieken waar we niet op geschaald zijn (2000 pageviews per uur).

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#176 superjan

zo zeg die ketsman is echt reclame voor je blog.

@ frikschoten> erlkonig van schubert (toch?), daar schiet ik dus echt steeds van vol.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#177 drunkmen

@Steeph: < 1 per seconde, wordt iedere bit hier nog met de hand verscheept? Maar zand erover, laten we het hebben over de zakelijke transactie:
1. rekeningnummer
2. waarom ontvang ik deze pagina nog?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#178 drunkmen

Zutmans IP-adres is 195 punt 64 punt 94 punt 194. Gaarne ook in de ‘deny from’ regel. Zutman laat trouwens weten dat z’n IP-ban nu al zeer bevalt en kan het iedereen aanraden.

Wat gaat Sargasso trouwens doen met die euro?
Snoepreisje voor de hele redactie? Goed doel?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#179 Bismarck

@93/94: Benoemen en bouwen noemen jullie dat toch? Wel toevallig dat de standaard GS-mening dat vandaaltjes hard aangepakt moeten worden ineens niet meer geldt als het GS-vandaaltjes betreft.

Voor de mensen met een kort geheugen, de GS-checker bestond uit database van IP-nummers van mensen die een petitie hadden gevandaliseerd. Geheel toevallig (of niet, zegt wel iets over het gespuis dat daar rondloopt) bleken de vandalen vooral afkomstig van GS, dus die deden (en doen nog steeds) grote boehoe (zoals zij dat noemen).

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#180 VanFrikschoten

@superjan | 13 December 2008 | 11:40
Ja, dat was een soort bombastische Loesje die Gotisch typte…

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#181 superjan

@bismarck zo is dat! iedereen die een jou niet welgevoegelijke mening ventileert, moet je registreren, identificeren, isoleren enz, enz…

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#182 Peter

Tellen Sargasso-jaren dubbel?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#183 Victor

Van harte gefeliciteerd Buurman. Nog vele jaren, in welke hoedanigheid dan ook

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#184 Hockey

Scenario 3 is wel weer typisch voor jullie politieke kleur. Er moet subsidie bij. Een ander moet maar weer gaan betalen voor jullie gebrek aan zakelijk inzicht.

Bah. Waarom moet links nu altijd weer subsidie, subsidie, subsidie nodig hebben? Waarom kan links nu nooit eens de eigen broek ophouden?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#185 Ketsman

Progressief: Ach gut, heb ik je gekwetst?
Seven: Wat lul je toch over wat ik versta, ik hoor je nieteens, dit is internet, en ja, nazi’s hadden links en rechts-trekjes, maar samenvattend en historisch gezien gewoon rechts, extreemrechts. Ga maar eens een kaalkoppie zeggen dat ie links is.

Edet:
[x]Racistisch
[x]Nationalistisch
[x]Xenofobisch
[x]Revanchistisch
[X]Extreem rechts, maar wil niet zo genoemd worden.
En Godwin is zelf een nazi!
Nuff said /progressief

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#186 VanFrikschoten

@Ketsman | 13 December 2008 | 15:26
Toet-toet-boing-boing!
http://nederkrant.wordpress.com/2007/08/29/neonazi-constant-kusters-zou-nu-sp-stemmen/

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#187 Ketsman

Hou toch eens op met die rare rechtse propaganda links. Ik bedoel maar ‘nederkrant’ en die lay alleen al, denk je niet dat die gare side een klein beetje niet helemaal objectief is?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#188 Ketsman

Het grappige van de internets is, dat je altijd kan vinden wat je WILT lezen.
http://www.google.nl/search?q=vvd+neonazi
Ik bedoel maar.
Maar als je enig historisch besef hebt, dan weet je dat nazi’s extreemrechts waren.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#189 VanFrikschoten

@Ketsman | 13 December 2008 | 15:43
Misschien vind je deze lay leuker?
http://www.dag.nl/10101768/VIDEO/Artikelpagina-Video/Constant-Kusters-Ik-stem-SP.htm
En ik propageer niets…

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#190 Carlos

Hockey #185 (doe je met een stokkie) ga eens terug naar school doen!
Het nederlands bedrijfsleven pakt velen malen meer steun en subsidie dan alle werklozen, gehandicapten, ngo’s, buurthuizen en kunstenaars bijelkaar.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#191 Ketsman

Oh okay, dus we gaan ruim 60 jaar historie herschrijven omdat een of andere dementerende ex-nazie iets geks zegt. Jij hebt de familiebreincel duidelijk niet geërfd, hè.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#192 VanFrikschoten

@Ketsman | 13 December 2008 | 15:52
Je kan het mooi typen, hoor, oh, hystericus…

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#193 Steeph

Nog 5.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#194 VanFrikschoten

@Ketsman | 13 December 2008 | 15:52
Trouwens geen slecht idee om “ruim 60 jaar historie” te herschrijven. Hele boekdelen zijn voor het linkse gemak maar even onder de tafel geschoven…

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#195 Ketsman

Zoals?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#196 Ketsman

Oja, domme vraag, dat weet je natuurlijk niet want het is voor het linkse gemak maar even onder de tafel geschoven.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#197 VanFrikschoten

@Ketsman | 13 December 2008 | 16:04
Wat heb jij op sgooltje geleerd over de oorlog? Dat van die nare man zeker met die 6 miljoen doden. Maar vertelden ze er even niet bij wat er zich achter Polen allemaal heeft afgespeeld. Of in Indonesië…Of over al die “spontane” verzetshelden na de oorlog…

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#198 Ketsman

Zilverpapieren hoedje iemand?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#199 Ketsman

Ja, dat weet ik toch, heb je niks beters?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#200 Abjectief

Scenario 7: Opkopen en sluiten (72%)
Scenario 1: Linkse Geenstijl (13%)
Scenario 5: Business as Usual (8%)
Scenario 6: Terug naar vroeger (4%)
Scenario 3: Krachtenbundeling middels subsidie (2%)
Scenario 2: Hogeropgeleid FOK Forum (1%)
Scenario 4: Omvorming tot microblog (1%)

Ik mag aaanemen dat jullie wel degelijk de overweldigende en eensgezinde vox populi aux serieus nemen en ernaar handelen?
In dat geval gefeliciteerd met de behaalde zeven jaren en succes met het zoeken naar een nieuwe hobby.
We zullen u niet missen.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#201 VanFrikschoten

@Ketsman | 13 December 2008 | 16:08
Als je nu eens begint met het ophouden van een ander zaken in de maag te spitsen…wellicht dat er iets van een dialoog ontstaat. Voor monologen ben je ook bij ons aan het juiste adres, hoor, maar da’s een verhaal apart…

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#202 Ketsman

Okay, dus ik heb de discussie gewonnen? Mooi, dan kan je nu weer optiefen naar je extreemrechtse paranoide kutdside.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#203 VanFrikschoten

@Ketsman | 13 December 2008 | 16:13
Ik waardeer je arrogantie. We zouden een setje moeten worden…kèje lache…

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#204 VanFrikschoten

Heb ik mij toch nog nipt de discussie gewonnen…ghe..

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#205 Ketsman

Dream on, naziboy.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#206 VanFrikschoten

@Ketsman | 13 December 2008 | 16:20
Zeker jaloers op mijn kekke glimmende zwarte laarsjes, he?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#207 VanFrikschoten

Ik heb me er van de week ook een blonde pruik bij gekocht…Ben helemaal da bomb nu…

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#208 Ketsman

Hè, ik ga bier drinken, ik heb nu geen zin om gezellig met je te doen. Later misschien.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#209 VanFrikschoten

Zo gaat het nu elke keer…Niemand houd van mij…*Boek over lelijk eendje lezen gaat*

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#210 El El

@Abjectief

De eerste keuze valt natuurlijk af als je eens goed nadenkt over t waarom…

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#211 Bismarck

@182: Ik ben benieuwd hoe jíj dan wil omgaan met mensen die hun mening uiten door Abri’s of grafstenen onder te kladden.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#212 superjan

@frikschoten> ik hou van je. dat weet je toch?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#213 Hockey

@Carlos, #191, typisch linkse respons.

1) Alle bewijs ontbreekt.
2) Daarmee is subsidie niet goed. Zeker niet om ons de zoveelste linkse BS door de strot te duwen. Als jullie links willen zijn, prima, maar betaal het zelf. En laat niet mij meebetalen aan jullie gedachtengoed.
3) Je vergelijking gaat mank. Gehandicapten hebben recht op steun. Een linkse blog niet.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#214 Ketsman

Geld steken in een rechtse papieren mongolenkrant steent zeker wel dan?
@ soepjan & herr flickschoten: stelletje gaynazi’s!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#215 Ketsman

Bewijs (via extreem links blog)

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#216 HansR

Gvd, die [rechts]rakkers blijven maar zeuren.
Houdt het dan nooit op?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#217 Ketsman

Typisch rechts, altijd maar huilie huilie doen. Ik lach me de tering, ik hoop dat het nooit ophoudt.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#218 larie

How about closing this door ? liefst onverwacht met vingers ertussen.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#219 superjan

ik blijf hoor jongens!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#220 Ketsman

Je blijft wat? Dom? Kortzichtig? Hosmonazi? Een soepkip?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#221 Zifnab

Kets, laat die jongetjes nou eens met rust!

Dit is een net blog waarbij ik, tot nu toe, nooit de neiging heb gehad om een ondoordacht comment te plaatsen. Behalve bij Jacobine. Maar daar vroeg ze dan ook om.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#222 Ketsman

Laat me toch met rust Zif, mag ik nou nooit eens lol hebben. Bovendien verstoorden die kaalkoppies m’n flame elders op deze side door de servert te laten crashen. Dus nu gaan ze het krijgen ook, de hosmo’s.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#223 larie

Jacobine!..hoe zou het haar gaan? Vast goed.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#224 superjan

@ketsman> jij bent echt een hele zielige jongen.
Ik zou je graag eens troosten

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#225 Ketsman

Ik ben helemaal geen jongen, ik ben een veertienjarig naakt meisje.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#226 Ketsman

PEDO!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#227 Guy

Gaat lekker zo, die groepstherapie hier. lol!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#228 Guy

O ja, gefeliciteerd Sargasso. Enne, Drs Boobelino DeSoto mag van mij weer van stal, hoor. Af en toe.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#229 superjan

@ketsman>
volgens mij ben je een hele zielige jongen die denkt dat hij een klein bloot meisje is.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#230 Ketsman

Volgens mij ben jij een vieze engert die kleine meisjes wil versieren.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#231 VanFrikschoten

Nu hoor ik net dat die Kletsmajoor hier nog bezig is…Heb je geen leven? Bij Ome Frik kan je wel een paar tientjes verdienen hoor…

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#232 Ketsman

Oh noes, it’s the invasion of the nazi-pedo’s! M’n moeder had me al voor jullie gewaarschuwd! Eh,..hebben jullie ook snoep?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#233 VanFrikschoten

@#
Ketsman | 13 December 2008 | 20:35
Loop maar even mee naar achteren…trekdrop is in de aanbieding deze week…

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#234 Ketsman

Ah, ik zie dat u ook kaaslollie’s heeft?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#235 VanFrikschoten

@Ketsman | 13 December 2008 | 20:40
Even ter zake Kletsman…is dat hier al 7 jaar zo’n vieze praatjeswebplok? Ben ik weer te laat…?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#236 Ketsman

Ik kom hier ook voor het eerst, en toen lieten een stel pedonazi’s de servert crashen.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#237 seven

@186 verstaat: welke betekenis hecht je aan.

Een woord heeft soms meerdere betekenissen, ook in dit geval.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#238 VanFrikschoten

@Ketsman | 13 December 2008 | 20:43
Ik vond je al zo “bleu” en timide overkomen maar dat kan ook aan mijn dramatische inlevingsgevoel liggen, hoor…

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#239 Ketsman

En ik was net zo’n sargassofiguur aan het afkankeren toen jullie m’n flame kapotmaakten.
EN NIEMAND, MAAR DAN OOK NIEMAND ONDERBREEKT MIJN FLAMES ONGESTRAFT!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#240 superjan

ketsman is echt de bloem van deze lok. Zeg Frik. Ik denk dat ik echt blijf. Ga me binnenkort inschrijven, deze weplok kan wel wat pedonazihomoinvloeden gebruiken.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#241 VanFrikschoten

@superjan | 13 December 2008 | 20:49
Ze moeten alleen iets aan dat vreselijke groen gaan doen hier…dat kan rozer…

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#242 Ketsman

Roze is voor pedo’s.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#243 seven

GS haalt gewoon een ontopic comment van mij weg in het Jami topic.

Jami, gewoon ff bellen met de nctb / joustra, dan wist gs alles wat je wil.
*Free Hippocrates*

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#244 VanFrikschoten

@Ketsman | 13 December 2008 | 20:54
Ik ben 2 meter 15, armen als molenwieken en eet kInNeszJesz als ontbijt…

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#245 Ketsman

Je vergeet gaynazi.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#246 superjan

@frik> ik ben maar 1.85 en ben net te zwaar voor de K1 Max.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#247 Ketsman

Ik heb een hontd.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#248 VanFrikschoten

@Ketsman | 13 December 2008 | 20:58
Ja, ik ben door Sargasso ingehuurd om als gaynazi de tegels vol te typen. Dat staat inderdaad zo in mijn functieomschrijving…mot je nog een lollie?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#249 Ketsman

Nee dank je, jouw lollie stinkt naar poep.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#250 Dirkstra

Ja, de zeven vette jaren zijn voorbij, sargasso…

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#251 Ketsman

Wat zien ik nou? Gaan alle pedonazi’s offtopic? Kom eens terug? Ik dacht dat ik de bloem van de sargasso’s was?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#252 Ketsman

Wat een kutflame…

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#253 VanFrikschoten

@Ketsman | 13 December 2008 | 21:13
Dat je een blinde en diepe liefde voor mij koestert kan je ook op een andere, meer charmante, manier zeggen hoor…

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#254 Ketsman

Maak me nou niet gek, ik koester alleen m’n vinger in m’n veertienjarige naakte kutje, vieze kinderlokker dat je d’r bent.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#255 VanFrikschoten

@Ketsman | 13 December 2008 | 21:20
Vat het in een gedicht en je wint de hoofdprijs…Een volledig verzorgde onthoofding in Saudi Arabië met een botte bijl naar keuze…

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#256 superjan

@ketsman> dus je kutje is 14, maar hoe oud ben jij? (ik wist niet dat ze in 1994 die ingreep al onder de knie hadden)

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#257 Ketsman

Hoei, flame on naziboy’s! Alleen heb ik even geen aanknopingspunt op uw hersenloze gebral. Misschien help het als jullie iets beledigends zeggen? Dan kan ik weer zeggen dat jullie dom zijn, nu is het wel erg makkelijk.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#258 Dirkstra

Het lijkt hier wel een kerstsamenzang…Eén begint en de rest valt in…Ik denk dat ik maar lid word van dit gastenboek…

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#259 Ketsman

Ik word er eigenlijk een beetje moe van, ik probeer hier nazi’s verrot te schelden en het enige wat ik krijg is dat ze me leuk vinden. Wat is dit voor een kloteside! Zijn hier geen internetwetten tegen?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#260 superjan

je bent ook bijzonder grappig ketsman.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#261 Ketsman

Dat zeg je alleen maar omdat je op kleine naakte meisjes valt, pedo!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#262 Dirkstra

Nu ik toch met Sinterklaas een nieuwe preekstoel heb gekregen heb ik nog wel een gaatje over om ’s zondags een donderpreek te houden teneinde die linkse typmensen hier weer op het rechtse pad te brengen…

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#263 Ketsman

Prima, zolang je je smoel maar houdt.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#264 Dirkstra

@Ketsman | 13 December 2008 | 21:54
Dat was mijn tekst…we gaan niet stelen, he?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#265 Ketsman

Bewijs het maar.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#266 Ketsman

Is Dirkstra niet toevallig een friesche naam? Of eigenlijk; ROT OP, KANKERFRIES!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#267 Dirkstra

@Ketsman | 13 December 2008 | 22:00
Dat is niet zo netjes van je Kletsman…Gelukkig is ook voor jou de Heere aan het kruis gestorven, bladiebla, etc…

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#268 Dirkstra

Ik kom zondag wel met een update…een soort van “News Flash!”

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#269 Dirkstra

Als Kerstman zou je beter moeten weten overigens…

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#270 Ketsman

GODVERDOMME! Help, ik heb hier te maken met niet alleen een nazi-fries, nee, hij is schizofreen. Hij heeft een denkbeeldig vriendje! Hoe fout kan je zijn, een nationalistische, gristelijke nazifries. OMGWTFBBQ!!!1!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#271 VanFrikschoten

Heeft iemand het e-mailadres van 112?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#272 nattebever

Ketsman is als veertienjarig naakt meisje een kwetsbaar wezentje. Wil je daar wel een beetje rekening mee houden, Dirkstra? Ik bedoel, je kunt die handel hier niet een beetje anaal gaan uitwonen etc.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#273 nattebever

Ketsman de geest gegeven? Oh treurnis, in de bloei van d’r leventje weggerukt uit ons midden. Mijn medeleven gaat uit naar de familie – zitten daar trouwens nog lekkere neukdiertjes bij?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#274 Ketsman

Nee, ik was even aan het fap, eh,..vingeren.
En ik heb een hontd dus, maar die is best krap.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#275 Ronald

Ketsman, heb jij wat tegen Friezen?

Bonifatius maakte ook ooit die fout om de Friezen te beledigen hoor.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#276 Ketsman

Oja enne, BESTIALOFIEL! /oid

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#277 VanFrikschoten

@Kletsman | 13 December 2008 | 22:25
Heet ‘ie toevallig Fikkie? Als ja, dan heb ik wat voor ‘m…

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#278 Ketsman

Friezen zijn hosmo’s, en bonifatius was een mietje. Grutte pier was een drol!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#279 Ronald

Zeg Ketsman, dat moet je even komen roepen op het marktplein van Dokkum als je lef hebt.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#280 Ketsman

Nee dank je, ik ben naakt, en het is koud buiten.
Kunnen friezen niet lezen dan?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#281 Ketsman

Ooit zal friesland ook meeliften op de digitale snelweg, zodat ik niet naar dokkum hoef om te zeggen dat friezen zuigen.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#282 Ronald

Jawel hoor, maar dan kunnen we gelijk daarna een ouderwetse lynchpartij houden met jou als ‘stralend’ middelpunt.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#283 VanFrikschoten

@Ketsman | 13 December 2008 | 22:33
Oh, ik heb het wel gezien hoor…snel even je tekst aangepast, kladschrijver. Wat ontzettend LINKS van je….

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#284 Ketsman

Is dat een dreigement? Kutfries?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#285 Ketsman

Toegevoegd kutnazi 284, anders reaguur ik teveel.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#286 VanFrikschoten

@Ketsman | 13 December 2008 | 22:40
Nu je toch met de billen bloot bent, verderfelijke Stalinist, noem de datum eens van boomplantdag? En niet Googelen, he?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#287 Ketsman

WTF is een boomplantdag? Ik haat bomen. Ik woon in een bos en het is zometeen ook nogeens kerstmis ofzo.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#288 Ketsman

En jij moet helegaar niks weten over stalin, dat is onder tafel geschoven door de linkse kerk!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#289 Dirkstra

@VanFrikschoten | 13 December 2008 | 22:42
Hij is bij de hand aan het doen…zie 22:46

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#290 Ketsman

En waar is die dreigfries nou godverdomme, flamen met geenstijlmongolengodwinnazi’s is echt geen gein zo.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#291 Ketsman

Friezen stinken! Eh, rechtse friezen dat is. Maar linkse ook.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#292 Ketsman

Zie je nou wel, fries is een ander woord voor LOZER!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#293 VanFrikschoten

Fryskjen stjînke net! Behâlve as us mit de mjestkar riede mut…

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#294 Ketsman

AAAAAAAH, HET IS EEN FRIESCH COMPLOT!! GEENSTIJL IS EIGENLIJK EEN FRIESCHE SIDE DIE DIVIDE AND CONQUER DOET!!!!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#295 Hemaworstje

He kets, alles flex in de boom en met je hond?

Wist niet dat je loverboy speelde met de linkerachterwielventieldopjes van de GS aanhanger.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#296 Steeph

* schudt meewarig met zijn hoofd *

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#297 VanFrikschoten

Tolfe pjerden trakke Ketsman djouer de strâte van Urtrep…

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#298 Ketsman

HA, worstenvriend(296), cjegk dit man, ik kom er net achter dat edet een friesch complot is. Al qaida bestaat helegaar niet.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#299 Ketsman

Al qaida is fries voor ‘godverdomme ik wil een eigen staat, eh, hoeveel klontjes in je koffie? 2? Daar word je wel dik van hoor‘.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#300 Dreams of Ketsman

Ga es deaud Kletsman

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#301 VanFrikschoten

@Ketsman | 13 December 2008 | 23:15
Dat sei ik vjourige wogge nog. Strâk bakkie njeest de Wieger Ketellapper…

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#302 Ketsman

[email protected] of Ketsman (301)
Krijg toch de terminale friesche bloedhosmo in je schurftkop, Maar je mag ook een geranium in je kontgat stoppen als je dat beter uitkomt.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#303 Ronald

Ketsman, zeker ooit verkracht door een Fries paard en dat zit je nog steeds dwars?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#304 Ketsman

Friesche paarden zijn mietjes, ik ben verkracht door een olifant.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#305 Ronald

Was het wat?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#306 VanFrikschoten

Fryske Olyfjinte kinnen nogal driest oërkomme…

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#307 Ketsman

Jij zou er wel van genoten hebben ja.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#308 Ronald

Ah, dat is nuttige informatie, ik schat u meer in als geitenneuker.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#309 Ketsman

Nee, ik heb kippen.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#310 Ronald

AH u bent die duitse boer uit boer zoekt wijf (of zo iets)

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#311 larie

[email protected] wel op z’n “india’s” toch zeker ..best moeilijk, soort kantelen met neus als middelpunt.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#312 Ketsman

Hè(311), jij bent duits, jij bent een fries, niet ik. Schapenneukerige geenstijlgodwinnazi dat je d’r bent. Je bent nog dommer dan dat ik in m’n vooroordeel kon voorstellen.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#313 Ronald

Ketsman, dan hebt u geen voorstellingsvermogen he.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#314 Ketsman

Jawel hoor, ik stel me nu een drol voor.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#315 Ronald

Nee ketsman dat heet een spiegel, da’s wat anders als voorstellingsvermogen.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#316 Ketsman

Dat is valsspelen, je moet niet je vriendin erbij betrekken. We hebben al een groot mestoverschot.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#317 Ronald

Klopt, maar dat komt omdat iedere keer als jij je mond open doet er poep uitkomt he.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#318 Ketsman

Oja, dat is zooo typisch rechts. Nee echt, dat je moeder een koeievla was moet je niet op anderen afreageren.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#319 Ronald

Tja, je ouders heb je niet voor het kiezen he, maar ach het verbaast mij niks dat jou ouders je hebben verkocht aan Roemeense zigeuners voor 2 pakjes Marlboro.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#320 Dreams of Ketsman

Kletsman. Moet jij niet naar zondagschool morgen?
Ga es naar bed eikel.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#321 Ketsman

Hoei, Ronald, ik zet je even in de wacht, lutser. Ik wil graag met (321)’Dreams of Ketsman’ lullen nu.
Ik vind het woord ‘es’ bijvoorbeeld erg intrigerend, ik kwam dat nog niet eerder tegen in het woordenboek, doe es uitleggen, hosmo.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#322 Ketsman

Ik denk dat widlers je zou uitzetten als je ‘es’ zou zeggen en het niet over een boom had namelijk.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#323 Ronald

Kijk daar gaat het nu mis Ketsman, jij moet niet denken.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#324 Ketsman

Omdat ik beter kan denken dan elke andere fries, kom op zeg, dat is kift.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#325 Ronald

“Omdat ik beter kan denken dan elke andere fries”

Ketsman, u is een Fries?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#326 Ketsman

En hou effe die paardebek van je, ‘Dreams of Ketsman’ is aan het nadenken wat ie gaat zeggen. Dat kan wel even duren, want hij is vast ook fries.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#327 Ronald

Ketsman, is dat trouwens bargoens voor schandknaap?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#328 Ketsman

NEEEEEEEE, gvd, laat mij geen fries zijn, echt, waar zijn de olifanten, ik ga in god geloven, maar please, please please, laat me geen fries zijn!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#329 Ronald

Ketsman, tja als u zegt dat u beter kan denken dan elke ANDERE Fries zegt u dat u dus ook een Fries bent (en ik ben er trouwens geen HAHAHAHAHA)

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#330 Ketsman

Okay, ik ben een westfries, maar dat zijn heel geen friezen, dat zijn die lui die de slag om warns oid gewonnen hebben, en grutte pier hebben doodgemaakt. Fcuk you.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#331 Ketsman

Bollenstreek FTW!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#332 Ronald

West-Friezen zijn WEL Friezen, de Friezen zaten vroeger tot in Zuid-Holland.

De West-Friezen zijn eigenlijk het debiele neefje van de Friezen, het sulletje van de familie zeg maar.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#333 Ketsman

Als ik fries was, was ik wel debiel. Maar helaas, geen sigaar voor friesland.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#334 Ronald

Je bent een West-Fries, debiel dus.

Kijk als je Fries was geweest dan had ik nog enig respect voor je kunnen opbrengen, maar west-fries, kom op zeg, dat zijn de bastaard kinderen van de Friezen en Vlamingen.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#335 Ketsman

Okay, wat jij wil. Ik ben een debiele west-fries, maar eerslijk is eerlijk, dan zijn friezen uberdebiel. DEBIELE NAZI!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#336 Ronald

Ik ben geen Fries HAHAHAHAHA

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#337 Ketsman

Klootzak! Eh, ik eigenlijk ook niet ofzo,…lul.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#338 Ronald

Hey Ketsman waar is je M.P.S. alterego (dreams of Ketsman)?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#339 Ketsman

Ja, die is effe hartstikke deaud denk. Zeker een fries ofzo.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#340 Ronald

Waarom gebruik je trouwens zoveel Geenstijlgodwinspelling???

deaud, lutser etc

Maar goed, nu ga ik lekker slapen wetende dat IK niet afstam van de Friezen, in tegenstelling tot jou.

P.S. Grutte Pier is in zijn bed gestorven en niet gedood door de West-Friezen.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#341 Ketsman

Ha! Ik heb nieuws voor je, geenstijl heeft die woorden echt niet zelf uitgevonden.
Trutze, en grutte pier was een hosmo.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#342 Ronald

Jij ook truste Ketsman AKA Dicky ;)

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#343 Ketsman

Neeeeeee, laat me geen Dicky heten!
En dit:
http://www.hetmoetmaar.com/over/weblogwoordenboek/

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#344 Ketsman
 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#345 Ketsman
 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#346 Ronald

God ik mis DREKNEK zijn blog :(

En nu ga ik echt slapen

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#347 Ketsman

Ja, oph00ren nu, ik heb deze flame gewonnen.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#348 Johannes Ter Veldt

Ja, idd, gewonnen en tot het einde aan toe in vorm.
LOL @ Ketsman

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#349 Abjectief

Nu snap ik waarom het zo rustig is op Geenstijl.
Alle traffic is voor de gelegenheid naar sargasso verschoven.
’t geeft te denken….

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#350 poepzak

-weggejorist-

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#351 Ronald

Ja hoor Ketsman, jij hebt gewonnen, maar je bent nog steeds een retard.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#352 Dreams of Ketsman

*zit nog steeds te denken*

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#353 knaning

Hulde aan de kerstman! (dat ik dat ooit zou zeggen). Ik zie dat de kaalkopjes en bruinhemden van GS hier ook een bezoekje hebben gemaakt, onder leiding van hun grote leider Marck Burema. Mooi zeg.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#356 Ketsman

Daar moest je lang over nadenken.
Maar dat is weer erg typisch voor een extreme pedonazi om z’n eigen hosmo met een veertienjarig naakt meisje te vergelijken.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#357 Ronald

Hey ketsman, ouwe debiele fries ben je er weer?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#358 Ketsman

Je bent zelf een fries! Fries!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#359 larie

Oh man wat ben ik boos aan het worden. Jullie kets ronald et al..bossa nova (nouw nova?) zijn allemaal deaud, ga ergens anders lopen stinken…zout op.

Olie op het vuur vrees ik.

Sargasso..Margaritas ante Porcos

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#360 Ketsman

Ja, waar bemoei jij je eigenlijk mee? Ga toch terug naar geenstijl, fries.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#361 Ketsman
 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#362 Hemaworstje

Kets, hier http://de.sevenload.com/videos/NJJjKfX-Hammer
ga lekker hamertje tik spelen,
en nu ff een bietje dimmen als je wilt want jouw goddelijk licht schijnt me kats in de ogen’n ,straks rij ik nog in de sloot.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#363 larie

Hema…tnx. (soms…heel soms..smaakt u goed;) You’re my son of bitch zeg maar. (ironieteken uhh hoewastie ookweer)

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#364 Ketsman

Ja, hier kan ik niet tegenop natuurlijk, Hema4webmatser!!1!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#366 Ketsman

Kom Ronald, we gaan. Je wil geen ruzie met hema hebben.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#367 Ronald

welnee, Hemaworstje is niet zo eng hoor, die kan jij wel hebben Ketsman

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#368 Wim Heitinga

Proficiat mensen!

Groetjes Wim Heitinga (de échte Wim)

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#369 De echte Wim Heitinga

Zeg… jij bent helemaal niet de echte Wim Heitinga. Dat is mij, ik is de echte Wim!!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#370 seven

Sargasso.nl Sargasso.nl has a traffic rank of: 105,965

traffic rank in other countries:
Netherlands 1,424 http://www.alexa.com/data/details/traffic_details/sargasso.nl

Meer reclame maken lijkt mij niet overbodig.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#371 Steeph

@seven: is kwantiteit het enige dat relevant is?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#372 Hemaworstje

Size does matter Steeph als je terug neuken wilt…

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#373 Johannes Ter Veldt

Alexa meet alleen lullo’s die een toolbar hebben geinstalleerd, vrijwillige spyware. De echte Sargasso-lezert heeft dat soort rommel niet, dus hun cijfers over Sargasso zijn ongeldig.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#374 Pritt Stift

Ah. De poll is opgeschoond. De GS-checker van Berculo cum suis doet het klaarblijkelijk nog.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#375 Ketsman

Ah allo, allo! Als we daar de uberstormfrontbahnpedofuhrer niet hebben.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#376 Johannes Ter Veldt

Bel de prittlikkers.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#377 squire

Pritt doet een geintje
Ongezien een inteeltkusje op je onstoken linkerborstje

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#378 Ketsman

Het is extreem rechts en onbeleefd om midden in een linkse discussie niks meer te zeggen, Prittkopf.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#379 Hemaworstje

Pritt.
Wie zonder Zonde is werpe de eerste steen

Waarom gooide Jezus dan niet..

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#380 larie

aanmoedigen om te werpen is een zonde lijkt me.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#381 Steeph

@pritt: nee hoor, de checker hebben we niet gebrruikt. niet dat het verder veel helpt overigens.

wel staat deze sliert onzinnige reaguursels inmiddels in onze top 5. Maar daar is dan ook niet heel veel voor nodig.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#382 dick

@ Kleefstiffie 375; hoe laat word het grappig met die “infantiele mannetjes van jouw vet belegde boterham”?
Komt fuckje niet?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#383 Carlos

Kijk seven #371, we worden allang gelezen door de mensen die er toe doen, meer reclame levert alleen meer mensen op die er niet zo erg toe doen en dan krijg je van die diarree threads zoals hierboven. Er toe doen is een keuze.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#384 Hockey

@Carlos | 15 December 2008 | 09:46

Je eigen broek op willen houden en niet uit de subsidieruif vreten zoals GeenStijl doet is ook een keuze.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie