1. 1

  over zeldzame gebruiken gesproken:

  http://en.wikipedia.org/wiki/Naeim_Giladi – 50K
  http://en.wikipedia.org/wiki/Talk:Naeim_Giladi – 214K
  http://www.kritische-stimme.de/Deu1/irakischeJuden1.htm no page rank – 2 scherpjes vol

  waar ik het (jaren geleden, toen ik met (alle macht … dwz doodsverachtende haast) dit soort info kommentariosiTijKusten en tijdkosten (geen rusttijdvergunning aangevraagd) dacht de publopinu van het oorlogspad weg en af te kunnen buigen (en mischien een wat vrediger probeervaart in te duiken .. zoals wesseldiwesseli.blogspot.com) oorspronkelijk vond:
  http://inminds.co.uk/jews-of-iraq.html page rank 3
  of hier:
  http://inminds.co.uk/jews-of-iraq.html page rank 3

  Verspreid kennis van semitosis verbreiding(stijkeer) waar het hoogstnodig is en de meeste bespiegelenzwaardigheid belofte in zich heeft, in het meest overwaakte en toch onveilige land.
  Waar de besten ten onder gaan. Wat is er met Bassam Jarrar gebeurd? Wat is er met Ivry Dov aan de hand … en Brian Atinsky?

 2. 3

  @2 Kunsjst, met al die Israelische ondervragers adviseurs in Abu Ghraib. Die weten hun weggetje wel. (Onee, info-embargo van de VS himzelf.)

  Hij wordt leuk wanneer Iran Israelische wapens blijkt te hebben. Was ik Iran, ik wist het wel. Incl. een paar heeele leuke en charmante technici die op boingboing meediscussieren. Maar ja, de mullahs he, en de fatsoenspolizei…