Weliswaar petitie, maar toch relevant. VS klimaatwet ligt momenteel onder de loep. Zwakke pakket klimaatregelen omvat nota bene stimulering offshore oliewinning

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (3)

#1 christinA eijkhout

petitie of petite?

#2 Schütz

Potato :)

Volkomen met je eens als je stelt dat petities marginaal zijn. Maar dit debat lijkt in Amerika toch best groot te worden. Er zijn al demonstraties in Washington en Schwarzenegger heeft Californische offshore vergunningen al ingetrokken. AVAAZ noemde bovendien het getal van 500.000 ondertekenaars. Die krijg je toch niet zo makkelijk bij elkaar. Ik zie dit vooral als een kans om nog eens onder de aandacht te brengen dat de Amerikaanse klimaatwet (0% emissiereductie tussen 1990 en 2020) van geen kant deugt. Dat kan niet vaak genoeg gezegd worden. Het is tijd dat Obama iets van zn groene imago gaat waarmaken. Zolang zijn plannen teerzanden, olie-uit-steenkool(!!) en nieuwe investeringen in de olie-infrastructuur omvatten, zijn ze ruk.

#3 sikbock

hmm demonstraties! count me in! lekker een beetje rellen en rampetampen met goedgelovige hippiemessies! zijn er nog kaartjes? Wie thuis blijft is een HOMO!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*