1. 2

  Dit betekent dat zijn opvolger Pritt makkelijk een gloednieuwe dikke Audi kan rijden maar dat die roestige oude Volvo waar hij nu in rijdt dus een hobby is? Blijft de vraag: waar geeft Pritt dan wel zijn geld aan uit?

 2. 3

  waar geeft Pritt dan wel zijn geld aan uit?

  Uit goede bron heb ik vernomen dat hij verzot is op jonge Marokkaanse schandknaapjes. Illegaal geïmporteerd natuurlijk.

 3. 6

  Bij Geenstijl verdiende hij misschien meer, maar toen zat hij ook nog niet aan het subsidie-infuus. Ik begrijp dat Weesie inmiddels van gedachten veranderd is als het aan komt op het over de balk smijten van belastinggeld?

 4. 8

  @7 – Controlfreak?

  Op een blog kun je elk stukje en elk filmpje snel even nalezen en bekijken. Bovendien heb je tijdens redactievergaderingen controle.

  Maar als je de directie van een omroep of de presentatie van je vlaggenschip (het Pownews) aan anderen overlaat, dan loop je de kans dat die mensen dingen gaan doen die jou ergeren.

  Zoiets?

 5. 10

  De werkzaamheden behorend bij de functies van directeur en voorzitter zijn grotendeels overlappend en kan hij daarom niet aanmerken als twee banen. Het is trouwens nog maar de vraag of een directeur en bestuursvoorzitter van een stichting in één persoon wenselijk is? Zo kan de directeur zichzelf belonen vanuit het bestuur, waar is hier de controle..?

  Wat mij ook verbaast is het ogenschijnlijk exorbitante salaris dat een hoofdredacteur van Geenstijl verdient? Een blog als Geenstijl dat geen abonnementsgeld heft en enkel op advertenties moet draaien in een tijd dat de advertentiemarkt al jaren op zijn gat ligt? Hoe kan dat? Spekt de Telegraaf haar jeugdafdeling of liegen al die (ex-)Geenstijlers? Waarschijnlijk beide..

  ..en waarom kon Bert Brussen met zijn topsalaris geen goede psychiater betalen?

 6. 11

  @10: Ik denk dat Geenstijl net als Hans Jansen, Afshin Ellian en Leon de Winter door de VS worden gefinancierd en daarom geen enkele reden hebben nog over hun woorden na te denken. Het betaalt goed.

 7. 12

  @10:
  “Een blog als Geenstijl dat geen abonnementsgeld heft en enkel op advertenties moet draaien in een tijd dat de advertentiemarkt al jaren op zijn gat ligt?”

  Waar haal je die onzin vandaan? De Nederlandse en Europese online advertising markten groeien al jaren met double digits. Zelfs de US advertising markt is booming.

  Zoek anders even wat rapporten op deze site op:
  http://www.iabeurope.eu/

 8. 13

  De advertentiemarkt is net zo op z’n gat gegaan als de rest van de economie. Reclame was het eerste waar bedrijven op bezuinigden toen in 2008 de shit de fan raakte. Ik ken het reclamebureau waar Geenstijl vroeger mee samenwerkten en die betalen al jaren veel minder voor een krimpend aanbod.

  Weer ontopic, een must read over Jan Bennink, Dominique Weesie, Bert Brussen en Yoeri Albrecht: http://hollandsehufters.blogspot.nl/2013/01/alles-moet-weg.html

 9. 14

  @13
  Wat de F#ck is er mis met de Volkskrant dat ze zowel Bennink als Brussen als columnist inhuren? Ik las laatst een column van die Bennink en ik vroeg me al af uit welk riool die nou weer was getrokken. Dat is me nu duidelijk, waarvoor dank. (Of is dat een andere?)

 10. 15

  @13:
  “De advertentiemarkt is net zo op z’n gat gegaan als de rest van de economie. Reclame was het eerste waar bedrijven op bezuinigden toen in 2008 de shit de fan raakte. Ik ken het reclamebureau waar Geenstijl vroeger mee samenwerkten en die betalen al jaren veel minder voor een krimpend aanbod.”

  Oh wat dom van me, de statistiekbureaus hebben het verkeerd, want Levi zegt het. Onderzoekscijfers van tig gerenommeerde specialisten zeggen natuurlijk niks, want Levi kent een reclamebureau en dus weet hij het veel beter.

 11. 16

  Hij wordt hier niet geloofwaardiger door. Eerst jarenlang klagen over de soepsidiesponzen, die te veel geld krijgen. Nu is ie er zelf een, blijkt ie zelf een exorbitant hoog salaris (voor de publieke omroepen) te hebben, en probeert ie dat te rechtvaardigen door er op te wijzen, dat ie bij GS meer geld kreeg.

  Blijkbaar valt het leven als soepsidiespons hem toch tegen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren