1. 3

  Identificatieplicht, vingerafdruk in het paspoort, uitgebreide afluistermogelijkheden, (nog) meer politieke polarisatie, lagere werkloosheid(@1!).

 2. 7

  Allemaal veranderingen. Maar welke verandering is bewerkstelligd vanwege de moord op Theo van Gogh? In positieve zin bedoel ik dan (en niet de moord als excuus om de burger nog verder te betuttelen en te volgen)

 3. 8

  Wat er in positieve zin veranderd is ná de moord op Van Gogh? Lijkt me vrij simpel: iets minder riooltelevisie waarin dat dikke lor geestig probeerde te zijn.

 4. 9

  @8: En ook geen mooie dramaseries meer, waarin de problematiek van de multiculturele samenlevingen op een rakende en genuanceerde manier onder de aandacht wordt gebracht (Najib en Julia). Geen sterke films meer van Nederlandse bodems. Geen vrijheid meer om een irritante provocrende zak te zijn (de enige die dat nog mag schijnt Geert Wilders te zijn).

 5. 11

  @7: Totaal ongerelateerd, maar wel een positieve verandering vind ik het rookverbod in kroegen. Weliswaar nog niet 100% nageleefd merkte ik gisteren, maar in voldoende mate om niet meer stinkend thuis te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren