1. 1

  Dat zeiden ze ook over de Geile GeerBeer:).

  Ik vind het lachen, want mensen als Bill Maher zitten nu te janken over deze meneer… maar zat de Geile GeerBeer op te hemelen want dat was zijn vriendje. Nu zo’n zelfde volksmenner zich in hun midden langzaam manifesteert, en ze totaal niet weten hoe ze er mee om moeten gaan?

  Tja dan kan ik niet veel anders dan wat flauw grijnzen.

 2. 3

  @2: Toen Geert net begon waren er ook Nederlanders die van mening waren dat “Waar zijn all die aanhangers? Ik zie ze niet!”.

  Het is dus geinig dat het zich nu ook in de VS afspeelt. En ja Bill Maher en Geert zijn goede vriendjes, het is dus grappig dat hij nu loopt te zeiken over Donald Trump.

  En ja ik noem Geert de “Geile Geer Beer”, want hoe hij en zijn achterban zich over vrouwen uitlaat … dan moet je niet wegkijken maar het probleem benoemen :).

 3. 5

  @4: Wow, chagrijnig? Nee dan maar luisteren naar de “bezorgde burger” die lekker aan het rellen is met kind op arm, serieus neem het leven toch niet zo serieus ik val je toch niet persoonlijk aan of zo?

  Ja sorry hoor, maar je doet zo gebeten en gemeen omdat ik wat lach om iets wat we in Nederland al jaren kennen en nu dan eindelijk ook naar de VS is overgewaaid: Politici die zich opstellen als idioten om zo langer aan de macht te blijven terwijl ze dondersgoed weten dat het geen oplossing is of dat het niet zo simpel werkt.

  Maar goed, nee ultra serieus nemen en constant Geert Wilders en Donald Trump keihard aanvallen.. dat gaat helpen en zijn achterban gaat zich echt niet gesterkt voelen in hun “underdog rol” met “Verboden vrucht”. :S

 4. 6

  Gelukkig beweert Geert nog niet dat hij iemand kan neerschieten zonder aan populariteit te verliezen. Net als je denkt dat het niet gekker kan….

 5. 7

  Ik ben 100% Trump-fan. Hij is heerlijk politiek incorrect en retorisch sterk.

  Iemand als Jep Bush verbleekt helemaal bij hem.

  Ook een maatje groter dan Wilders.

 6. 9

  @7: Het maakt niet meer uit waar je voor of tegen bent. De wereld is toch al gek geworden. We spreken elkaar over een paar jaar wel ergens bij de voedselbank. Jij juichend voor Wilders en ik voor de PVDA.

 7. 10

  @8

  Ik zie in diverse landen volstrekte idioten aan de macht of doende een machtspositie te pakken. Natuurlijk denkt iedereen dat zo’ n Trump nooit gekozen wordt. Zeker populistisch rechts zou een afkeer van hem moeten hebben (want vrouwonvriendelijk), maar niks er van hoor. Het enige criterium voor populistisch rechts lijkt wel te zijn dat je een idioot bent.

 8. 11

  @7: Het is Politiek Correct voor Trump om mensen te beledigen. Net zoals het Politiek Correct is voor de SP om over Kapitalisme te praten.

 9. 13

  @12: Laten we het maar niet hebben over Dion Graus, Hero Brinkman, de algemene toon over linkse vrouwen en Groen Links en zo verder.

  De aanhang van de GeileGeerBeer en zijn partij genoten laten zich graag seksistisch uit of rammen er zelfs huiselijk op los.

  Daar moet je niet van wegkijken maar gewoon benoemen dat er een probleem zit :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren