Vluchtelingenstroom Mali op gang gekomen

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (9)

#1 Joop

In Nederland is nog volop ruimte, genoeg geld en leuke gemakkelijke vrouwen, die die gefeminiseerde mannetjes allang zat zijn, dus laat ze maar deze kant opkomen. En goedkope arbeidskrachten, dus komt het de economie van de aandeelhouders ook weer ten goed, iedereen tevreden gesteld. Ik zou zeggen: doen!

#1.1 ray - Reactie op #1

Nederland heeft al genoeg werklozen, uitkeringstrekkers, overlastgevers en criminelen. Meer kunnen er niet bij.

#1.2 Joop - Reactie op #1.1

Niet goed gelezen, ze kunnen ook werken, zuur rechts.

#1.3 ray - Reactie op #1.2

Alleen in je dromen gaan ze allemaal werken en houden ze zich allemaal braaf aan de wet.
De werkelijkheid valt toch iets anders uit.

#1.4 Joop - Reactie op #1.3

De werkelijkheid zoals veel te laat werkvergunningen geven, discrimineren op de arbeidsmarkt en niet kijken naar de talenten, inderdaad dat is de actuele toestand: wat wordt er aan gedaan?

#2 ray

@ 005
Tja als allochtonen niet oververtegenwoordigd zouden zijn op gebieden van werkloosheid, uitkeringsafhankelijkheid, overlast & criminaliteit (dat zijn keiharde feiten) dan zouden er ook geen negatieve vooroordelen bestaan over allochtonen en zouden ze ook niet zo gediscrimineerd worden.
Dat is helaas ook een keiharde werkelijkheid waar domlinkse types zoals jij veels te doof en blind voor zijn.

#2.1 Joop - Reactie op #2

Constateren is iets anders dan een oplossing, je hebt niet door dat ik dat bedoelde. Maar goed, ga niet meer van je kostbare tijd steken in herhalen van de rechtse retoriek, maar komt alsjeblieft met een oplossing.

#3 Bismarck

“als allochtonen … zouden ze ook niet zo gediscrimineerd worden.”

Ik twijfel er nog aan dat je het zelf gelooft. Mocht dat wel zo zijn, dan ben ik benieuwd waar je woont, want als je ergens in de buurt van mij woonde zou je zo naïef niet kunnen zijn.

#3.1 ray - Reactie op #3

Ik woon zelf in wat een achterstandswijk wordt genoemd, de meerderheid v.d. inwoners bestaat uit allochtonen dus ik weet heel goed waar ik het over heb. Uit mijn ervaring blijkt dat de enigsten die altijd vreselijk naief zijn geweest de politiek-correcte linkse geitenwollensokken types zijn die decennialang alle problemen die allochtonen veroorzaakten (zoals oververtegenwoordiging in de criminaliteit, uitkeringsafhankelijkheid etc.) ontkenden of bagetelliseerden en iedereen die wees op die problemen verketterde als zijnde extreem-rechts, racistisch en nog meer van dat soort ad hominem-achtige flauwekul.
Bespaar me dus je praatjes over wie naief is en wie niet want je weet bliksemsgoed dat met name politiek-correct links het decennialang geleden verpest heeft door toen geen duidelijke en harde grenzen te stellen waar immigranten aan moesten voldoen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

| Registreren

*
*
*