Viral: Facebook Parenting: for the troubled teen

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Viral: Facebook Parenting: for the troubled teen. (Real fun starts at 7 min)

0

Reacties (15)

#1 Spuyt12

Als iemand die man nou even uitlegt dat zoiets puberteit heet, en dat zo’n beetje ieder kind zulke dingen roept.

Maar hé, cowboy, pistool. Ik zou me meer zorgen maken over hoe makkelijk hij zijn wapen gebruikt.

#1.1 Olav - Reactie op #1

Met een pistool heb je voor al je problemen altijd een oplossing bij de hand.

#1.2 Bismarck - Reactie op #1

Niet te vergeten de illegale (hollow point) munitie. Zonde trouwens, zo’n laptop die je net hebt lopen upgraden voor 130 dollar kapot te schieten (met je dure kogels). Zet het ding dan te koop op ebay ofzo.

#1.3 Olav - Reactie op #1.2

Waarom zouden die kogels illegaal zijn? Dit speelt zich toch af in Amerika? Daar mag veel op dit gebied, afhankelijk van de regels in de desbetreffende staat.

#1.4 Bismarck - Reactie op #1.3

En ik maar denken dat internationale verdragen boven de nationale en regionale wetgeving gaan. Overigens moet ik mezelf corrigeren, deze kogels zijn verboden in oorlogsvoering, maar misschien mogen Amerikanen elkaar er onderling wel mee beschieten?

#1.5 Olav - Reactie op #1.4

Schijnbaar is dat zo, zoals óók in de encyclopedie te vinden is. Alleen in New Jersey doet men er nog wat ingewikkeld over volgens dat artikel.

Natuurlijk gaan verdragen niet automatisch boven nationale wetgeving. Stel je voor zeg, dan zou men zich er nog aan moeten houden ook.

#2 Bismarck

Verder lijkt het me met zo’n vader een kwestie van nog hooguit weken voor het kind wegloopt en in de prostitutie terecht komt. Maar d’r lesje heeft ze dan wel mooi geleerd, pa kan trots zijn.

#3 S’z

Geeuw, zelfs niet ernstig bedoeld, waarom het dan ernstig nemen? En qua begint na 7 minuten: dat los je zo op http://www.youtube.com/watch?v=kl1ujzRidmU&feature=player_detailpage#t=430s

#4 Bullie

Mooi argument tegen particulier vuurwapenbezit, en wtf moet die man met dumdums

#5 HansR

Iedereen valt over het schieten op die laptop. Pure frustratie, niets betekenend. Persoonlijk vind ik de actie om zo’n video op haar facebook account te plaatsen als antwoord op dat briefje van haar toch wel inventief. Oog om oog, tand om tand. Moderne opvoeding. Kom daar eens om tegenwoordig. En dat schieten? Ach ’t is de VS.

#5.1 Olav - Reactie op #5

Is dit moderne opvoeding? Een vader die wraak neemt op zijn dochter door haar laptop te vernielen? Gewoon een kinderachtige streek, volgens mij is die man zelf nooit volwassen geworden.

Door de methode waarop hij de laptop vernielt maakt hij bovendien duidelijk: je kan maar beter bang voor me zijn. Je kan daar niet je schouders over ophalen, een vuurwapen stáát ergens voor. Namelijk: dodelijk geweld. Ook in Amerika waar veel mensen dat normaal lijken te vinden.

Misschien overdrijft Bismarck in reactie 4 wel een beetje. Maar het lijkt me op zijn minst wel aannemelijk dat deze cowboyhoed over een paar jaren géén relatie meer heeft met zijn dochter.

#6 Hans Verbeek
#7 DrBanner

zo vader zo dochter

#8 NoName
#9 piet de nuttige idioot

voor alle verdere ontwikkelingen
http://www.facebook.com/tommyjordaniii
hoop gasten die ‘m helemaal geweldig vinden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*