1. 1

  De eerste gedachte die ik heb is dat deze figuur, die bestempeld wordt als extreem rechts (wattie is), wel doet wat hij moet doen en dat siert hem.

 2. 3

  Toegejuicht.

  Ik wacht graag nadere berichten af voor ik meneer Bossi veren in zijn reet ga steken, zoals Larie. Wat bijvoorbeeld interessant is om te weten: hoeveel heeft hij precies gestolen, wordt hij vervolgd, wie heeft er belang bij dat hij nu ophoepelt, hoepelt hij wel ècht op of komt hij via een ander deurtje weer terug. Van zo’n raslul kan je immers alles verwachten.

 3. 8

  De door jouw vermeende veer is de bron van veel ellende en rem op de voortgang der dingen Olav.
  ps: ik ga het niet nog een keer uitleggen. beetje moe van dat terzijde gedoe. Je snapt me of niet.

 4. 9

  Wel ironisch, Bossi die begin jaren 90 opkwam door zich af te zetten tegen de gevestigde partijen, gaat ten onder waaraan diezelfde gevestigde partijen ten zonder zijn gegaan : illegale financiering van de partijkassen. Hij was trouwens ook al een keer veroordeeld wegen corruptie in Italië in 1993.

 5. 13

  I pass.

  Ligt wellicht aan mij, ik kom hier langs sinds de oprichting en heb alles gezegt, denk ik dan. En dat uitleggen aan de bossa nova is mij te moede.

 6. 16

  Van zo’n meneer Bossi verbaast het inderdaad niets.

  Een opmerking als “Ach dat hele Italie is toch 1 corrupte maffiose bende” lijkt me toch wat te kort door de bocht. Dat het een land is met problemen, dat klopt wel.

 7. 17

  Nou, als hier Italianen heen vluchten omdat ze het daar niet meer uithouden, dan is er toch wel wat aan de hand, want hier

  is het 1 grote corrupte bende.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren