1. 6

  @2; stel dat dit een hardwerkende Nederlander was geweest, die op zijn vakantie in Turkije dood en beschadigd zou zijn opgeleverd in een Turkse cel; zou je reactie dan ook zijn geweest: hé ja, maar die was dronken en agressief, dus misschien was dat wel gerechtvaardigd politiegeweld?

 2. 7

  Ik – als hoogopgeleide allochtoon van Zuid-Amerikaanse afkomst – met een Arabische uiterlijk begin me steeds meer zorgen te maken om mijn veiligheid hier in dit land.
  Ik ben begonnen met actief te denken over een aanstaande emigratie. Echter zit ik hier ook opgezadeld met een torenhoge studieschuld en kan alsmaar geen baan vinden op mijn niveau.
  Misschien dat er een fonds voor jonge allochtonen opgericht zou moeten worden, om hun terugkeer sneller te laten verlopen. – Minder licht getinten op straat en wij kans op een bestaan waar je wel gewenst bent; iedereen blij –

 3. 8

  @7
  Als jij als hoogopgeleide allochtoon van Zuid-Amerikaanse afkomst met een Arabisch uiterlijk het normaal zou vinden een snackbar te vernietigen en bejaarden in elkaar te slaan moet je niet raar opkijken dat anderen dat niet geheel normaal vinden.

  Dat enkelen een kickboksopleiding lijken te hebben genoten maakt het voor deze personen een gevalletje poging tot moord.

 4. 10

  @bookie: ik ben als studentje eens van mijn fiets afgemept door een autochtoon (zeg maar, type bookie) die blijkbaar teveel gezopen/genoven had en daar agressief van werd. Schijnt normaal te zijn voor dat tuig.

 5. 12

  Tja, of hij ‘gemarteld’ is lijkt me nog niet zo duidelijk uit het artikel.
  Maar aangezien hij op de foto wel een wond heeft, die hij mogelijk heeft gekregen toen hij zich tegen zijn arrestatie verzette, is het wel vreemd dat hij niet eerst langs het ziekenhuis is gebracht.
  Dus wellicht wel (strafbare) nalatigheid.

 6. 13

  @8
  Ik lees iets van ‘kicked a chair’ en jij maakt er gelijk van dat een snackbar vernietigd is en bejaarden in elkaar geslagen zouden zijn?

 7. 14

  @13; ja, dat zijn die andere “lichtgetinte” moslims die hier keet trappen en schijt hebben aan iedereen. Neemt de politie eens een keer zo’n klojo flink te grazen, is het weer niet goed! Dit land is het namelijk zat, weet u! Zo zit het!

 8. 16

  Bij een totaal gebrek aan informatie zou je verwachten dat een discussie uitblijft, maar blijkbaar nemen vooroordelen die functie naadloos over.

 9. 17

  @16
  Maar het is zo lekker, het voelt zo goed… Je mening geven over dingen die nog niet duidelijk zijn. En brengt iemand daar iets tegen in, dan meteen een andere zaak die er niets mee van doen heeft er bij halen!

 10. 18

  Hier het oorspronkelijke nieuwsartikel:

  http://www.noordhollandsdagblad.nl/nieuws/stadstreek/kennemerland/article10061081.ece/Heemskerkse-arrestant-overlijdt-in-cel-

  Alwaar wij kunnen lezen dat meneer in een cel met cameras en microfoons zat en tweemaal een dokter over de vloer heeft gehad. Bij het tweede bezoek had hij geen hartslag meer en is hij direct met succes gereanimeerd om vervolgens in het ziekenhuis alsnog het loodje te leggen. Maar die informatie zou natuurlijk de racistische stemmingmakerij uit het artikel van Todays Zaman grondig bederven, en is gemakshalve “weggevallen”. Ik stel voor om de kop van het Sargasso-artikel te veranderen in “Turkse racistische hetze jegens Nederlandse politie.”

  Hier trouwens Google Streetview van wat ik vermoed dat de snackbar is. Dat ding zit tussen een “casino club” en een koffieshop in. Echt een lokatie waar je zoiets nou nooit zou verwachten:P

 11. 19

  @6 Dan kan je nog steeds op basis van deze informatie niet meer concluderen. En afhankelijk van welke krant je leest, en als ik je reactie lees zou ik kunnen denken dat dit de Telegraaf is, zullen de feiten worden aangekleed.

  Wie zegt overigens dat de Turk een Moslim is, er zijn ook Christelijke Turken en agnostische. Als ik je niet langer had gevolgd zou ik denken dat je bevooroordeeld ben.

 12. 20

  Hopelijk zijn al die Turken in nederland allemaal zwaar over de zeik…pakken hun spullen en gaan terug naar Turkije want met al die racisten hier valt niet te leven.

  Maar dat doen ze niet…..!!!!!!!

  Hier hebben ze het veel te goed! Beter dan daar!!!
  Dus….

  Gewoon allemaal je bek houden, werken, Nederlands leren en verder je mond houden. Anders alsnog een enkeltje terug…..want daar is alles beter!

 13. 21

  Der zou inderdaaad een onderzoek moeten komen naar de doodsoorzaak van deze man. Dit had meteen onder de aandacht gebracht moeten worden en ze hadden het meteen tot op de bodem moeten uitzoeken.
  Een dode in een politiecel is altijd iets om je zorgen over te maken, ongeacht afkomst.

  Dat gezegd hebbende vind ik wel dat de titel van het artikel te voorbarig is. Et wekt de indruk dat de man systematisch kapot gewaterboard, geëlectrocuteert en geslagen is, wat nergens uit het artikel blijkt.
  Ik sluit me wat dat betreft aan bij Toko Senang, ware het niet dat ik me iets meer zorgen maak over de toedracht (fout handelen van de politie).

 14. 22

  @20 Juist ja, wees blij dat je doodgeslagen wordt door de politie. En netjes dankjewel zeggen, anders flikkeren we je ook nog het land uit.

  Fijne bijdrage weer.

 15. 23

  De belangrijkste discussie zou moeten gaan over het falen van de waakhondfunctie van de media wat mij betreft. Een arrestant die sterft in een politiecel en beschuldigingen van mishandeling, daar zou de media bovenop moeten zitten. Echter, van de kant van de landelijke media vooral oorverdovende stilte.

 16. 24

  Yep, maar vijf Marokkanen die in een zandvoortse strandtent een mobieltje ontvreemden, DAT is een nationaal drama.

 17. 27

  Een drama wordt het pas als er menen in elkaar worden gebeukt zoals in Amstelveen laatst of als er be- en gedreigd wordt. Er worden zoveel telefoons gestolen dat dit helaas de krant niet meer haalt.

  De waakhondfunctie heeft deze site, maar ook GS, die beiden een gekleurde kijk hebben op voorvallen, de Turk heeft overigens GS en Sargasso gehaald.

 18. 28

  @26; Heb je het nu over de politieagenten wiens voetafdruk op de borst van die overleden Turk staat?

  O, wacht, je probeert het onderwerp om te buigen naar kickboxende Marokkanen.

  Kijk, dat bedoel ik nu met domrechts.

 19. 31

  @ 7.Allochtoon
  Aaah wat ben je toch weer zielig. Ga gewoon weg uit dit land als het je niet bevalt, tabé, dikke doei, adios! Om subsidie durven te vragen om weg te gaan……..zijn er dan echt geen grenzen aan het misbruik, heb je dan echt geen trots, geen ruggengraat, geen cojones?

 20. 32

  20 @Jan, vraagje. Ben jij jij dezelfde Jan die deze reactie naar de Telegraaf stuurde:

  Al de turken in Nederland kunnen zelf kiezen, terug gaan naar de utopische heilstaat Turkije of in dit nare islamofobe Nederland blijven. Je vraagt je af waarom ze nog in Nederland blijven? Zou het zijn om ons Nederlanders de ‘verlichtte’ weg te wijzen en van Nederland een beter land te maken?
  Jan, Nijmegen | 12:23 | 23.12.10

  /#durftehopen

 21. 33

  @31
  meneer legt uit dat hij een studieschuld heeft. Hoe stel jij je dat voor, dat hij liftend of als verstekeling op de bonnefooi vertrekt om ergens anders platzak een nieuw leven te beginnen?

 22. 34

  jan en pietje:allochtonen mogen geen mening of kritiek hebben, want dan moeten ze maar opflikkeren.
  alleen zorgen voor laaggeschoolde arbeiders en verder bek houden.

  durven jullie jezelf nog menselijk te noemen?

 23. 35

  @ 33
  Deze man kon hier komen, geld lenen en een mooie studie doen en ik hoor hem alleen maar zeuren over zijn schuld, Nederland, dat hij geen baan kan vinden. Die totale ondankbaarheid, dat gezeik, die slachtofferrol ik word er echt kotsmisselijk van.

 24. 38

  ja, gewoon bakkes houden. je mag blij zijn dat je op dit verlichte stukje aarde hebt mogen vertoeven.je moet alle echte nederlanders op je blote knietjes eeuwige dankbaarheid beloven.
  en als je je onheus bejegend voelt dan heb je dat maar te slikken.tot de laatste druppel…
  wee de gene die onze vrijgevingheid,tolerantie en openheid en superioriteit in twijfel trekt!!
  ..zo iets?

 25. 39

  @ 36 Piet

  Erg goed Piet het ligt weer aan de autochtoon en met de zeikende allochtoon is er geen enkel probleem. Piet de betuttel racist. Fijn weekeinde.

  @ 37 canasta
  hij/zij heeft het over een fonds om “terug” te keren. Hij of zij maakt niets uit.

  @ 38 jantje
  Waarom overdrijf je zo?

 26. 42

  @PietjePuk – Mijn buurman is Italiaan, ex directeur van de FIAT -dus niet arm- en woont, net als ik dus, in Brazilie.

  Hij heeft hier een open-hartoperatie ondergaan. Ik weet niet wat zoiets kost, maar hij heeft daar niets voor betaald, aangezien hij zich kon beroepen op de SUS, de Braziliaanse gezondsheidszorg, die gratis is.

  Dat vinden ze hier normaal.

  Als ik Anoniem was, dan zou ik die studieschuld gewoon laten voor wat het is, zo snel mogelijk emigreren om nooit meer terug te keren en een vette middenvinger opsteken naar mensen zoals jij, die Nederland onleefbaar maken.

 27. 43

  ik overdrijf de toon die jij aanslaat een beetje ,zodat je misschien inziet hoe je overkomt.

  bij de weg: je doet het zelluf ook: als iemand zaken nuanceerd schrijf jij:Erg goed Piet het ligt weer aan de autochtoon en met de zeikende allochtoon is er geen enkel probleem. Piet de betuttel racist. Fijn weekeinde.

  ik hoop dat je een klote weekeinde hebt.

 28. 46

  @39
  als er niet zoveel zuurzeikers als Pietje Puk zouden rondlopen zou die meneer helemaal niet klagen en overwegen te (r)emigreren. Je draait de boel om, eerst loop je iemand voor rotte vis uit te maken, als die zegt dat ie liever niet in dezelfde ruimte verkeert met agressief tuig, maar daar dan eenmaal niet de middelen voor heeft, dan moet ie zich daar maar in schikken, in ieder geval z’n mond houden.

  Ik wil allochtoon @7 in ieder geval nog proberen een hart onder de riem te steken door te zeggen dat de PP’s en de PVV’s misschien wel de grootste bek hebben, maar dat zij ondanks hun vermeende ‘stem des volks’ ook maar een minderheid zijn.
  En ‘partijen’ die zich profileren door zondebokken te creëren hebben in een volgende ronde weer een nieuwe zondebok nodig, zou zomaar een categorie kunnen zijn waar Pietje Puk onder valt.

  En allochtoon/autochtoon zegt mij helemaal niets, vooral als je enige generaties terug gaat. Als dat 4 ipv 3 zouden zijn (zoals de PVV voorstelt) ben ik ook allo. Allo Allo.

 29. 47

  Opmerkelijk: Op het artikel hierover in de Noordhollandse Dagblad (vermeld bij #18) zijn NUL reacties gekomen (of verschenen?).

  De vader, Cengiz Gürz, zegt in de Turkse krant: “Security cameras on the street recorded the police beating him. The security camera of the bistro where he was detained has them all. It is clear as day that the police used violence there.” Cengiz Gürz has filed a criminal complaint against the police officers involved in Gürz’s detention.

  We wachten op de beelden. Ik neem aan dat de politie die in beslag heeft genomen?

  Inmiddels is er een vervolgartikel verschenen:

  http://www.noordhollandsdagblad.nl/nieuws/stadstreek/kennemerland/article10138121.ece/Turkse-media%3A-%E2%80%98Politieschandaal-in-Nederland%E2%80%99-

  Daar lees ik:

  ‘Dagblad Vatan heeft het nieuws met foto van het slachtoffer, zus en moeder op de voorpagina gezet. ‘Jonge Turk doodgeslagen’, luidt de conclusie van de krant.’

  – Dus de kwestie houdt heel Turkije ontzettend bezig, zo lijkt het. Nou ja, héél Turkije… in Turks Koerdistan zal het wat minder zijn. Daar heeft men genoeg aan de eigen sores, neem ik toch aan.

  Ik denk dat de sensatie die de Turkse pers er van maakt , gewoon een poging tot braindrain zal zijn: hoogopgeleide Turken uit NL teruglokken naar het boomende Turkije.

 30. 48

  Dit soort collateral damage zul je steeds vaker zien in de (a.s.) politiestaat…

  *rot maar op: gewoon ad hoc vanuit de heup zonder het bericht te heben gelezen of op feiten te hebben getoetst…*

 31. 49

  Maar dan ga je er van uit dat het slachtoffer met meer dan noodzakelijk geweld is aangehouden. En daar is voorlopig nog geen bewijs van. En het is hier net als met alle incidenten. Pas als er overtuigend bewijs is, wordt er vervolgd. De meisjes in Utrecht die ongenode gasten op hun feest kregen kunnen hiervan getuigen. Maar gelukkig zal dit in je aanstaande politiestaat beter worden. Daar kan je al worden opgepakt als het uiterlijk je niet aanstaat, afhankelijk van de politieman zullen dit Henks en Ingrids of Shihans en Fatmas

 32. 50

  Maar wat wil je Toko. De diender (aldus liefkozend door ex commissaris Jan Blaauw genoemd *ach gut*) zit, mede door de druk opgelegd door het beleid van Rutte & Kornuiten, gevangen in het expansievat van groter wordende stress, werkdruk in combinatie met steeds hardere fatalistische alles-of-niets criminaliteit *ook al omdat overal camera’s hangen*. Zijn feitelijk allemaal watjes.

  Wat we nodig hebben is een beenharde Smeris met een lelijke muil. Die je in een steegje “apart neemt” omdat je fietslampje het niet deed…

 33. 51

  TokoSenang schrijft:”Maar dan ga je er van uit dat het slachtoffer met meer dan noodzakelijk geweld is aangehouden. En daar is voorlopig nog geen bewijs van.”

  Dat klopt en dus is het allemaal speculatief gelul.

  Aan de andere kant is het wel degelijk noodzakelijk om er scherp op te letten. In Arnhem hebben ze ooit, om onruststokers op de Korenmarkt het leven zuur te maken, “het GBO” (de Groep Bijzondere Opdrachten) opgericht. Dat was niets anders dan een ordinaire knokploeg die met kennelijk plezier buitensporig geweld toepaste om de boel “schoon te vegen”. Alleen had dat absoluut geen xenofobisch tintje: het duurde niet lang of ze werden ingezet bij elke linkse betoging, bezetting, kraakactie etc.

  Overtuigend bewijs daarvan was er ten over, maar een vervolging daarvan heb ik nooit meegemaakt. En je hoeft me nooit meer proberen wijs te maken, dat dat soort dingen in Nederland niet gebeuren, want daarvoor heb ik, met eigen ogen, teveel gezien.

  Maar PVV-ers (die had je toen ook al, alleen noemden ze zich niet zo) vonden dat natuurlijk prachtig.

 34. 53

  @52 Ach, de linkse onderbuik moet zo af en toe lekker leeglopen en dan is een willekeurig incidentje aanleiding voldoende.

 35. 54

  @53 Van de rechtse onderbuik waren we dat al een tijdje gewend, de epidemie is blijkbaar besmettelijk maar hopelijk van tijdelijke aard.

  Zag net Frans Weisglas op TV en bedacht me ineens dat ik de VVD ooit best een sympathieke liberale partij vond.

  Jammergenoeg ontpoppen Rutte c.s. zich steeds meer van bruggenbouwer tot loopgraafgraver.

 36. 55

  @Yevgeny Podorkin #50..vraag jij je ook niet af wie naar die “tsunamie” van camera’s zit te kijken?

  Dat was een vraag van mijn jonge kinderen op onze zoveelste rit van west naar oost…ik had geen antwoord.

  “het zijn slimme camera’s” werd afgewezen.

 37. 58

  Ach bullie baby huil niet zo kom op…

  Zeg.

  Nu we toch ff zaten te bomen…is er, nu we in de grote mannenwereld gaan acteren/ waren aanbelandt, is er…ja, zomaar een vraagje hoor, is er geen behoefte/ een vacature voor de functie van een soort van Muscleman?

  Nou ja: die de “plooitjes gladstrijkt tijdens contractbesprekinkjes (want het salaris is veeeels te hoog zie ik) of die “een betrouwbare bron” tot de orde kan roepen omdat ie niet geheel naar de zin mee wou denken aan de goede zaak? Ja, want als je alles volgens het boekje doet ga je écht geen potten breken hoor, gaat niet…

  Nee, want ik ben namelijk in de basis een soort van Schwarzenegger hè…dus.

 38. 60

  Ja, ultieme jongensdroom larie.

  Maar krijg je er dan geen machtig gevoel van? Ik wel. Een wand bedekt met tientallen beeldschermen waarop ik vanuit elke hoek elke beweging “het gezinnetje” larie kan observeren in al zijn feilen en falen. In al zijn wanstaltigheid ook en vooral, want IK ben de Almachtige. *maar dan wel met geluid, en als de voortschrijdende techniek in o.a. genetica/ RIFD enz. het toelaat óók de gedachtenspinsels van mevrouw larie: voorkomen = namelijk beter dan blussen*. Als een hinderlijke mug, m’n prooi langzaam gevolgd bij elke uitademing…

  En er dan een morbide eenheid op af sturen om het gezin tot de orde te roepen of gewoon om voor de lol mevrouw larie te laten hyperventileren. Mijn chef was namelijk 2 weken op vakantie en hee wat gek de tape van 22:05 tot 22:10 was opeens blanco..

  Lijkt me Heerlijk.

 39. 62

  Het is een Belg, een Brit, een Rus, een Turk… Oeps, nee, op Sargasso dus “Een Turkse man”. Gek dit onderscheid. Want de suggestie wordt hierdoor een beetje gewekt dat het woord ‘Turk’ een scheldwoord is – wat het dus volstrekt niet is.

  Neemt trouwens niet weg dat dit incident tot de bodem moet worden uitgezocht. Nederland zou ook minsiiter van buitenlandse zaken naar Turkije moeten sturen om uit te leggen hoe vork in de steel zit. Goede relaties tussen Nederland en Turkije zijn uiterst belangrijk.

 40. 63

  “The mosques are our barracks, the domes our helmets, the minarets our bayonets and the faithful our soldiers…”.

 41. 64

  Ja, onze minter van buitenlandse zaken geniet internationaal aanzien en respect, vooral in dat soort landen. Dat komt met name door zijn kritische houding met betrekking tot Israel, het land dat onlangs nog 9 Turken om zeep hielp.

 42. 66

  @63 +65
  Oh ja, het gaat over Turkije en daar hebben we die quote weer… Zometeen natuurlijk ook weer George Orwell googelen en een citaatje uit 1984 erop pleuren waaruit moet blijken dat moslims soort van nazi’s zijn en meer van dit soort internetwijsheden…Wat een sukkel ben jij zeg.

 43. 67

  @64
  Minister van buitenlandse zaken naar turkije sturen toont respect richting Turkije en is in ieder geval beter idee dan het lezen van jouw reactie. “Vooral in dat soort landen”. In wat voor soort landen? Hou toch op man

 44. 68

  @67c- Wat voor soort landen? Landen die kritisch staan tegenover Israel natuurlijk. Je laat je zoiets ontvallen omdat je denkt dat daar moeilijk een misverstand over kan ontstaan, maar toen had ik buiten Eppo gerekend.

 45. 69

  @67 Dat slaat nergens op. Eerst het onderzoek en wat feiten. Zo doen wij dat hier. De laatste keer dat we deze ophef hadden, betrof het een punker en zaten we in de 80’s geloof ik. Zo ziek is het hier, in dit soort landen..

 46. 70

  Als de laatste keer dat wij dit soort ophef hadden in de jaren tachtig was, dan is dit land inderdaad ziek, want er zijn in de loop der tijd heel wat meer burgers in de cel overleden. Dat zou te denken moeten geven. Maar dat doet het niet.

  Dat vind ik dus raar. Want als een Nederlander zou komen te overlijden in een Turkse cel, dan zou het land hier te klein zijn, zou men z’n mening wel klaar hebben en zouden de media en politici over elkaar heen buitelen om opheldering te eisen.

 47. 71

  Jezus Christus wat een volk loopt hier ineens rond. Ik sluit me ff aan bij allochtoon. De laatste tijd is het een stuk minder om arabier te zijn of er alleen al op te lijken.

 48. 72

  @71 Het feit dat je ze bijna allemaal opnoemt geeft in ieder geval aan dat er niet zoveel mensen in Politiecellen overlijden, en dat we een integere politie hebben. En als er een Nederlander in de Turkse cel zit zal vooral de Telegraaf veel stampij maken.

  In ieder geval is de kans op een eerlijk proces in Nederland aanzienlijk groter dan in Turkije. En als het op mensenrechten neerkomt; Ik nog niet gehoord dat Nederlanders asiel aanvragen omdat ze worden vervolgd vanwege het uitten van hun mening, andersom vraagt Çagatay Çetin niet voor niets asiel hier aan.

  @71 Turken vinden het niet leuk om met Arabieren te worden vergeleken.

 49. 73

  “De blanke negers van Europa.”

  ROFL!!! O God, wat een pathetische zin. Dank je JSK, ik heb in tijden niet zo gelachen.

 50. 74

  He JSK, ik zou het volgende willen voorstellen. Loop eens een keer een Turks koffiehuis binnen, ergens. Neem gewoon bijvoorbeeld Enschede. Verklaar tegen de aanwezigen dat ze allemaal “de negers van Europa” zijn.

  Ik ben ZEER benieuwd naar de reactie.

 51. 75

  @Prediker

  En wat een mooi kopje heb je ervan gemaakt: “Turkse man doodgemarteld in Nederlandse cel?”

  Dat vraagteken en de opmerking dat de foto’s er nog zijn. Suggereren zonder hard te stellen, perfecte spin-doctor tactiek. Ik snap wel waarom, want dit is natuurlijk precies wat jullie nodig hebben sinds het hysterische gekrijs dat er een nieuwe Holocaust aankwam. (Ook dat werd overigens regelmatig met hetzelfde spin-doctor truucje gesuggereerd: Maximaal effect met minimale verantwoordelijkheid.)

  De holocaust blijft uit en nu staan jullie net zo te kijk als de laatste aankondigers van de “rapture”. Dan is elk verhaal uit een hysterische Turkse pers natuurlijk welkom. Ook al druipen die artikelen van een type nationalisme dat wij hier niet meer kennen sinds de jaren dertig.

  Spindoctors.

 52. 76

  @72: Niet helemaal. In Nederland overlijden er relatief veel asielzoekers in detentie.

  @73/74: Het is een citaat van een socioloog uit de jaren ’70. Goed dat ik je aan het lachen maak, hoewel ik vermoed dat jij niet zoveel nodig hebt gezien je uitermate hysterische toon.

 53. 81

  @70 Doe niet zo onnozel. Alsof het normaal is dat je in een NL cel in elkaar wordt geslagen. Het omgekeerde is namelijk wel waar voor Turkije.

  Dat er dan weinig ophef zou zijn omdat het hier om een Turk gaat zou in en in triest zijn. Terecht dat de discussie zou moeten gaan over de rol van de media hierin.

  Daarnaast versta ik onder martelen toch wel iets anders dan iemand doodslaan. Maar da’s dan weer meer op films gebaseerd ;-)

 54. 82

  Doet me denken aan die spectaculaire overval met achtervolging tot bijna aan Belgie toe. De blauwen zijn gewoon heel pissed, want behoorlijk voor schut gezet en reageren zich af op alles wat licht getint, hip en assertief is.

 55. 83

  @ 82 “licht getint, hip en assertief”

  Je bedoelt in dit geval waarschijnlijk; “allochtoon, agressief, dronken/drugs en reeds zeer goed bekend bij politie”

 56. 85

  Nog geen 2 jaar geleden hebben die schoften een dronken pool doodgeschoten, de man zwaaide in zijn deuropening half op zijn knieën met een mes (Veenendaal). Dit krijg je als je laffe semi racistische paniekhazen een vuurwapen en autoriteit geeft. Ik kots van ze, van die patserige kut ventjes begin 20 die in zo’n politie wagen voor ’t theehuis vol oude mannen gas terugnemen en stoere blikken naar binnen werpen. Maar als ze een zeer urgente melding uit een probleemwijk krijgen duurt het een kwartier voor ze met ’t halve peloton komen aankakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren