1. 6

  “Als er alleen gekeken wordt naar de gezondheidseffecten van cannabis, dan ziet het Trimbos-instituut geen aanleiding tot een specifiek verbod op geïmporteerde hasj”
  Als er alleen naar gezondheidseffecten zou worden gekeken zou 80% van wat nu als verboden drugs geldt onmiddellijk gelegaliseerd moeten worden.

 2. 7

  En door al het gedoe hier is nederwiet ook nog eens,stukken duurder als hash in elke coffeshop; hoewel het ene import en het ander,dankzij onze overheid in extreeem criminelen handen.

  Dat het de behoefte aan nicotine,en (“gewoon”) roken tempert klopt als een bus,en werkt onmiddellijk en opmerkelijk.( wist niet dat dit de werking van die stof was,maar het viel me altijd sterk op)

 3. 9

  Precies, dat spul moet hierheen gebracht worden en je kan wel op je vingers aftellen dat dat dan van die zwartjoekels zijn die dat doen en als ze dan toch hier zijn gaan ze lekker hier blijven, hun bruid importeren en een babytsunami veroorzaken en dan lekker op de bijstand leven, wat ik je brom!

  /Henk

 4. 11

  Reden te meer het monopolie van de coffeeshop te doorbreken,in Rotterdam zijn er zo weinig over dat de prijzen tot bizarre hoogten zijn gestegen.Met dank aan burgermeester en wethouders

 5. 12

  Leuke docu, welke prima aangeeft hoe debiel “onze” dames/ heren politici bezig zijn.

  ….We duiken in de geschiedenis van de achterdeurproblematiek. Hoe is het mogelijk dat coffeeshops worden gedoogd maar dat de aanlevering van wiet nog steeds strafbaar is. Toch was het ooit geregeld, in Groningen….
  (Belastingdienst, in nauwe samenwerking met enkele kwekers, harkten -toen- miljoenen Guldens/ Euro’s binnen.)

  http://www.coffeeshopnieuws.nl/index.php/blog/3-articles/46-freshtv-docu-qde-achterdeurq

  Het verbieden van hasj, getuigt enkel van geestelijke armoede. En bovenal van een extreme politieke lafheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren