Tijd voor een “war on journalism” ipv “war on drugs”?

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (5)

#1 Ernest

Zit wat in. Ook over de ellende die cokegebruik veroorzaken kan lees je eigenlijk nooit. Ik weet op zijn minst 1 BN’er die zichzelf een inrichting in heeft gesnoven. Nooit wat over gelezen – onder media-collega’s is privacy wat dit betreft opeens heel erg belangrijk.

  • Volgende discussie
#2 Steeph

@Ernest: Maximale openheid, goede voorlichting en mogelijkheden tot behandeling. En dan gewoon de boel legaliseren en het bespaarde geld voor de helft in de eerste drie punten steken.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 L.Brusselman

Het journaille in Nederland heeft het veel te druk met de waan van de dag.De laatste onderzoeksjournalist is reeds lang overleden.Journalisten brengen veel tijd door in de kroeg en daar is maar een deel van wat er speelt zichtbaar en de luiheid en alcoholisme winnen van de neiging tot goede verslaggeving.Ze zijn meer geinterreseerd in wat Wilders allemaal uitkraamt dan wat er zich werkelijk in de samenleving afspeelt.En dan ook nog de ambitie om hogerop te komen,dit wordt niet verwezenlijkt door al te kritische observaties maar door conformisme aan de geldende politieke opportuniteit.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#5 Steeph

Dit draadje gaat dicht omdat we de waanlink tot gastbijdrage hebben verheven.
https://sargasso.nl/archief/2011/05/24/%E2%80%98journalist-verzaakt-als-het-om-cannabis-gaat%E2%80%99/

  • Vorige discussie