Steniging van homo’s

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

NIEUWS - Probeer eens onverdraaglijk genuanceerd te zijn als alle vooroordelen over religieuze fundamentalisten, Amerikanen en de Tea Party zó elegant worden bevestigd.

Open artikel

Reacties (15)

#1 thalmann

Een rechtse Paul Rosenmöller, eng.

#2 frankw

Wow. Als we het dan toch over het verderf van de USAevangelisten hebben dan is dit ook een mooie:
http://www.retecool.com/rc-docu-god-loves-uganda/

En zij maar gillen dat we bang moeten zijn voor moslims …….

#3 Djools

Gouverneur en oud presidentskandidaat Rick Perry doet ook mee.

Overigens is het denken over lgtb in de VS de laatste jaren zo sterk aan het schuiven dat het achtergebleven deel van de VS voor een verloren zaak vecht. Diverse prominente GOP-ers hebben zich inmiddels ook al uitgesproken voor acceptatie en gelijke rechten.

#4 Anton

@2: Ben me niet bewust dat amerikaanse conservatieve malloten zich in onze binnensteden, in alle gelederen van onze maatschappij hebben gevestigd met als expliciet doel onze vrije westerse samenleving te vernietigen.

Maar ik ben blij dat je het met me eens bent dat we de malloten moeten bestrijden. Kunnen we samen optrekken tegen de fundi’s en hun linkse vazallen.

#5 stoethaspel

@0 Als je nuance wilt zien als een één-dimensionale blik op de werkelijkheid en het langzaam steeds verder opschuiven van de site naar een soort propaganda-kanaal, sure, dan heb je een goed en sterk punt te pakken.

Er was ooit eens een tijd dat Sargasso per defiinitie kritisch keek. Niet alleen naar hen die als politieke tegenstanders werden gezien, ook toen waren de meningen fel, maar de informatievoorziening was een stuk minder eenzijdig en drammerig als het tegenwoordig is. Ik vind het echt zonde hoe de site afglijdt richting Joop. Gesubsidieerd en wel…

#6 Joost

Er was ooit eens een tijd dat Sargasso

Dat hoor ik ook al een jaar of tien. :-) En we zijn al tijden niet meer gesubsidieerd.

#7 Derpjan

Maar ze zijn niet allemaal zo, de meerderheid is gematigd. Evangofoob!

#8 stoethaspel

@4

Geen subsidie? Oh? Ik zal proberen beter op te letten ;-)

#9 pedro

@4: de fundi’s zijn extreem rechts. Dat zijn jouw geestverwanten.

En qua logica houdt je reactie ook al niet over. Je oproep om samen op te trekken tegen fundi’s en hun linkse vazallen is een oproep tot vernietiging van onze vrije westerse samenleving.

Net zoals oproepen in het verleden tegen bepaalde bevolkingsgroepen en hun linkse vazallen dat ook waren. Oproepen om samen op te trekken tegen bepaalde bevolkingsgroepen en hun rechtse vazallen zijn er ook geweest, met hetzelfde resultaat. Denk maar aan Stalin en Pol Pot. Waar jij staat is wel duidelijk.

#10 zmoooc

Dit lijkt me een zeer goed idee. Wetgeving doorvoeren die Christenen toestaat hun Bijbelse wetten ten uitvoer te brengen. Stenigen ze 1 homoseksuele, kunnen we daarna alle betrokkenen meteen om zeep helpen wegens moord. Kost helaas wat homo’s, maar dan ben je wel van die haatdragende christenen verlost:p

#11 Inkwith Barubador

Stenigen vind ik wel weer ver gaan. Je kunt ze ook gewoon hun hoofd afhakken, zoals in beschaafde landen als Saoedi-Arabie gebeurt.

#12 Henk van S tot S

@4:
Houdt toch eens op met je geneuzel over links en rechts.
Volgens mij kan jouw LINKER hersenhelft wel enige stimuli gebruiken.
De daarin zetelende functies zijn volgens mij bij jouw echt onderontwikkeld.
Functies van de Linker hersenhelft:
logica; detail; realiteit; praktisch; namen van dingen; feit; woorden en taal; heden en verleden;
rekenen en wetenschap; begrijpen; weten; herkennen; patronen / orde; strategie; veiligheid.
;-)

#13 sigma

@stoethaspel:
Wellicht helpt het, naast opletten uiteraard, om minder van zulke generaliserende meningen te hebben. En de overheid (met haar verderfelijke subsidies) er niet steeds, zoals ook hier, aan de haren bij te slepen.

Of gewoon zelf de nuance opzoeken:
Hoe geeft het plaatsen van deze blijk van het afglijden van de hele site naar een “propaganda-kanaal”?

Je ziet hier toch geregeld posts (ook langere artikelen) van Jona voorbijkomen met een kritische blik t.o.v. godsdiensten?

Gelukkig maar dat Scott Esk zelf uiterst genuanceerd is:

“Esk went on to add nuance to his position:

That [stoning gay people to death] goes against some parts of libertarianism, I realize, and I’m largely libertarian, but ignoring as a nation things that are worthy of death is very remiss.

Edit: vergat nog dat deze Esk vandaag ook al aan bod kwam in Quote du Jour.

#14 Anton

De amerikanen zijn inderdaad het grote gevaar, kijk maar eens hoe goed het gaat sinds ze weg zijn uit Irak:

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/06/schokkende_fotos_van_massaexec.html#more

Ben trouwens benieuwd hoeveel van ‘onze’ jongens mee doen aan die executies. Hebben jullie het aangepaste hulpverleningsprogramma al op orde voor als ze terugkomen?

#15 euro

@Anton, ik heb heel veel PVV-figuren langs zien komen op verschillende sites … allemaal zijn ze even dom of nog erger. Maar echt, heel weinig zijn zo ontzettend saai als jij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*