Speech Melanie Trump, vrouw van Donald Trump, 1 op 1 overgenomen van speech Michelle Obama

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Speech Melanie Trump, vrouw van Donald Trump, 1 op 1 overgenomen van speech Michelle Obama.
Hier de speeches naast elkaar.
Meer.

Open artikel

Reacties (14)

#2 Amateur Commenter

Deze is ook mooi: https://www.youtube.com/watch?v=9KtzdP7mR-4

Maar even serieus, de hele liberale hoek is aan het gieren en brullen maar ik geloof nooit dat Trump hier ook maar een enkele supporter mee verliest.

#3 Inca

@2, Nee, waarschijnlijk niet. Het toont volgens mij wel aan hoeveel minachting Trump heeft voor de hele gang van zaken en het Amerikaanse volk, maar blijkbaar willen ze dat niet zien.

#4 Cerridwen

@2: Trumps probleem is dat zijn supporters maximaal 40% van de kiezers zijn (alsnog schrikbarend veel overigens). Daar win je geen verkiezingen mee. Hij zal er geen supporters om verliezen, maar dit soort relletjes zorgen er wel voor dat hij mensen in het midden van zich vervreemd. Dit beheerst het nieuws, in plaats van een boodschap die een breder publiek zou kunnen aanspreken.

#5 Amateur Commenter

@4: Wilders is ook al een aantal keer magistraal op zijn bek gegaan. Bijvoorbeeld met het weglopen bij cruciale momenten. Maar de laatste keer dat ik de peilingen checkte… tja.

#6 Mario

@3
Is het verlangen naar een “sterke leider” in tijden waarin veel onzekerheid heerst. Niet beseffende dat die zgn. “sterke leider” nog geen deuk in een pakje boter kan slaan. Zie: Wilders en PVV-stemmers. altJohan, bijvoorbeeld, heeft dat hier op Sargasso duidelijk laten zien.

Verder; https://en.wikipedia.org/wiki/Right-wing_authoritarianism

Maar goed = open deur voor jou en mij

#7 Cerridwen

@5: Wilders heeft alleen maar verkiezingen verloren afgelopen jaren. in de peilingen haalt hij soms 20% van de stemmen, als er geen verkiezingen zijn (hij piekte in januari op 22,7% volgens de peilingwijzer). Dus Trump doet het al beter dan Wilders het ooit gedaan heeft.

En zelfs voor Trump geldt dus dat er een plafond zit aan wat hij kan bereiken met zijn manier van doen.

#8 Micowoco

@5: Wilders is net als God: hij geeft nooit thuis, maar blijft onverminderd populair.

#9 Joop

Ze heeft wel een herkenbaar Sloveens accent, wat de mooie vrouw toch weer een bepaalde charme geeft.

Beter goed gejat dan zelf slecht bedacht.

En bij de Obama’s zullen ze het ook wel weer ergens hebben afgekeken.

#10 Lutine

@5

De laatste peiling was in 2012. Toen verloor hij 9 of 10 zetels meen ik. Inmiddels zijn dat er ook al weer 3-4 minder.

Peilende voort blijft Geert eenzaam achter…..

#11 Lutine

@9

Het is maar net waar je focus ligt. Een bepaalde mate van intelligentie vind ik dan weer charmant. Met of zonder accent.

Intelligentie is ook dat je beter slecht kan bedenken dan goed jatten. Ze wil voor wandelende opblaaspop van Trump door gaan of zo?

#12 Spam

Non-issue natuurlijk, de speech van de vrouw van. De pers daar in de VS zou zich eens moeten richten op de inhoud. Er zijn meer dan genoeg redenen om een mogelijk presidentschap van Trump kritisch te beschouwen. Het vermogen van zijn vrouw om haar eigen teksten te schrijven lijkt me daarbij van zeer ondergeschikt belang. De focus van de media op zo’n onderwerp versterkt alleen maar het idee bij rechts Amerika dat de liberal media biased zijn en er enkel en alleen op uit zijn om Trump te beschadigen.

#13 Prediker

@12 De aandachtsspanne van de doorsnee nieuwsconsument is te gering om werkelijk inhoudelijke kwesties te bespreken.

Soundbites, clipjes, sensatie, controversiële kwesties, toegesneden op de eigen doelgroep, dat doet het goed. Het plebs krijgt de media die het verdient. Ook in Nederland trouwens.

Voor rechts Amerika doet het er geen drol toe wat je als media bespreekt, men zal altijd denken dat de media linksig bevooroordeeld zijn (in werkelijkheid zijn ze centrum-rechts).

In de VS is de First Lady wel degelijk belangrijk (de president is immers tevens het staatshoofd) en reken maar dat men zich afvraagt of een vleesgeworden opblaaspop als Melania wel geschikt materiaal is voor die functie.

Bovendien betekent het dat Trump zijn boodschap niet kan rondtoeteren omdat hij dit schandaaltje weer moet bestrijden – wat ‘ie zoals altijd zal doen als een dreinend en opstandig kind.

#14 Hans Verbeek

Hele slimme truuk van de Trump=campagne. Nu is er in elk TV-journaal aandacht besteed aan de toespraak van Melania Trump.
Oscar Wilde zei het al:

There is only one thing in life worse than being talked about, and that is not being talked about.

@13

In de VS is de First Lady wel degelijk belangrijk

Jawoor.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*