SP-ers verhuurden illegaal onder

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

SP-ers verhuurden illegaal onder

Wat zal de SP hiermee doen?

0

Reacties (5)

#1 micha

Ken uw klassiekers…

The animal farm.

#2 WasHetMaarWat

Ik snap er niks van. Twee raadsleden van de SP hebben een appartement illegaal onderverhuurd voor veel te veel geld. Okee, dat is een schandaal en een goede reden voor ontslag.

Maar dan ontspoort het artikel volkomen. Na drie keer herlezen haal ik uit de brij van verdachtmakingen, aantijgingen en andere voorbeelden van broddeljournalistiek dat er iets is met de twee raadsleden en een woningbouwvereniging. En dat de schrijver van het stuk geen SP’er is. Maar of die twee lui nu ruzie hebben met de woningbouw op persoonlijke titel of als vertegenwoordigers van hun partij, dat wordt me helemaal niet duidelijk.

Wat een kutkrant is het toch.

Iknik

#3 micha

Don’t shoot the messenger?

#4 WasHetMaarWat

Mwoh, ik neem het die journalist echt niet kwalijk dat hij onthult dat twee raadsleden hun stulpje illegaal hebben onderverhuurd. Maar wel dat de tweede helft van het artikel bagger is.

Iknik

#5 prometeus

@3&4 Ik snap er ook geen reet van. Als er waar is wat er in dat artikel staat, dan kunnen die SP-ers de bak in. Waarom heeft het nog geen opvolging gehad in andere media of bij het OM? Dit is nl. je reinste machtsmisbruik.

Maar aan de andere kant: dat er nog niks mee gebeurd is, wil nog niet zeggen dat het niet waar is. Maar ik ben het met Iknik eens dat het naar borreljournalistiek riekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*