1. 2

  Vol goede hoop volgde ik die link meteen, in de veronderstelling, dat me daar uitgelegd zou worden, waarom de mens op aarde is.

 2. 4

  je vraagt je soms af waarom dit soort ideen een mediapodium gegeven wordt. Dit heeft toch geen nieuwswaarde (de SGP wil popmuziek toch al verbieden sinds het bestaat)?

 3. 5

  En ter teleurstelling: Er is geen reden voor het menselijk bestaan (ik neem even aan dat het waarom hier om de reden gaat, niet de oorzaak).

 4. 13

  Prettig te lezen dat de SGP eindelijk eens opkomt voor de alternatieve muziekstromingen i.p.v. de populaire muziek. Eindelijk kunnen underground stromingen zoals de black-metal eens rekenen op steun vanuit de politiek!

  Hopelijk gaat Nelis Zondag zich binnenkort dan ook hard maken voor een heruitgave van Marduk’s ‘Fuck me Jesus’. Je kan zeggen wat je ervan wil, maar het is geen popmuziek en de herre Jesus komt er in voor.

 5. 14

  Euh, de kop lijkt me toch niet helemaal in overeenstemming met wat ik in het bericht lees:

  “De SGP wil dat de overheid alleen evenementen subsidieert die een ‘educatieve waarde’ hebben.”

  Da’s nog wat anders dan volledig verbieden.

 6. 15

  Ik ben eventueel bereid om een compleet opheffen van overheidssteun aan popmuziek zonder klagen te ondergaan (dan maar nog meer betalen voor mijn kaartjes. Lowlands is FUCKING 136 euro’s dit jaar!), als de overheid ophoudt met het subsidieren van profvoetbal. Ik denk dat meneer Zondag daar ook wel voor te porren is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren