1. 1

  It was the warmest ever Arctic summer.

  The top of the world saw record-beating average temperatures flashing through all three summer months.

  June, July and August have never been this warm in the Arctic. Data from Russian and U.S weather institutes show that all the three months beat the records.

  According to Roshydromet, the Russian meteorological institute, it was the area between the peninsulas of Taymyr and Chukotka that had the biggest abnormality for the period. Average temperatures across the region were between 2-4 degrees Celsius above normal.

  https://thebarentsobserver.com/en/arctic-ecology/2019/09/it-was-warmest-ever-arctic-summer

 2. 6

  Zelfs Fox’ own weather girl Janice heeft zich honend uitgesproken over Trump, met zijn guppie-geheugen (nooit gehoord van category 5 hurricanes, behalve dat die al 3 keer eerder zijn voorgekomen tijdens zijn presidentschap). Nu lijkt dat de laatste tijd steeds vaker te gebeuren, dat Fox anchors zich razend maken over de idiote uitspraken van El Presidente. Wat erg vermakelijk is, want ze gaan altijd compleet berserk. Of dat een zorgelijke of bemoedigende ontwikkeling is, moeten we afwachten.

 3. 11

  @10: Nou ik ben de angst wel een beetje voorbij (niet helemaal). De mensen die zich aan ’t werk laten zetten voor de grote Gup, zijn jaknikkers, de rest is allang afgehaakt. En nu zelfs fervente aanhanger Fox zich minstens begint te ergeren, lijkt er toch wel een soort van awakening plaats te vinden.
  Dat Guppie een hele week bezig is om met amateuristisch gefabriceerd bewijs zijn eigen gelijk (niet) te bevestigen, spreekt boekdelen over de mentale staat van die man. We zijn nog niet van ‘m af, maar de decline is obvious.

 4. 12

  @11: [ maar de decline is obvious ]

  Ik hoop dat je gelijk hebt, maar de kliek collaborateurs is nog vreselijk groot. En toen bij Wilders de ene brievenbuspisser na de andere vrouwenmishandelaar boven kwam drijven riep men ook dat het einde van Wilders in zicht was. Niet dus, alleen een soortgelijke boreale “ezel” kon pas jaren later zetels van hem afsnoepen.

 5. 13

  @12: Ik denk ook niet dat de achterban verdampt, en wat we na Trump krijgen moeten we ook maar afwachten. Maar hij zelf gaat het geen tweede termijn redden lijkt me, zelfs als ie herkozen wordt. Mentaal en fysiek loopt ie op z’n eind. Maar ik kan ’t mis hebben natuurlijk.

 6. 14

  @13: Aangezien Trump tegen elke prijs niet wil/kan/mag verliezen (remember Alabama), speculeren sommigen dat als hij in de/alle/meeste polls over 2020 overduidelijk achterblijft bij zijn opponenten, dat hij op het laatste moment een smoes zal verzinnen om geen 2e termijn te kunnen vervullen en af te zien van de verkiezingen.

  [ wat we na Trump krijgen moeten we ook maar afwachten. ]
  Precies. Na Fortuyn durfden opeens andere extremisten op te staan, dus wie weet wat voor gespuis er probeert de plek van Trump in te nemen. Het lijkt me in ieder geval duidelijk dat Trump zijn kinderen aan het pushen is, vooral zijn dochter en eventueel schoonzoon.

 7. 15

  @14: Nederland en de VS zijn niet erg vergelijkbaar. NL was redelijk socialistisch en is enorm naar rechts opgeschoven sinds Fortuyn. De VS was altijd al rete-rechts. Daar lijkt nu juist een behoorlijke tegenbeweging op gang te komen. Of die sterk genoeg is zal moeten blijken. Maar het is wel interessant om te zien. Dat bepaalde staten en zelfs bedrijven nu zeggen, ja hallo, ’t ken te gek ook. En vervolgens een andere weg in slaan. Als zelfs FOX begint te fulmineren, dan weet je wel dat er iets te ver is gegaan aan die kant.

  Op die tegenbeweging zit ik in NL nog steeds te wachten. Er wordt wel gemopperd hier en daar, maar ik zie weinig daadkracht. Erger nog, Dingetje is opeens een graag geziene gast, die met gekir en applaus wordt onthaald. Walgelijk. Na zo’n vertoning moet ik altijd ff Frontaal Naakt lezen, zodat ik weet dat er wel degelijk mensen zijn die zich oprecht kwaad maken.

 8. 22

  @21: Hahaha…hilarisch. Het toont wel aan hoe gestoord het nieuws is en hoe snel de zaken elkaar opvolgen, dat je iets van 3 weken geleden alweer vergeten bent. Dit kan toch niet heel veel langer meer doorgaan. Hoop ik. Want het is om horendol van te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren