1. 4

  @1 Dat is wel een tikkeltje linksom verdraaid verhaal. Maar goed als het over Shell, Monsanto, McDonalds of Joden/Israel gaat, dan weet je bij bepaalde gekleurde media al meteen wat er gaat volgen.

  Hier is het echte oorspronkelijke verhaal, dat is heel wat genuanceerder:

  https://www.post-gazette.com/business/powersource/2019/08/16/Trump-speech-union-crowd-Shell-ethane-plant-natural-gas-beaver-county-pennsylvania-attendance-pay-overtime/stories/201908160113

 2. 6

  @4: De link naar de gazette wilde ik plaatsen, maar hij werkte bij mij niet, blijkt dat die site niks toont als je een adblocker hebt aanstaan.

  Maar wat zijn de nuances dan?
  Als je niet kwam kreeg je niet betaald.
  Als je wel kwam maar niet naar Trump ging luisteren kreeg je geen overwerk uitbetaald.
  Als je wel kwam en wel naar Trump ging luisteren kreeg je betaald plus overwerk en kort gezegd moest je je bek houden.

  Ik vond juist nog meer rottigheid van Trump zelf:
  “I’m going to speak to some of your union leaders to say, ‘I hope you’re going to support Trump.’ OK?” he said. “And if they don’t, vote them the hell out of office because they’re not doing their job.”

  Stel dat Jumbo Halsema had uitgenodigd en het personeel verboden had zich negatief tegenover Halsema uit te laten, hoeveel hele pagina’s zou de Telegraaf daaraan besteden?

 3. 7

  @4: Beste Redoutable,
  ik heb net allebei de artikelen gelezen en je moet me even helpen: Waar precies is “dat wel een tikkeltje linksom verdraaid verhaal“? En in welk opzcht is “het echte oorspronkelijke verhaal heel wat genuanceerder“?

  Ik zie de verschillen niet tussen het verslag op de Huffington Post en het artikel in de Pittsburgh Post-Gazette, dus wat is je punt?

  Huffington Post: Attendance was not mandatory
  Pittsburgh Post-Gazette: “Your attendance is not mandatory,” said the rules that one contractor relayed to employees.
  En zo citeert de Huffington Post meer uit het oorspronkelijke artkikel.

  Ik ben benieuwd of je deze keer wel antwoord gaat geven op mijn vragen.

 4. 8

  @4: De kleur hier is groen, met een rode stip (die zie je niet in ’t logo, maar die is er natuurlijk wel in de harten van de redactie). Het verbaast mij altijd dat bruin-roze mensen, zoals jij overduidelijk bent, zo graag in de door, uh, “jouw soort” zo verguisde omgeving van dat groen verkeren. Vind je het roze riool eigenlijk toch niet zo aantrekkelijk?

 5. 10

  Ik denk dat Redoutable door Sargasso wordt ingehuurd om als boksbal te dienen. Dan kunnen Stoop e.a. zich via hem/haar boven het gepeupel hijsen en heimelijk een rode of groene dictatuur bewerkstelligen.

 6. 12

  @11: That was a hit and run, daar krijg je echt geen antwoord op. Het zou zo maar LR zelf geweest kunnen zijn haha.
  Als je denkt dat wij in staat zijn om wie dan ook in te huren, wil ik wel ff weten waar we de knaken vandaan zouden moeten halen, want dat lijkt me wel interessant. Is er een verdienmodel zonder advertenties en/of dataverzameling waar wij geen weet van hebben?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren