1. 1

    Mooi gedaan! Ik merk dat voor Maastricht de twee stemwijzers me bij totaal verschillende uitslagen brengen. Zelf had ik het idee dat “de stem van” een aantal belangrijke lokale onderwerpen niet behandelde (de vragen/stellingen leken me ook wat generieker dan de stemwijzer).

  2. 3

    Ik koos een gemeente met een stemwijzer van DSV. Dat werkt niet echt lekker, want je kunt geen gewicht geven aan je antwoorden. Dan komt er dus een partij uit die ik echt nooit zou stemmen en op een aantal vragen die ik veruit de belangrijkste vond ook helemaal aan de andere kant zat.

    Wel weer leuk: hoe de VVD daar zegt te kiezen voor bezuinigen ipv lastenverhogingen om het budget te verbeteren en dan op de vragen die er mee te maken kunnen hebben het tegenovergestelde willen. Toch ook wel eerlijk en ook eigenlijk wel een goede onderkenning van de achterban die zich zo openlijk laat naaien. :D

  3. 4

    Allemaal leuk, maar gister kon je weer een vrouw in Amsterdam zien zeggen op tv dat ze waarschijnlijk op Pechtold gaat stemmen, die vind ze wel leuk babbelen. Dat soort uitspraken doen ze toch alleen bij de SP of PVV aanhang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren