1. 1

  eng gedoe,
  overigens houd ik de mogelijkheid nog graag open van een set up nep terrorist, zoals ook voortdurend in amerika gebeurt waar de CIA de springstof levert aan kandidaten die ze al jaren monitoren.

  het is echt hoog tijd voor minder regering en minder “veiligheids” diensten

 2. 3

  Kijk, eerste ruk naar rechts en en passant ook nog even het vrije internet aanvallen. Want dit gaat natuurlijk hetzelfde effect hebben als die andere dingen die je niet mag op het internet : filters, censuur, controles en kijk verder je privacy postjes maar na.

 3. 6

  Nou, ik zou hem net zo goed knijpen dan. Definitie van “haat” is nogal ruim. En is meer afhankelijk van waar je zelf staat in het politieke spectrum of je vindt dat de “ander” oproept tot haat.

 4. 7

  Om electoraat van FN af te snoepen besloot ie bij de vorige verkiezingen toch om alle kampementen van de Roma’s te ruimen? Nou, dat was een klusje van niks natuurlijk. Doodsimpel te realiseren zonder ingrijpende inzet en middelen: 2 bulldozers en een pelotonnetje ME…een haatsiteje dichtgooien daar lachen ze om..

  Ja, en zo’n terroristische aanslag komt wel als geroepen. De dood van “De Terrorist van Toolooze” is goed voor zijn blazoen, trekt nog meer stemmen uit het Kamp FN en doet het verzet verstommen (inperken van nog meer vrijheden)…

  *met ratelende machine gun ruggelings uit raam springt*

 5. 10

  400 maar? Dat lijkt me erg weinig en is veel minder dan we in heden en verleden aan linkse (RAF, Brigate Rosse, enz) en rechtse (Nuclei Armati Rivoluzionari, MSI, NDP, enz, enz) terroristen hadden en hebben. Je moet dus wel een ontzettende bangpoeperd zijn als je dit een vijfde colonne wil noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren