Sarah Palin: Alaska First!

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Sarah Palin: Alaska First!

Running mate Sarah Palin zou lid zijn geweest van de afscheidingspartij Alaskan Independence Party

0

Reacties (6)

#1 Jules Vismale

Alleen hebben ze nou in Alaska, in plaats van de afscheidingspartij Alaskan Independence Party, er nieuwe bewoners bij gekregen en daar 100 jaar geleden ontbraken. Dat zijn een paar honderd bizons en deze runderen van 1000 kilo houden zich toch niet aan grenzen!

#2 Prediker

Zit je nu op berichtjes van 6½ jaar terug te reageren, Jules?

#3 Olav

@2: Doet-ie vaker, onze Jules.

Het houdt hem van de straat, moet je maar denken.

#4 zuiver

Sarah Palin! Those were the days…

#5 Thallman

2008? Niet echt waan van de dag.

#6 Jules Vismale

@2 en 3: Ik kon helaas niet zo snel een geschikt bericht vinden op Sargasso om over de desbetreffende bizons in Alaska te reageren en mij kun je toch NOOIT van de straat houden.
Maar misschien zouden jullie anders ook eens op de televisie kunnen kijken naar een tekenfilm over Casper, het vriendelijke sprookje en zijn vriendinnetje Wendy, het goede heksje. Zij wilden alleen maar goed doen maar joegen talloze mensen de stuipen op het lijf, iets waar ik niet toe in staat ben en dus ook niet wil.
Of reis desnoods samen naar Alaska af om daar naar de bizons te kijken want dat is erg fascinerend om te aanschouwen hoewel ik alleen wel hoop dat zij jullie twee NIET de stuipen op het lijf jagen. Want een kudde op hol geslagen bizons is in staat om mensen die in hun weg lopen te veranderen in platgetrapte wigwam-tapijtjes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*