“Rotterdammers leven relatief korter”

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (3)

#1 Yevgeny Podorkin

*zuigt longen vol fijnstof*

Nou, merk er niks van. Tzal best. Zal wel door een zorgverzekeraar zijn geïnstigeerd om een hogere zorgpolis af te dwingen. De bloedzuigers.
En over die frisse Havenwind, het gebeuk van voorhamers en gesjor aan trossen waardoor iédereen hier met een gezonde blos rondloopt hoor je niemand!

En beter opbranden dan uitdoven.
Beter geleefd dan wegrotten in het bejaardenhuis.
En een Rotterdammer met terminale kanker die desalniettemin het verzorgend personeel zijn tanden bloot lacht…is áltijd nog beter dan die klagend wegkwijnende hersendoden in de rest van Nederland.

#2 Spuyt12

‘relatief korter’? Hoe langer ik over die woorden nadenk hoe minder ik ‘m begrijp :-)

#3 Bismarck

@1: Nounou, lekker paranoide ontkenningsareactie daar. Dat fijn stof zorgt natuurlijk voor long- en hart- en vaatziektes, precies die dingen die ervoor zorgen dat je niet snel opbrandt (daar heb je de adem niet meer voor), maar klagend langzaam wegkwijnt.

Om dat meteen aan een zorgverzekeraar te koppelen (terwijl jullie rotterdammers dus al meer profiteren, want jullie ontvangen gemiddeld meer uitbetalingen voor de behandeling van die chronische ziektes), in plaats van te bedenken dat je misschien eens moet verkassen naar een gezondere omgeving (of toch minstens stoppen met roken).

Ik wacht op de marchanderingsfase!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*