Rechtsbeller wil buitenlanders met geweld land uit werken, Job Cohen z’n kop d’r af schieten

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (22)

#1 Rene

Inclusief authentieke, gedistilleerde PVV alcohol-lispel!

#2 Prediker

Ik begon me vanaf 5 min in het gesprek ook al af te vragen of die man soms had gezopen.

#3 Anoniem

‘het spijt me verschrikkelijk maar..’

#4 larie

De aandacht niet waard.

“(62) veel sterkte met zijn kutleven. Nu een broodje kebab scoren”..453 vs 4….if U get my drift.

#5 weerbarst

bloedhond lol

#6 gbh

het mag allemaal van maxime verhagen

#7 Yevgeny Podorkin

Zeer zéér suggestieve post prodiker, dat valt me nou vreselijk van je tegen. Moet het perse weer uit Rotterdam zijn. Nou? Kweetniet hoor kan aan mij liggen maar er zijn ook Goeie Rotterdammers hè. Daar spreekt u nu mee. En mag best zeggen dat ik een van de weinige Goeie Rotterdammers ben. Echt wel. Want hoeveel ontelbaar oeverloos links gelul ik hier al niet heb neergesmeten vanaf 2006 wat overigens best wel eens met gouden letters vermeld mag worden, Ongehoord! jaha, en dat als ENIGSTE ROTTERDAMMER in een nest tjokvol neuzen godverredomme. Dus ik heb recht van spreken ja.

Ik maak het kort. Ga nu de deur uit om wat te eten en met drankjes en stiekem onder rokjes kijken enzo ook, maar als ik terug ben staan er excuses. EXCWUSES prediker, begwrepen? Kjen er niet eens meer nomaal van tikken zie je dat vuile smerige kolertige pleuris bloedhond die je d’r bent..

*in woede stikt*

#8 larie

@YP…”ech wel”

#9 Prediker

Hé, het is niet mijn fout dat die Rotterdammers zo graag hun vooroordelen etaleren in de media.

#10 larie

:) ok Prediker, maar ik hou niet van voelvoetbal..tukkies;).

.Juichen ??

Gelukkig heb ik allemaal meiden in mijn kudde.

#11 knelistonie

Op Hyde Park (what’s in a name) had je vroeger speakers’corner. Op zaterdag speechten daar de grote en de kleine mafkezen. Gingen tevreden naar huis want ze hadden het de mensen eens goed gezegd. De bobby liet het gaan want och, dan waren ze het kwijt. In de nucleaire sixties !

#12 Rene

@11: Bestaat nog steeds hoor.

#13 knelistonie

Als ze een een retourtje HvH nemen komen ze in de krant en op de radio. #vooruitgang?

#14 Moslim

Fortyun’s kop werd er ECHT afgeschoten.
Van Gogh’s kop werd er ECHT afgesneden.

#15 Yevgeny Podorkin

Je doet geenszins ook maar een dúimbreed een handreiking prediker. Integendeel, je drijft het op de spits. Wat zien ik namelijk? Wéér een stigmatiserend filmpje. Guttegut, dat arme Feyenoord schaap matze voeren en haar meetronen naar de Albert Kuip zeg. Dwars TEGEN WIL EN NATUUR in nota bene…

Probeer aan mijn kant de boel bij mekaar te houden, gooit prediker olie op het vuur. Je wordt weer bedankt. Bedoel, IK kan het toch niet helpen…?

#16 Bismarck

Is ie man nog niet gearresteerd? Duidelijk een terrorist in de dop. Hij roept nota bene op tot burgeroorlog.

#17 Arjan

Ach. Moet je nou echt iemand arresteren die onder leiding van de Grote Roze Machine vergeten is dat dit soort praatjes voor verjaardagen zijn voorbehouden? Blaffende honden bijten niet..

#18 KJ

@Bismarck; Waarom zouden ze ? Hij maakt toch geen cartoons ?

#19 Bismarck

@17/18: Op de nationale radio oproepen tot een burgeroorlog valt wat mij betreft in een heel andere categorie als verjaardagspraatjes of cartoons maken. Ik zou er overigens niets tegen hebben als de reacties die soms op de Grote Roze Machine te vinden zijn ook harder worden aangepakt (ook daar blijven oproepen tot geweld nog wel eens ongejorist).

#20 KJ

@Bismarck; Het was een grapje, lieverd. Ik weet heus wel dat de beslissing of je wel of niet om je mening vervolgd wordt in dit land, even goed is als een muntje opgooien.

#21 majava

@14, 17: Ja, dat is zo. Zullen we nu eens rustig afwachten tot er iets ECHT gaat gebeuren vanuit de nu nog slechts blaffende groep, of niet?

Mensen vergeten dat de reden dat dit soort radiobellerts alleen maar kunnen blaffen, ook de reden is dat bijvoorbeeld in een wijk vol lievve Nederlanders een stel ligt getinte buitenlanders het leven zuur maakt van een stel homo’s, ouderen of wat dan ook. Het is lafheid en lamlendigheid. En maar klagen in de Telegraaf, maar zelf geen hand uitsteken. Nee, ook niet toen het er maar 2 waren.

Dus wachten moeten we nog even voordat de honden zullen bijten. Ik denk dat het vooral een kwestie zal zijn van het niet als eerste durven en ook niet alleen. Net als Marokkaantjes eigenlijk. :D

#22 Micowoco

@1,2: De kegel kwam maar weer mooi van rechts!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*