Reactiepanelen telegraaf

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Reactiepanelen telegraaf

Erger dan GeenStijl

0

Reacties (7)

#1 prometeus

Gister werden is ALLE media melding gemaakt over het “beest van 2e Exloermond.” Het NOS-journaal haalde er zelfs een forensisch psycholoog bij die ging uitleggen dat het voor de verwerking beter is om de waarheid te kennen.

Maar NIEMAND maakte hier melding van:

“De verklaringen van de verdachte over de verkrachtingen stroken niet met de bevindingen van de forensisch onderzoekers. Die hebben op het lichaam van het meisje geen sporen van seksueel misbruik gevonden.”

Komt van nu.nl. Toen ik dit had gelezen, ben ik het journaal nog eens aandachtig gaan beluisteren en de justitie-woordvoerder had het alleen maar over “de verdachte heeft verklaard dat…”.

Deze man lijkt wel meer op zijn kerfstok te hebben, maar herinnerd iemand zich Kees B. en de Schiedamse parkmoord nog?

#2 Joost

Dat viel me ook al op, prometheus. Mensen zeggen wel meer wat. Maar goed, haar bloed is wel op zijn camper aangetroffen.

#3 prometeus

ik zeg ook niet dat hij haar niet vermoord heeft, maar de andere beestachtigheden die hij zichzelf toeschrijft en waar iedereen nu van walgt en om de doodstraf schreeuwt, zouden wel eens helemaal niet waar kunnen zijn.

Misschien is het wel een “gewoon” ongeluk geweest. Dat is niet waarschijnlijk daar ze ver van haar fiets was gevonden en haar BH niet meer aanhad, maar wat iedereen nu denkt dat het is, is zeer waarschijnlijk ook niet waar.

#4 Joost

Met het plaatsen van deze zijdelinks doelde ik dan ook vooral op die “oer”schreeuw om de doodstraf.

Waarom die vraag om de ultieme wraak?

#5 prometeus

ja, maar iedereen baseert die oerschreeuw wel op twijfelachtige berichten.

Dit geval toont dus juist aan dat het een goede zaak is dat de doodstraf niet bestaat in Nederland.

Dus als antwoord op je vraag: “Waarom die vraag om de ultieme wraak?” Omdat je tegenwoordig niet alleen het recht hebt om te beledigen maar ook om dom te zijn. Ik kots op de vox populi.

#6 Mark

Als ik die reacties lees hoop ik altijd maar dat het een klein deel van de bevolking betreft. Een gematigd geluid durven velen natuurlijk niet te posten.

Wie weet is de man een psychisch geval die zomaar wat heeft bekend. Misschien ook niet, maar het punt is dat je dat nog niet weet. Voorzichtigheid is daarom altijd gepast.

Het voordeel van levenslang is dat als je er later achterkomt dat de veroordeling verkeerd was, je de gevangene weer kunt vrijlaten.

#7 Obscura

Ook weer Typisch Telegraaf… Na het lezen van de vermeende perversiteiten willen al die om de doodstraf schreeuwende kerels natuurlijk WEL even zien HOE dat gruwelijk verkrachte meisje eruit ziet. Dus plaatst de krant van Wakker Nederland -heel behulpzaam- er een fijn vakantiekiekje bij, zodat een ieder de gebeurtenissen handig kan visualiseren.
Sorry dat ik dit taboe even aansnijd, maar zo zit het dus wel in elkaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*