1. 1

  Een degelijk en goed onderbouwd antwoord op dat oppervlakkige verhaal van Asscher die de eigenlijke kwestie probeert te omzeilen. Het opportunisme van de PvdA komt er weer mooi uit.

 2. 2

  Ik typ mijn reacties altijd eerst in een texteditor. Gewoon, voor de handig. Zo ook mijn reactie op “Het gelijk van Turkije”. Pas daarna zag ik dat de reacties daar zijn uitgeschakeld. Derhalve dump ik mijn reactie maar hier.

  Nou heb ik heel wat aan te merken op Erdogan. En op Jeugdzorg. Maar nog veel meer op dit artikel.
  1. Er is nogal een verschil tussen een Nederland dat andere landen aanspreekt op hun mensenrechtensituatie en een Turkije dat Nederland aanspreekt op iets wat daar niets van doen heeft
  2. Screening op religie betekent wat mij betreft ook het niet plaatsen van seculiere kinderen bij religieuze pleegouders. Jood? Dan geen islamitische pleegkinderen voor u! Goed idee, joh.
  3. Het is schier onmogelijk om screening op religie te doen zonder te discrimineren.
  4. Dit is een nogal misplaatste poging om religie op een voetstuk te plaatsen dat het niet verdient; of het nou gaat om religie of om gitaar spelen, zodra je kinderen uit huis worden geplaatst heb je je kans om dergelijke invloed op je kind te hebben verspeeld. Doorgaans eigen schuld, dikke bult, of je nou Russisch-orthodox bent of een fan van het spaghettimonster.

  NB. Als ik niet meer mag reageren ga ik liever elders op Internet rondhangen.

 3. 3

  Volkomen eens met @1. Waarschijnlijk staan de reacties uit omdat we de laatste tijd hier overvoert worden met gerelicapten als Voorganger en Smedes. De irritatie bouwt toch op dat deze lui een ongefundeerde flauwekul hier onbeperkt kunnen spuiten. Bij elke post worden ze door de reacties steevast gefileerd en toch krijgen ze hier elke keer weer een podium…. bah.

 4. 5

  @2: Ook prachtig dat hij afsluit met “Tolerantie is niet iets voor bange mensen”. Ik wou daaronder graag “reacties uitzetten daarentegen wel” plaatsen, maar ja….

 5. 8

  De reacties on Voorzangers stuk stonden uit en je kunt je reacties niet meer aanpassen (waarschijnlijk de schuld van serverkabouters), maar nu je hier toch bent: als ik een afbeelding toevoeg aan mijn post, kan ik dan ook de afmetingen veranderen? In bbcode zou dat moeten kunnen maar hier doet dat het niet.

 6. 9

  Toen daar de reacties uit stonden bleek Voorzanger’s artikel nog niet goed te zijn overgenomen. Alinea’s ontbraken of stonden op een andere plaats. Toen dat alles weer goed stond stond ook de reactiemogelijkheid weer open.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren