1. 3

  afzeikmentaliteit

  Als ik de gemiddelde comments onder de dumpert-filmpjes zo zie, dan vraag ik me wel eens af of die reaguurders niet beter hun polsen door kunnen snijden. Down, not across. Voor iedereen beter.

 2. 6

  De quote kan korter:

  Het lijkt mij verschrikkelijk om nu te moeten opgroeien in een asociaal en leeghoofdig Nederland.

  En misschien kan ‘opgroeien’ worden vervangen door ‘leven’.

 3. 7

  Als twintiger (25) mag ik er ook vast nog wel iets over zeggen? Als je alleen maar de leeghoofdige en asociale kant wil zien (MTV, GeenStijl etc.) dan zul je inderdaad geen positief beeld krijgen van Nederland. Als je aan de andere kant kijkt hoeveel milieubewustzijn er onder grote groepen jongeren leven, hoe dierenwelzijn de laatste tijd in belang toeneemt, hoe veel jongeren een enorme afkeer hebben van Wilders en racisme, dan zie je ook een andere kant. Een positieve, groene en sociale kant.

 4. 8

  En ondertussen gaat het grote kwaad maar door: http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Nederland/252070/Wilders-wil-ook-minarettenreferendum-in-Nederland.htm

  Groepen worden tegen elkaar opgezet. Het is niet alleen autochtonen tegen allochtonen, nee jongeren tegen ouderen. En waar verschijnen die artikel? Juist Geenstijl, Elsevier en er zullen er wel meer zijn.
  Allemaal in het voordeel van het Grote Kwaad.
  Sargasso doet er fijn aan mee. Hij zal blij met jullie zijn.

  Moedeloos word je ervan.

 5. 9

  @Herman (Wijffels?): Nee joh, doe nou niet. ’t Is helemaal waar hoor, wat je schrijft. Eerlijk gezegd, kom ik die azijnpissers alleen op internet tegen. Op straat zie ik af en toe een verdwaald k*tjong en dan dat is het dan wel.
  Maar gun ze nou de lol om met een handejevol roeperds, getooid met massa nicknames, de toon proberen te bepalen. Gun ze nou “lekker belangrijk” te zijn op hun virtuele pleinen. Ik bedoel: benader het nou eens positief.

 6. 12

  Weer een rode broek die een kartonnendoos rosé heeft leeg gezopen. Daar worden bb’s heel vervelend van. Ik pleit bij deze voor een verbod op goedkope alcohol voor 55 plussers.

 7. 13

  Gerrit Komrij is geboren in 1944. Volgens jouw definitie Seven, behoren ook kinderen geboren in 1964 tot de babyboomgeneratie. Die waren dus in 1968 3-4 jaar oud.

  Opnieuw bewijs je weer hoe dom rascisme is/maakt.

 8. 18

  Ik heb niets tegen de jeugd, maar wat ik zoal hier in Helmond tegenkom, dan zijn het nitwits, foutloos Nederlands schrijven kunnen ze niet en ze zijn lui. Ze zijn nog te lui om te pissen.

  Het enige wat ik hoor is afzeiken,terwijl ze zelf niets gepresteerd hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren