PVV Kamerlid: “Ik gaf geen kopstoot”

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

PVV Kamerlid: “Ik gaf geen kopstoot”

Opmerkelijke is dat Wilders hem op zijn woord gelooft: “Hij heeft tegen mij gezegd dat hij het niet heeft gedaan. Ik moet een collega op zijn woord geloven, in elk geval totdat het tegendeel is bewezen.”

Reacties (16)

#1 JW

Opmerkelijker (en schandelijker) vind ik dat de ‘journalist’ van HP/De Tijd ‘Headbutt Hernandez’ al schuldig acht met zo’n titel, voordat er echte duidelijkheid is. Of telt onschuldig tot het tegendeel bewezen is niet meer?

#2 Joost

Nee, objectieve journalistiek is zoooo pre 2001.

#3 pedro

Ja precies, Geert. De omstanders, die hem aanwezen als uitdeler van een kopstoot, moet je niet geloven. Omstanders zijn altijd lid van de linkse kerk.

#4 Paul

Complot tegen PVV?

#5 Verbal Jam

Hernandez heeft zo te zien een hoofd als een zacht ei. Dan kan zo’n kopstoot toch nauwelijks ernstig uitpakken. Hooguit zit je achteraf met een hoop viezigheid.

#6 Peer Rood

Stel dat hier Job Cohen was geciteerd, en omstanders hadden gezien dat Diederik Samson een kopstoot uitdeelde, wat breed uitgemeten werd in de media. Was dan die uitspraak van Cohen ook uitgelicht? Het lijkt wel of jullie de Wilders mania hebben!

#7 Mark

Ik denk inderdaad dat die opmerking er dan ook was uitgelicht.

Het is op zich geen onlogische uitspraak van Wilders, maar ik vrees toch dat er genoeg bewijsmateriaal is, anders was het niet zo ver gekomen. Zie ook Brinkman. Wilders moet dus politiek spinnen, damage control, zoals elke partij dat doet.

#8 Joost

Ah, altijd lekker, die beschuldigingen van gekleurd nieuws.

En ja, mijn beste #peer, wij hebben inderdaad de Wildersmania. De man en zijn partij maken ons volgende kabinet mogelijk dus verdienen onze aandacht.

#9 Peer Rood

Beste Joost, het was geen beschuldiging, gewoon een vraag. Nee, geen rhetorische vraag. Dus Wildersmania, en wat ga je daar tegen doen, in de Wildersmania-trein springen en de boel ontregelen, of je eigen mening uitventen en daarmee met Wilders de concurrentie aangaan. Niet de minst linkse mensen maakten de overstap van stemgedrag naar de PVV.

#10 Ernest

@6 Vind ik ook. Daar zou niets van bekend worden gemaakt. Punt is: Wilders strijd voor zijn vrijheid van meningsuiting, dus als hij iets zegt moet dat wel bekend gemaakt worden, anders zegt hij dat zijn mond gesnoerd wordt in de linkse media. Cohen geeft daar niet zoveel om.

#11 Joost

@Peer: Nu vlieg je weer uit de bocht. Je insinueert dat we met deze post het eerste doen, terwijl dit slechts een constaterende link is. Ik vind Wilders’ uitspraak opmerkelijk, omdat hij andere mensen (+ onschuldige familie) om het minste of geringste gewoon het land uit wil zetten.

Ten tweede hoeven we niets te doen aan de Wildersmania, die houdt Wilders zelf wel in stand. Daarbij, concurreren suggereert dat we beiden hetzelfde willen bereiken. Dat is niet het geval.

We concurreren niet, maar pakken Wilders en zijn objectief aantoonbare onzin stelselmatig aan hier.

En nog iets. Het zijn wél de minsten die de overstap naar Wilders hebben gemaakt. Maar dat is ook maar gewoon een mening. Overigens ben ik niet links, maar progressief. En nee, dat is niet hetzelfde.

#12 Teun

@Peer@6: Diederik Samson die een kopstoot uitdeelt. Volgens mij zou dat eerder goed zijn voor zijn image en dat van de PvdA.

#13 Peer Rood

Och, ik insinueer – dat deed jij met zeggen dat ik zou beschuldigen. Alleen constaterende link is onzin, je maakt een keuze uit het nieuwd dat wel of niet waardig is. Wilders wil inderdaad criminelen het land uitzetten, maar wel berecht en al, niet voor het minste of geringste.

De linkse media doet vrolijk mee aan de wildersmania. In de Volkskrant hebben ze het vrijwel elke dag over deze man. Daarom kan Wilders zeggen dat de linkse kerk het elke dag over hem heeft, maar niet de problemen die hij benoemt.

Concurreren was bedoeld als dingen om de gunst van zoveel mogelijk aanhangers, als een groepering met eigen mening/overtuiging/zienswijze dat niet heeft, kunnen ze wat mij betreft het klooster in.

Objectief aantoonbare onzin aanpakken is een nobel streven. Jammer dat je dan insinueren en suggereren plakt op mijn uitspraken, waardoor je uitgaat van aannames. Typisch voor intellectuelen met dikke boeken, in de inleiding zie je dat de stellingname zeer discutabel is, maar wel honderden pagina’s vol schrijven om het gelijk te halen.

En dat progressief, links, rechts, objectief, liberaal, enz. dat zijn niet meer dan labels op dozen waarvan de inhoud nogal sterk anders kan ruiken.

#14 Mark

Dat is geen Wilders-mania, maar een Nieuwsmania. Die man en zijn partij zijn nieuws, of je het nu eens of oneens met hem bent.

#15 Teun

@14 Sterker nog: hij ‘leeft’ (politiek gezien) van zijn optredens in het nieuws.

#16 Joost

Wilders wil inderdaad criminelen het land uitzetten, maar wel berecht en al, niet voor het minste of geringste.

En hun onschuldige familie.

Concurreren was bedoeld als dingen om de gunst van zoveel mogelijk aanhangers.

Ik pas mijn mening niet aan naar de grootste gemene deler, omdat dat meer kijkers zou trekken. Wat mij betreft horen politieke partijen ook niet te schuiven om zoveel mogelijk stemmen te vergaren.

En dat progressief, links, rechts, objectief, liberaal, enz. dat zijn niet meer dan labels op dozen waarvan de inhoud nogal sterk anders kan ruiken.

Waarom plak je die labels dan zelf zo snel?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*