1. 1

  ‘Volgens hem wordt zijn voorbehoud over islamisering niet op prijs gesteld door de PVV in Den Haag.

  Knap naïef van hem. Alsof je als SGP-volksvertegenwoordiger een voorbehoud over het bestaan van God kan maken.

 2. 2

  Is niet erg, het enige doel van die Statenleden was het kiezen van genoeg PVV’ers in de Eerste Kamer. Dat hebben ze gedaan, dus nu zijn ze verder onbelangrijk (behalve in Limburg natuurlijk, waar ze de coalitie moeten steunen).

 3. 5

  Het mag kennelijk, maar het is wel vreemd. Jezelf ondersteunen doe je immers permanent, anders zou je dood zijn of in coma. Zijn er geen deskundigen bij de PVV Limburg om bij te springen, of verkeren de mensen misschien in geldnood?

 4. 6

  Het is moeilijk om kwaliteit te vinden (zie ook hun kamerbezetting) en ze vertrouwen niemand. Geert vertrouwt alleen zichzelf als lid van zijn partij/beweging. Deze statenleden vertrouwen alleen zichzelf als fractiemedewerker.

  Overigens gaat het wel goed in dit opzicht. De Limbo’s vertrouwden alleen zichzelf als chauffeur, maar nu ze enige tijd gedeputeerde zijn, durven ze dat ook met anderen aan.

  http://www.limburger.nl/article/20110914/REGIONIEUWS01/110919807

 5. 9

  Ik denk eerder dat die mishandeling een waarschuwing in de privésfeer is (gokschulden o.i.d.), en dat hij zijn biezen pakt voordat het schandaal in zijn gezicht ontploft.

  Kennelijk geloven ze bij de PVV ook niet veel van het hele verhaal, want anders hadden ze hem wel naar voren geschoven als illustratie dat links geweld gebruikt tegen PVV’ers.

 6. 10

  ik bedoel overigens niet dat ik dat nu opeens geloof, maar in deze fact-free tijden kan je met elke roddel rekening houden. Ik ben er niet bij geweest dus weet niet hoe het gegaan is.
  Je kan ook zeggen dat hij wellicht bezweken is voor de druk van anti-PVV elementen, maar een beetje stugge Fries gooit dan juist z’n kop in de wind en gaat er extra hard tegenaan.

  Het niet gebruik maken van het mishandelingsverhaal door de PVV zou trouwens juist een aanwijzing kunnen zijn dat ze er meer van weten… ;-)

 7. 11

  overigens zet die Heemels een hbo opleiding op zijn cv, terwijl hij die volgt (is nog niet afgerond staat op de onovertroffen PVV-site).

  D’ s en t’s zijn ook moeilijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren