1. 1

  Moeilijk te volgen, maar ik begrijp dat Stassen eerst de belastingcentjes van de burger wil afpakken om wegen van te bouwen, maar op het einde juist de belastingcentjes aan de burger wil laten (en toch wegen bouwen).

 2. 5

  @4: Dat klinkt toch vooral als private sector bouwt, de publieke betaalt en anders zijn het toch tolwegen en staat de semi-publieke sector (pensioensfondsen) garant. Ergens vermoed ik dat de realiteit achteraf is dat het bedrijfsleven de belasting- en/of pensioenbetaler (en dat is gewoonlijk dezelfde persoon) een poot uitdraait á la bouwfraude.

 3. 6

  Wat ik me dan afvraag… die presentator van L1 praat Nederlands, geen Limburgs. Zelfs nauwelijks of geen accent. Is hij nou goed geintegreerd, of een dhimmi van Nederland? Wilders wilde Limburg toch bevrijden van de Nederlandse overheersing en teruggeven aan de Limburgers?

  Lastig, die dubbele loyaliteit!

 4. 9

  @7.

  Ik observeer. Niet dat ik het er mee eens ben. Rij geen auto. Zou mij aan mijn reet roesten. Maar het kan wel realiteit worden. Neo-liberalisme is nog niet dood!

 5. 16

  @15: Die van de Heuvellandlijn (waar ik persoonlijk van geverifieerd heb dat ze gewoon doorreden midden door de sneeuwstorm en die onder die omstandigheden het moeilijkste traject in Nederland afleggen) zijn elektrisch en reden ook gewoon door.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren