1. 1

  Persoonlijk ben ik een enorme voorstander van poolparty’s met champagne, mits het water niet rücksichtslos onttrokken is aan krimpende ondergrondse aquifers, de champagne koud en duurzaam én er 25 km verderop niet mensen met honderden tegelijk worden vermoord. Aan al deze voorwaarden wordt in Syrië mijns inziens niet voldaan. En hoe graag ik die vrijzinnige alavieten ook mag, moet ik dit dan toch afkeuren. De regering na Assad zal ongetwijfeld poolparty’s en champagne in de ban doen maar het is een onvermijdelijk stap naar een vrije Arabische wereld waar uiteindelijk die poolparty’s en champagne ook weer zullen terugkeren. Gewoon omdat religie an sich zijn beste tijd wel heeft gehad. (je moet de dag altijd positief afsluiten, vind ik)

 2. 4

  Spelling kan zowel met een w als een v. Leer mij alawieten kennen, ik heb op menig alavietische bruiloft onder invloed van grote hoeveelheden raki en jimmy walker (geen champagne) mijn pinken eraf gedanst.

 3. 6

  He verdorie. Ik denken dat ik beelden van een Mediterraanse poolparty voorgeschoteld krijg, blijkt het vijf minuten roddel van een stel middelbare journalisten te zijn. Geen footage, alleen een paar onduidelijke foto’s die net zo goed in Portugal, Bulgarije of Israël genomen konden zijn.

 4. 7

  Wat vrijzinnig, liberaal en progressief toch weer. Gewoon jezelf zijn en niet mee doen met de bekrompen burgerlijke cultuur. Hebben deze post-modernisten al subsidie vanuit Nederland gekregen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren