1. 9

  @Bismarck: Nu even niet genoeg vrij geld. Maar als dat wel het geval was, zou ik het doen. Laatste keer dat ik zoiets deed (mijn eigen voorspellingen in daden omzetten) leverde me 75% op in anderhalf jaar tijd.
  Nu moet ik het laten bij een voorspelling.

 2. 11

  Tehe. Laatste keer dat deze jongen zoiets deed kon hij niet met mijn plasvingers van zijn turbos afblijven (zoals met zichzelf afgesproken…) 10K werd zo 0.06K en was anders anno 2011 zo’n 600K geweest… :P

  Dat zal me leren… deze jongen werkt enkel nog omdat hij een disciplineloze klootzak is die afspraken met zichzelf niet nakomt. En bedankt, zelf! Tevens bedankt voor het helpen ophalen van goede herinneringen! :Pp :)

  Desondanks is het tijdperk waar iedere boerenlul zich helemaal kan uitleven op futures onovertroffen mooi!

 3. 12

  zmoooc

  “O had ik maar.”, heel herkenbaar. En? Heb je al een droogrek?

  Want was ik na de twee crisi in 2001 en 2008 maar ingestapt, niet eens in ingewikkelde futures/ turbo’s maar simpel in aandelen. Een vliegtuigmaatschappijtje een bankje op de rand van de ondergang of gewoon een illegaal houtkapbedrijf…bloeddiamanten, goud & schaliegas! Een paar aandelen gevolgd sindsdien, ja puur uit hobby hoor…o o o, ik had rendeménten kunnen realiseren van duizend procent, minstens.

  En dan had ik heel sargasso opgekocht de hele kolerezooi. En dan had ik niet alleen Henk & Ingrid maar ook Quarles & Rosalinde een angst doen inboezemen, een ANGST, dat ze van schrik geen hap meer door hun keeltjes zouden krijgen. Dan waren het nu allemaal verantwoordelijke burgers geweest die hun verstand zouden laten zegevieren en niet de inhoud van hun onderbroek bruik buik, ga er zowaer van stotteren.

  En dan had ik eindelijk op mezelf kunnen gaan wonen. En dan was ik elke dag whiskey gaan zuipen met een geile blonde vriendin. Verschrikkelijk dronken geworden dus met in de andere hand die geile blonde vriendin. Maar ik heb geen aandelen en ook geen geile blonde vriendin…

  *enorme biceps rechterarm dat weer wel*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren