1. 1

  Waan van de dag.
  Obama, de Grote Vergissing.

  Van Obama vernam ik voor het eerst tijdens zijn directe verkiezingsstrijd met H. Clinton, in het najaar van 2008. Ik vond zijn kandidatuur verrassend en hij leek mij verder ook wel wat. Zijn abortus standpunt stond mij aan.

  Totdat ik vernam dat hij door Louis Farahkan werd aanbevolen, en ik bekoelde. Daarna zag ik een film van en met Rev. Jeremy Wright, guru van Obama, en begreep ik dat ik mij had vergist. En de USA beging die vergissing.

  Daarna volgde ik te hooi en te gras doen en laten van Obama als President van de USA. Wat ik zag was iemand die qua intellect, ervaring en moraliter nooit in die positie verheven had mogen worden. Een sociaal werker, meer niet, met slechte ‘bomber’ Ayers, ‘truther’ Van Jones vrienden, en onaangename connecties met onaangenamere syndicaten als SEIU en ACORN.

  En zo onamerikaans regeerde Obama dat Amerikanen zich begonnen af te vragen of hij wel in de USA geboren was: vandaar die ‘birthers’.

  Van Michelle Malkin (‘Culture of Corruption’) leerde ik waar Obama zijn manieren vandaan had, uit Chicago. Daar heerst een politieke stijl die zich fundamenteel laat schilderen met de woorden: ‘als je er een van mij het ziekenhuis inslaat, sla ik er een van jou het lijkenhuis in.

  Binnenlands noch buitenlands is er van zijn beleid enig goeds te melden. Zijn ‘fast and furious’ en ‘Fort Hood Shooting’ DOJ is een ramp en een belediging van het Recht, zijn beleid t.a.v. Israël verholen perfide, dat t.a.v. Iran een hoogst bedenkelijke, Benghazi komt er weer bij. Obama en zijn personeel zijn aan een ‘impeachment’ ontsnapt.

  Obama-care laat ik zitten. Dat doet iedereen.

  In en op het schuim van een golf van anti-racisme – en op niets anders – is Obama op ‘zijn’ Troon beland, misschien zelf nog wel het meest van allen onthutst. Als hij er nu van aftuimelt, mag hij zijn Nobelprijs houden. Als hij die retour Oslo stuurt, zal ik hem respecteren.

  Mag het de Amerikanen gegeven zijn a.s. november hun dramatische vergissing te herstellen, waarna de begane eventueel nog tot lering kan strekken.

 2. 2

  Ik ga ervan uit dat als de hele wereld zou mogen kiezen, ook niet-Amerikanen kandidaat zouden mogen zijn. Ik zie Obama dan nog niet direct winnen tegen de vele betere Europese, Zuid-Amerikaanse en Aziatische potentiële kandidaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren