1. 2

  Kafkaeske toestanden in het “beloofde land”.
  Aan dat rotland kun je door Nederland nog worden uitgeleverd worden ook,als je de pech hebt ooit eens wat dope aan een zingende Yank te hebben gegeven/verkocht.
  Ik mijd Amerikaanse toeristen voortaan als de pest,je weet maar nooit,wil niet per ongeluk in dystopische bajes terechtkomen.

 2. 3

  Een BOM op AMERIKA waar toch alleen PEDOFIELEN en TERRORISTEN wonen is de ENIGE goede OPLOSSING.

  Zou ik nu een streepje achter mijn naam krijgen in het grote NSA-boek?

 3. 4

  Jaren geleden heb ik eens in diezelfde trein gezeten, maar dan de andere kant op. Toen kwam ik bijna Canada niet in, omdat ze bang waren dat ik op zoek zou gaan naar werk.

  Bottom line is dat op een grenspost waar één keer per dag een trein voorbij komt, de douaniers zich zo vervelen dat ze hun eigen opwinding gaan maken. Als je ongestoord van Canada naar de VS wilt, moet je de bus nemen of te voet oversteken bij Niagara. Daar kijken ze nauwelijks naar je paspoort.

 4. 5

  Nou, ik ken iemand die een week na 9/11 per greyhound de grens wilde oversteken. Dat was enigszins opgefokt, en alles met een lichtgetint kleurtje werd er direct uitgehaald en teruggestuurd.

 5. 7

  @5 Vijf jaar geleden ben ik een paar keer heen en weer geweest bij Tijuana. Daar haalden ze je paspoort alleen maar even door de scanner. Ik wil maar zeggen: de luimen van de beambten zijn doorslaggevender dan de wetten.

  Maar goed, ik herken het sentiment wel. Ik ben Marokko uitgegooid geweest, geweigerd in Cyprus, opgehouden in Japan, China en Israel en om middernacht uit mijn bed gevist door de Indonesische politie die de stempels in mijn paspoort (Iran, Pakistan…) nog eens goed wilde bestuderen. Dan dacht ik ook steeds: ze bekijken het maar. Uiteindelijk heb je daar alleen maar jezelf mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren