Nieuwe wet van onze troetelterreursponsor: alle atheïsten zijn terroristen

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Saudi-Arabië heeft een reeks nieuwe wetten ingevoerd waardoor atheïsten in het land per definitie als “terroristen” worden aangemerkt.

Westerse overheden denken nu: Ooeh, jonge! Wacht maar tot de olie op is, of niks meer waard vanwege alternatieven, dan gáán we me daar toch een potje principieel doen …

Open artikel

Reacties (18)

#1 frankw

Bij gebrek aan het plussysteem een vette +1 voor “Ooeh, jonge! Wacht maar tot de olie op is, of niks meer waard vanwege alternatieven, dan gáán we me daar toch een potje principieel doen …”

#2 IPMan

Weet Geert het al? Waar blijven de kamervragen?

#3 Micowoco

Alternatieve woordkeuze: troetelkoppensnellers.

En een handmatige plus.

#4 Letaupe

In de jaren vijftig kwam je nog in de hel volgen onze gristenbroeders. Maakt niet zo veel uit.

#5 Olav

Over die plusjes gesproken: waar zijn die eigenlijk gebleven? Is daar een mededeling over geweest?

Wat betreft Saoedi-Arabië: we weten het allemaal al heel lang. Inderdaad, er zal wel niets veranderen. Ik zou ook niet weten te verzinnen wàt er precies aan gedaan kan worden. Onze politici en diplomaten zouden eens wat vaker de confrontatie kunnen zoeken met die achterlijke gekken daar. Maar daar zijn ze waarschijnlijk gewoon te laf voor. Stoppen met olie kopen zal ook vast niet zomaar gaan. En de wapenhandel moet ook doorgang blijven vinden. Het is een zieke wereld.

#6 zuiver

Schrijf de VN mensenrechtenorganisatie aan.
Dat gaat helpen. Echt waar.

#7 Schuur

En zo zijn er hordes mensen in Nederland die geen bezwaar zouden hebben tegen een vergelijkbare wet, maar dan voor moslims.

Eigenlijk is dat domrechtse tuig geen haar beter.

#8 AltJohan

@Schuur: mijn beoogde volksvertegenwoordiger werd geen licht in de ogen gegund. Is destijds afgeknald. Hetzelfde bij een uitgesproken film/opiniemaker (vzmh). Ook afgeknald.

Ik zou wel willen een wet willen overwegen waar moslims minder ruimte krijgen en waarbij Geert Wilders meer ruimte krijgt omdat de diensten het niet meer nodig vinden om hem 24/7 te bewaken. Er heerst nog steeds een sfeer van intimidatie toe naar Geert Wilders.

#9 Jeroen Laemers

@5:

Uitgezet omdat de plug-in verouderd is en daardoor niet meer 100% veilig.

#10 Bismarck

@8: Zo vertel eens welke wet dat afknallen sanctioneerde? De daders hebben zeker een lintje en promotie gekregen? Of loop je nu echt wéér te slachtofferspelen?

#11 AltJohan

@Bismarck: De radicale islam heeft dat gesanctioneerd. Geen lintje of promotie, maar het is meer de “belofte” van 72 maagden.

http://sexualreligion.blogspot.nl/

Bij Pim Fortuyn was het de naar mijn mening zijn aanval op artikel 1 op de grondwet. De actie van de dader werd in de ogen van de dader daardoor een tirannenmoord. En een tirannenmoord is bijna automatisch geoorloofd voor velen.

#12 Dehnus

@5: Ik vind het wel wat hebben zonder plusjes, dan moet je namelijk of een reactie geven als je het er echt mee eens bent (of niet mee eens in het geval van een minnetje) of gewoon je mond houden :).

Word het er denk ik een stuk leuker op hier :). Verder is het natuurlijk ongehoord dat we die barbaren daar er mee weg laten komen sterker nog… zelfs naar de mond praten om de Olie. Het was een van de enige keren dat ik het met SchreeuwWitje eens was. SA moeten we verdorie eens van af. Die hebben al zo veel gesloopt in het midden oosten.

#13 Inkwith Barubador

@4: Maar je kwam er ook toen niet voor in de gevangenis. In SA ben je meteen een terrorist. Wat denken die idioten wel.

#14 Bismarck

@11: Toch geen wet dus. Ik dacht al dat er met de daders wat anders gebeurd was. Iets met gevangenisstraf. En toch moet Alt nog slachtoffertje spelen…

#15 Bookie

Tja, sommigen steunen Palestina, terwijl ze daar naar hartenlust atheïsten martelen en opsluiten.

#16 Prediker

@15 En sommigen vinden dat Palestijnen lekker onder militaire belegering (Gaza) en bezetting (W-Bank) mogen blijven zitten, zolang ze niet denken als liberale democraten.

Geef dan gewoon meteen toe dat je die mensen als untermenschen beschouwt op grond van hun etnische afkomst en godsdienst, en dat je het liefst zou zien dat Israël hen van de aardbodem wegvaagt en vervangt voor joodse religieuze kolonisten en theocraten.

Die zijn vast homo- en atheïsmevriendelijker, jaja…

Hoe zit dat eigenlijk, Boekie? Verbeuren volkeren hun zelfbeschikkingsrecht zolang ze niet aan onze seculiere, liberale waarden voldoen?

#17 Bookie

@16
Doe rustig (pilletje vergeten?)

Het gaat erom of je consequent bent. Geen relatie met Saoedi Arabië dan ook niet met Palestina, Indonesië, Pakistan, Afghanistan, Jemen en al die andere landen waar atheïsme verboden is.

#18 Jelle Haandrikman

@9: Oh jammer.
Het geeft net iets meer feedback zonder dat ik metten weer een verhaal moet gaan typen.

Komt er wel weer iets voor in de plaats?

Misschien handig om hier een apart artikel voor te openen en deze actief te houden. Anders gaat iedereen lukraak off-topic reageren over de sargasso website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*