1. 1

  Was het de bedoeling dat het klikken op deze waanlink niet leidt naar bovenstaande tekst maar naar je profiel-pagina?

  (en bij het uitzetten van de plaatjes-carrousel stond het ding erop dat ik nogmaals m’n wachtwoord in het “ter controle” veld invoerde — beetje dubbelop als je al ingelogd bent).

 2. 2

  Hmmm… Het lijkt me sterk dat je die melding krijgt (en het hoort ook niet), want daar wordt expliciet rekening mee gehouden. Zeker dat je er niet per ongeluk iets had ingevuld?

  Mochten anderen dezelfde problemen hebben dan hoor ik het graag.

  En ja, de link hoorde naar je profiel te gaan. Where else? :-)

 3. 4

  @Kok, met een adblocker is het wel weg te werken denk ik, mij stoort het niet echt /2cnt
  @joost, bedankt voor het verwijderen van de quotes. Vraagje, kan je als ongeregistreerd gebruiker ook zo’n speciale quote in een reactie zetten?

 4. 11

  Adje 10
  Als we met de TU en TD verder gaan pleit ik ook voor the Full Monty. Dan zou het mooi zijn om het aantal TU en TD per geregistreerde bij te houden en de TU/TD-ratio te koppelen aan een hierarchische orde.

  Suggestie:
  het hoogste niveau dat je bereiken kunt is Boedhha. Daaronder in volgorde van verlichtheid:
  Arahant, Anagami, Sakadagami en Sotapanna*.

  * (HPAX-style) Ik geef meteen toe dat ik de ballen van het boeddhisme weet (Wikipedia).

 5. 12

  @ Joost, #2:

  Ja, dat weet ik heel zeker (Firefox 15.0.1).

  En het is alleen een wat zonderlijk effect dat je de preview-tekst nodig hebt om te weten waarom je terecht komt waar je terecht komt. Normaal is een waanlink beschrijvend genoeg om te weten waar je naar klikt. Maar never mind, het kwam op mij gewoon over als een foutje toen ik klikte…

  En dit is meteen een test om te zien of ik zo wel kan posten. Begrijp me niet verkeerd, ik zie de meerwaarde van registratie wel — maar kan je alsjefuckingblieft een inlog-knop naast dit reageer veld zetten, die vooral en bovendien reeds getypte tekst intact laat? Het klinkt wellicht een tikje lam ten opzichte van iemand die net heel veel werk heeft gedaan om de site om te gooien — maar de gebruikersonvriendelijkheid van het inloggen maakt het momenteel voor mij alleen een irritatie.

 6. 14

  Wel als ik als “Rene” wil reageren. Maar zo bedoel ik het dus niet.

  Ik heb al meerderen — waaronder Bismarck, al jaren de kwantitatieve top-reageerder — dit zien zeggen. Het is gewoon een “behulpzaam stukje gebruikers-feedback”: momenteel werkt dat inloggen heel erg onhandig.

  Als ik, stel, pas nu zou bedenken dat ik momenteel niet ingelogd was zou ik deze reeds getypte tekst moeten veilig stellen via select + copy, dan naar boven scrollen, dan op inloggen klikken, dan dat daadwerkelijk doen, dan weer naar beneden scrollen, dan de tekst weer plakken (wat vorige keer toen ik vergat in te loggen trouwens niet werkte — maar dat zal wel mijn fout geweest zijn).

  Klinkt op zich best als doenbaar? Tjah. Maar waar het ook naar klinkt is “Oh, dan maar niet” voor die vaste, geregistreerde reageerders die tijdens het opkijken van werkzaamheden gewoon snel even iets zagen waar ze op wilden reageren. Ik zag er minimaal één alweer verzoeken tot deregistratie zodat de naam in ieder geval weer vrij kwam zonder dat ingelog. Het lijkt me dat dat jouw/jullie bedoeling niet kan zijn.

 7. 20

  En de IP adressen! :-)

  Kan mijn registratie ook ongedaan gemaakt worden?
  Dat vergeten in te loggen bij het reageren is irritanter dan Balkenende.

 8. 24

  Totaal geen idee of ik geregistreerd sta of ben , maar zou gaarne bevestiging willen hebben dat dit niet zo is..
  Boer wil niet geregistreerd staan noch een of ander profiel hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren