1. 6

  Zo tussen de regels door kun je lezen dat er niet zozeer toelatingscriteria zijn als wel een ballotagecommissie. Tenminste dat lijkt me de basis van de kritiek uit het artikel.

 2. 7

  Het volledige arikel, 4 of 5 paginas staat in vrij nederland deze week. Hierin wordt duidelijk dat deze dame zeer veel verstand van zaken heeft, maar ook links en rechts wat kritiek heeft gehad en nooit een blad voor de mond neemt.
  Het register heeft rustig De heer Bullens toeelaten als getuige deskundige in het register (http://www.vn.nl/Standaard-Media-Pagina/Bullens-blunders.htm), maar een gerenommeerd hoogleraar nota bene grondlegger van de eerste wetenschappelijke opleiding in nederland voor forensische psychologie) die eerder bij het pieter baan centrum tegen wat heilige huisjes trapte geweigerd.

  Dit zaakje stinkt en riekt naar justitie die vooral niet te veel mondige en kritische mensen dichtbij wil hebben. Maar liever prutsers als Bullens die i.t.t. Wetenschappelijk onderzoek beweren dat babys van 10 maanden het verschil tussen een termometer er een penis in de bibs niet onderscheiden.

  Anyway, koop de vn maar. Hij is sowieso deze week het lezen waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren