Nederland torpedeert gezamenlijk EU-standpunt m.b.t. Israel en Palestina

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (31)

#1 Prediker

Uri Rosenthal is… the Manchurian Candidate!!!111!!!

#1.1 Harm - Reactie op #1

Grappig, ik was bezig om te kijken wat ik kon achterhalen van het MKULTRA-projekt, toen ik die film tegenkwam. Heb hem net gedownload. Welke versie vindt je beter, die met Frank Sinatra of de nieuwe?

#1.2 Prediker - Reactie op #1.1

Ik heb die oude nooit gezien. Die nieuwe met Liev Schreiber, Glenn Close en Denzel Washington vond ik zo-zo.

#1.3 Harm - Reactie op #1.2

De oude versie valt denk ik onder de klassiekers. Niet dat ik nou zo ondersteboven was van die versie, maar ik vond hem -met al de tekortkomingen van een 50-gerjaren koude oorlog product- toch leuker.

#2 Harm

Er was al voorspeld dat PVV-standpunten Nederland tot de paria van Europa zouden maken.

#3 Arjan

Over dubbele loyaliteiten gesproken. De PVV kamervragen zijn onderweg neem ik aan?

#3.1 Prediker - Reactie op #3

De PVV vormt zelf een zionistische vijfde kolonne in de Tweede Kamer. Daar is Israël-fanboy Rosenthal een gematigd toonbeeld van beschaving en respecteren van Internationaal Recht bij.

#3.2 su - Reactie op #3.1

De PVV is ook een vijfde kolonne van de VVD. Ik vermoed dat Rosenthal lang niet zo gematigd is als hij zich voordoet en hierin de gedoogconstructieverplichtingen als dekmantel hanteert.

#4 Apparadsjik

“Foreign Minister Uri Rosenthal, known for his pro-Israeli policies […] is himself Jewish, though not religious, and is married to an Israeli woman.”

Dat maakt een onpartijdig standpunt wel erg ingewikkeld.

#4.1 Joost - Reactie op #4

Hmmmmz. Ik denk dat het geloof los staat van de problemen van de staat Israël. Of heb ik het verkeerd?

#5 L.Brusselman

Rosenthal dat is toch de minister van propaganda in Israel,sinds wanneer woont die in Nederland?

#6 Moroch

1) Ik zou het erg vervelend vinden als dit gebruikt gaat worden tegen onze Joodse inwoners (al dan niet met Israelisch paspoort/partner).

2) Waarom zijn filoïsraeli altijd zo gestoord? Met dit soort vrienden heb je geen vijanden nodig.

#7 Johan

Nu daar zijn we mooi klaar mee met deze zionistische infiltrant.
Rosenthal is een verkeerde minister en fout tot op het bot. Niet dat het enig kwaad kan behalve grote economische schade en Nederland als lachertje van de wereld.

The foreign minister also didn’t want any mention of Israel’s arrests of peacefully demonstrating human rights activists or their destruction of homes in the West Bank and East Jerusalem that forced the affected Palestinians to resettle elsewhere.

#7.1 Prediker - Reactie op #7

Economische schade? Ik denk dat er meer te verdienen valt aan handel met Israël dan met handel aan de Palestijnen. En verder kijken andere Arabische landen toch ook vooral naar hun portemonnee. Dus…

#7.2 Johan - Reactie op #7.1

Nou prediker zeg dat niet te snel. Het kan zo omslaan want 1 plus 1 is 2.
Wilders had toch een Fitna 2 in de planning maar dit keer professioneel gemaakt met geld van zijn “vrienden”. Verhoudingen kunnen heel snel veranderen en als het dan ook eens gaat rondzingen over de achtergrond van Rosenthal kan NL wel eens flink getroffen worden. Want hoe de wereld het ziet: Wilders is onderdeel van de regering en aankomende statements en cinematografische experimenten van Wilders zijn dan, in buitenlandse ogen, al snel het officiële regeringsstandpunt van Nederland.

#7.3 Prediker - Reactie op #7.2

Alsof Rosenthal verantwoordelijk is voor de bokkesprongen van Geert Wilders. Rosenthal is voor 100% verantwoordelijk voor zijn eigen handelingen als minister van Buitenlandse Zaken, en wat meer zelfreflectie op zijn eigen zionistische voorkeuren zou hem sieren (laat ‘m die lekker buiten zijn buitenlandbeleid houden); maar het is natuurlijk flauw om hem middels een omweg de gekkigheden van Geert in de schoenen te schuiven.

#7.4 L.Brusselman - Reactie op #7.3

Hij heeft genoeg aan zijn eigen “gekkigheden”

#8 Johan

Bijvoorbeeld:
De Luxemburgse minister Asselborn, die aanzien geniet in de EU door zijn lange staat van dienst, reageert vanochtend ongekend fel op de Nederlandse blokkade.
Asselborn gaat ervan uit dat de Nederlandse houding sterk beïnvloed wordt door de PVV.
“Dat Geert Wilders in de binnenlandse politiek een rol speelt, gaat mij als Luxemburgse minister niets aan. Daar wil ik niets over zeggen. Maar als zijn ‘filosofie’ een Europese dimensie krijgt, wordt het problematisch. We hebben een probleem als Geert Wilders de Europese buitenlandse politiek bepaalt.”

#8.1 Prediker - Reactie op #8

Ik denk dat Rosenthal snugger genoeg is om die indruk weg te nemen.

#8.2 Johan - Reactie op #8.1

Dan ben jij beter van vertrouwen dan ik. Of naïever dat kan ook…

#8.3 Prediker - Reactie op #8.2

Och, in het ergste geval krijgt Nederland een economische rekening gepresenteerd door Turkse en Arabische bedrijven. Dat zou heel goed zijn, omdat daarmee de ideologische voorkeuren van deze minister van Buitenlandse Zaken eens onder een vergrootglas komen te liggen.

Wat Rosenthal in naam van dit landje allemaal uitspookt, interesseert de doorsnee Nederlander immers alleen wat als het hun geld kost. Dan worden ze wakker, en gaan ze zich afvragen: Hela, maar moet ik bloeden voor de particuliere voorkeuren van minister zus-of-zo? No way!

#8.4 piet de nuttige idioot - Reactie op #8.1

Johan stelt terecht dat in het buitenland bij sommige mensen de indruk bestaat dat de PVV een regeringspartij is. Zelfs hier te lande denkt een substantieel deel van de mensen dat. Misschien niet de snuggersten, maar toch.
Dan kan je wel aanvoeren dat Rosenthal die indruk weg kan nemen, want hij weet wel even uit te leggen hoe die rare gedoogconstructie werkt, of hij weet wel uit te leggen dat het heus niet zo is dat de PVV juist door die constructie de boel gegijzeld houdt en juist buitenproportioneel veel invloed heeft, ik denk dat ze toch wel andere dingen aan hun hoofd hebben dan een diepgaande studie naar het politieke stelsel van het O zo belangrijke Nederland te verrichten.
Op de plaatjes zien ze een onderling ginnegappende Rutte, Verhagen en Wilders. En wat het bijschrift is dat blijft veel minder hangen.
Als er überhaupt notie van wordt genomen.

#8.5 L.Brusselman - Reactie op #8.4

Het zijn de niet zo snuggeren die ervoor gezorgd hebben dat we zitten opgescheept met dit stelletje halve garen

#9 Johan

Erdogan kan nu met recht gaan zeggen: De zionistische aap is uit de mouw gekomen en zijn naam is Rosenthal.

Ha ik verheug me er nu al op.

#9.1 Prediker - Reactie op #9

Hahaha!!

Het is wachten tot die Turken er achter komen dat Rosenthal ook nog uiterlijke gelijkenis vertoont met graaf Orlock uit ‘Shadow of the Vampire’. Dan krijgen we helemaal een mooi staaltje antisemitische shit over ons heen.

#9.2 L.Brusselman - Reactie op #9.1

Nu ga je toch te kort door de bocht,alsof de reacties van de Turken op Rosenthal anti-semitisch zouden zijn.Toch last van vooroordelen Prediker?

#9.3 Prediker - Reactie op #9.2

Turken zijn uitzondering antisemieten, Brusselman. Dat is gewoon een feit!!!111!!!

#9.4 L.Brusselman - Reactie op #9.3

In Nederland zijn veel mensen die een hekel hebben aan moslims is de Nederlander daarom een moslimhater?

#10 DSV

Voor iemand die kind aan huis is in Ramallah en onlangs de Slager van München met open armen ontving is dit een zwakke poging om zijn reputatie enigszins te repareren. Ik ben er zeker van dat onze Geert hem op gezette tijden een volle bus peper in z’n reet moet steken om te zorgen dat hij zich gedraagt.

#11 Bontenbal

Nederland staat aan de verkeerde kant van de geschiedenis. Vroeger kwamen we nog op voor onderdrukte volkeren, nu moeten we ons zo nodig voegen bij de onderdrukkers.

#11.1 Harm - Reactie op #11

In Nederland bestaat toch al sinds ’45 de mythe dat de VS de hoeders van het vrije westen zijn?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*