Marco Rubio verrast in Iowa

Ted Cruz verslaat Donald Trump bij de eerste Republikeinse voorverkiezingen, in Iowa, maar de grootste verrassing is de overtuigende derde plek van Marco Rubio. Als andere gematigde kandidaten zich beginnen terug te trekken, is hij degene die het geld en het gewicht van prominenten achter zich kan verzamelen. De strijd bij de Democraten is vooralsnog onbeslist.

Open waanlink

  1. 3

    Op Rubio heb ik al ingezet na het eerste primarydebat. Welbespraakt, jong en Hispanic. Reterechts, maar tegenover Trump en Cruz valt dat in het geheel niet op. Maar nu de strijd een beetje vordert, zie ik die Amerikanen er ook wel voor aan om Trump of Cruz te nomineren. En nu maar hopen dat Hilary het ergens onderweg nog eens grondig verpest. Bernie vs. The Donald lijkt me een schitterend surrealistisch toneelstuk.

  2. 5

    @3: “Bernie vs. The Donald lijkt me een schitterend surrealistisch toneelstuk.”
    Vervolgens zet iedereen Sanders weg als een communist en voor je het weet zit er een totale clown in het Witte Huis de komende vier jaar. En dan zul je zien dat de haviken beginnen te roepen: Hé, je had toch beloofd die en die te gaan bombarderen? Chicken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren