1. 1

  Niet zo verwonderlijk, het Rode Gevaar dreigt, en elke stem op Wilders is een verloren stem voor de VVD in de strijd om de grootste. En de PVV zou samen met de SP wel eens een machtsblok kunnen gaan vormen.

 2. 4

  Nieuws is gewoon nieuws ook voor de Telegraaf. Daarbij wordt de PVV steeds linkser, hun verkiezingsprogramma lijkt sociaal economisch meer op die van de SP dan die van de VVD en sinds de val van het kabinet steunen ze ook meer SP dan VVD motie’s. Tegelijkertijd met toenemende kritiek in de rechtse media zie je een afname daarvan in de linkse media.

 3. 5

  De PVV staat ver van een “linkse politiek”. Daarvoor hoef je enkel maar te kijken naar het stemgedrag van deze fascistoïde partij. Vol met lieden, die uit de extreemrechtse hoek komen. Zie hiervoor o.a. http://kafka.antenna.nl/

  PVV heeft een deel van het SP partijprogramma overgenomen, tijdens de laatste verkiezingen, om een iets groter bereik aan stemmers te krijgen. Al deze overgenomen punten, heeft de PVV direct laten vallen. De feiten spreken voor zich, Anton. Wat voor onzin je verder ook poneert.

  Het proberen om de PVV aan de SP te koppelen, is enkel maar lachwekkend te noemen. En getuigt van een enorme stupiditeit.

  Dat de Telegrof nu met enkele “anti-PVV” berichten komt, heeft meer te maken met het nogal negatieve imago van TMG. Door de afgelopen decennia heen. Google voor de gein eens op telegraaf + rectificatie. ;-)

 4. 6

  Het verkiezingsprogramma lijkt inderdaad wel wat op dat van de SP. Alleen jammer dat ze de beloftes uit dat programma op sociaal economisch gebied niet na komen.

  Kun je trouwens ook inhoudelijk ingaan op de kritiek in De Telegraaf, want die ging niet over het feit, dat de PVV steeds linkser wordt, maar over het feit, dat de joodse organisaties in de VS woest zijn op Wilders, omdat die vanwege electoraal gewin een algeheel verbod op ritueel slachten bepleit. Zijn steun voor de joodse zaak blijkt net zo hard als zijn linkse verkiezingsbeloftes: als het hem goed uit komt, kan de joodse zaak hem plots geen bal meer schelen.
  Het tweede artikel gaat over een wel meer voorkomend probleem in publicaties van PVVers, namelijk, dat ze het met de waarheid niet zo nauw nemen en heel graag feitjes overnemen, waarvan ze denken, dat ze waar zijn, omdat ze hun standpunten zo goed onderschrijven, maar die in de werkelijkheid helemaal niet waar zijn.

  PS: verder is dat natuurlijk ook een kenmerk van een populist, om zijn standpunten in te ruilen voor een totaal tegengesteld standpunt, als ie denkt, dat het andere standpunt meer stemmen oplevert.

 5. 8

  Hoeveel portretten van Beatrix hingen er ook alweer op het kantoortje van Sjuul Paradijs? (Antwoord: http://weblogs.nrc.nl/media/2009/09/18/een-advies-voor-de-oranjes-van-een-fan/). De man zal het niet makkelijk hebben gehad tijdens de lange rij aanvallen van Wilders op het vorstenhuis. De limit was waarschijnlijk diens initiatiefwet om de vorst uit de regering te halen. Sjuul moest zich helaas gedeinsd houden; z’n wakkere lezertjes liepen weg met Geert. Daar moest–ie natuurlijk wel rekening mee houden. Hij heeft tenslotte een toko te runnen. Nu het gedaan is met de populariteit van Greet, wil Sjuul effe afrekenen.

 6. 9

  Wel leuk dat hij zijn joodse sponsoren zou verliezen. Is dat niet o.a. die enge casino-eigenaar uit Las Vegas?

  Verder denk ik dat het weinig uitmaakt. Hij heeft als echte populist voor de bevolking brede punten bedacht, maar als hij de VVd en het CDA kan steunen met een volgend rechts kabinet dan is dat geen enkel probleem.

  Wel leuk dat er mensen zijn die niet kunnen ophouden als rechtaarde VVd-ers dat hij een links programma heeft. Dat is natuurlijk handig voor eventuele SP-stemmers afsnoepen naar de PVV, want de VVd wil graag weer verder regeren, desnoods met de heer Wilders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren