1. 2

  Nieuwe gewoonte bij de georganiseerde misdaadclub die de VVD lijkt te zijn: opstappen voordat je verantwoording moet afleggen.

  Misschien kan Holleeder hem opvolgen?

 2. 10

  Opgeruimd staat netjes. Dit was dat enorme licht dat er voor pleitte dat het KNMI maar opgedoekt moest worden, omdat het meedeed aan IPCC-onderzoeken, en dat zou klimaatsceptici en PVV’ers maar voor het hoofd stoten. Helaas kun je voor zulk soort debiele uitspraken niet de kamer uitgeschopt worden, maar nu is er dan eindelijk toch nog een beetje gerechtigdheid.

 3. 13

  Ik begrijp dat Wiebenga geen Minister van V&J wilde worden. Hij heeft het veel te druk met de Partijcommissie Integriteit.

 4. 15

  @8 Ik dacht dat je het inmiddels wel in het nu.nl-bericht had gevonden.

  Leegte zou werkzaamheden hebben verricht voor Plantlab, een bedrijf in de voedselindustrie. De portefeuille van Leegte bestond uit Economische Zaken en Buitenlandse Handel. Hij zat sinds 2010 in de Kamer.

  Waardoor sterk de suggestie wordt gewekt dat het hier om Plantlab gaat, niet over de bedrijven die jij noemt. Ook de tijdlijn lijkt beter te kloppen, die bedrijven die jij noemt, daar is hij al een tijdje weg, terwijl in de verklaring expliciet wordt gezegd dat het om een betaalde functie ging tussen eind 2013 en eind 2014. Als internationaal bedrijf raakt Plantlab ook inderdaad de portefeuille van Leegte: buitenlandse handel en economische zaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren