“Ard van de Steur nieuwe minister van Justitie”

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (20)

#1 McLovin

En Teeven neemt zijn plek in de Tweede Kamer in:
http://nos.nl/artikel/2025779-teeven-terug-in-tweede-kamer.html

en start de muziek maar weer…..

#2 Mario

Deze (ook) maar even hier plaatsen..

[img]https://pbs.twimg.com/media/B8dutBUIUAElSQt.jpg[/img]

en

http://www.krapuul.nl/overig/blog/1390221/nieuwe-minister-van-justitie-is-een-clown-en-een-fantast/

Opbokken met die gek.

#3 Mario
#4 Folkward

Leuk, stuivertje wisselen. De VVD maakt zich nu echt belachelijk.

#5 willem visser

@4: Nee joh, men vreet alles van die partij.
Iedere keer als je denkt het dieptepunt met onze nepliberalen bereikt te hebben, weten ze er toch nog een schepje bovenop te doen. Hoeveel clowns, charlatans, intellectueel gemankeerden, oplichters, sociaal gestoorden en infantiele corpsballen hebben ze nog achter de hand?
Het maakt niet uit. Iedereen wil toetreden tot het proletenparadijs: het zijn immers de winnaars. Succes is een keuze! En om te beginnen kiezen we voor de VVD. De rest komt dan vanzelf: we are the champions… of champignons, of wat dan ook.
Enfin makker, als je maar leut hebt.

#6 Bismarck

En ze hadden heel toevallig precies tot één dag na de PS verkiezingen nodig voor deze gedegen zoektocht? Of zou het toch te maken hebben met die Kamerzetel voor Teeven, die electoraal misschien wat onhandig zou zijn overgekomen bij bekendmaking vóór de verkiezingen?

#7 Mario

Terechte opmerkingen, Bismarck. De VVD speelt hier weer eens een heel vuil spel.

#8 Le Redoutable

Hij krijgt in ieder geval en hele kluif om het bonnetjes kwijtrakende en informatie over getuigen lekkende ministerie weer op orde te krijgen.

#9 Emile M
#10 Joop

Ja ja, lachen om deze man, hij is wel minister, van VVD huize. De meest populaire partij onder de kiezers. En dan gaan we allemaal zaken bedenken waarom dit en waarom dat. Tja, alleen Schippers was een complotdenker. Ik denk dat zij dichter bij de waarheid zat dan menigeen denkt. Anders was de hoogste ambtenaar nu ook niet opgestapt.

Als democratisch een bepaalde partij recht heeft zetels, en daardoor regeringsdeelname kan afdwingen, dien je dat te respecteren ook al zetten ze daar clowns en anderen daar neer.

Volgens mij is er over Vd Steur best wel wat positief te melden. Hij is goed in discussies zoals dat hoort in parlementaire democratie. Goed in dossiers. En een stuk sneller dan Opstelten.

#11 Joop

De staatsecretaris Klaas Dijkhof lijkt op die spindoctor in Borgen, dacht eerst echt dat het de acteur was.

#12 Inca

@11, inderdaad. In de serie krijgt ‘ie uiteindelijk een beetje hart en wat gevoel voor fairplay – maar wel vooral omdat zijn omgeving dat eist. Dat zal Klaas Dijkhof niet overkomen ben ik bang…

#13 Inca

@10, die hoogste man is een duurbetaald vriendje van Opstelten, die hem op die plek gemanouvreerd heeft. Ik zou zeggen: good riddance. Lijkt me dus niet dat ‘ie is opgestapt vanwege een complot tegen de VVD, en ik kan me ook niet voorstellen dat hij de giften van Opstelten heeft beloond door het ministerie op te zetten tegen de bewindspersonen… lijkt me eerder dat zijn positie zo verweven was met die van Opstelten dat ‘ie het ook verdient ten onder te gaan aan dezelfde problemen.

#14 Joop

@13.

We zullen zien hoe deze kasteelheer het er vanaf brengt. Hij is in ieder geval begrijpelijker verbaal dan het gebrom van Opstelten. En er zal het nodige gebeuren waar je kwaad van wordt, bijvoorbeeld softdrugs. Dat is inhoud, en daar hoort een bestuurder op aangepakt/afgerekend/bejubeld te worden.

#15 Mario

Arm Nederland. De zoveelste politieke proleet van de VVD, die enkel zijn ego ‘liberaal’ acht…en die gaat men dan ook nog eens met een acteur in een of andere fucking serie vergelijken.

So much for referentiekaders.

#16 Joop

@15.

Wat een frustratie, jaloers manneke!

#17 Inca

@15, het was anders wel een fucking goeie serie!

#18 Joop

Mr. G.A. van der Steur en mr. dr. K.H.D.M. Dijkhoff worden om 17.30 ter beëdiging door de koning ontvangen in De Eikenhorst

(alsof een titel iets zegt, maar dr. sociologie Halbe is ook geen dom manneke)

#19 Mario

@17

Fanboi!1!! Jij ook, “Joop”.

;-p

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*