Israël probeert financiering Internationaal Strafhof te raken

Dossier:

Dit soort technieken waren toch uit den boze als ze op Israël zelf werden toegepast?

Open artikel

Reacties (7)

#1 Dehnus

Je bent alleen mijn vriendje als je doet wat ik zeg en het altijd met mij eens bent! Dat soort vriendjes moest ik al niet meer in de Kleuterschool ;).

Dat zijn het soort vriendjes dat pestkoppen zijn en geen enkele tegenspraak dulden, ook al wil je ze behoeden voor destructief gedrag. Jammer genoeg geef ik op den duur niet zoveel meer om dat soort “vriendjes” en interesseert het me niet meer zoveel als ze zichzelf in de problemen treiteren.

Dat zijn net zulke vriendjes als die van Noord Korea, Saudi Arabië en Iran. Vriendjes die je in de rug steken als je hem naar ze toe keert ;). Nee dan maar geen vriendjes ;).

#2 zazkia

Dat geld bij het ICC is vooral opgegaan aan een peperduur kantoorkolos ergens in de buurt van Voorburg. Ik zou daar ook geen geld in steken. Het is allemaal nep. Voor die betere wereld van morgen. Een tribunaal waarin onbetekenende dictators uit onbekende Afrikaanse landjes worden vervolgd. En het is er nog niet eens.
Ik heb liever een betere wereld vandaag.

#3 Sigi

Waar zijn ze zo bang voor?
Als ze in hun recht staan met hun acties zoals zij en de fervente verdedigers van het regeringsbeleid van Israël steeds beweren dan hebben ze toch niets te vrezen?

#4 Joost

@3: Ze verwachten geen eerlijk proces, omdat de rechters anti-Israël zouden zijn.

Het klinkt een beetje als een moordenaar die zegt geen eerlijk proces te gaan krijgen omdat alle rechters tegen moorden zijn.

#5 Co Stuifbergen

@2: Ik heb het liefst dat gisteren de wereld al volmaakt was…

Maar zoiets kost nou eenmaal moeite en tijd en geld.
Of het ICC z’n geld waard is, kan ik niet beoordelen.
Maar ik vind het wel een mooi principe dat de meeste landen met elkaar afspreken dat ernstige misdaden bestraft worden.

En ook dictators van kleine landen kunnen een hoop leed aanrichten

#6 zazkia

Ja een mooi principe waar we veel geld aan geven. Zodat de grote boeven er met dat geld vandoor gaan en er vervolgens bijna niets gebeurt. Ga vooral af op de mooiheid van principes.

#7 Prediker

Ze verwachten geen eerlijk proces, omdat de rechters anti-Israël zouden zijn.

@4 Dat heet in de medische literatuur geloof ik vervolgingswaan.

Is wel handig om je gedrag te rechtvaardigen; als mensen dan negatief reageren op dat gedrag, is dat een bewijs dat iedereen tegen je is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

| Registreren

*
*
*