1. 2

  Dat verbod was wel nuttig, want als zo’n potentiele onruststoker wordt verdacht, dan mag de telefoon afgeluisterd worden etc. etc.

  Maar dat excuus is al lang niet meer nodig: iedereen kan zomaar zondermeer afgeluisterd worden, staande worden gehouden, worden gefouilleerd, etc. etc.

  Dus waar is dat verbod dan nu nog voor nodig? Of moet Nederland nog verder veranderen richting politiestaat?

  Ik lig daar soms gewoon wakker van. Stel nou dat je de dope zou legaliseren en het terrorisme zijn zin zou verliezen omdat het westen de mensenrechten respecteert en Israel ook daartoe verplicht. Dan zit je daar,

  met al die waardeloos geworden veiligheidsmaatregelen.

 2. 4

  Toevallig deze van de week gekeken: http://www.youtube.com/watch?v=AxRVhgbVN9o

  Begint quasi-hippie-idealistisch; ga lekker drugs verkopen om rijk te worden maar gaandeweg wordt de docu duisterder en wordt het “militaire-industriele-complex” van drugs blootgelegd: van straatverkopers tot en met drugs overlords tot en met de diverse overheidsdiensten die drugs bestrijden en die allemaal belang hebben bij het blijven bestaan van de War on Drugs: Iedereen verdient er aan: straatdealer, DEA-agenten, Drugsbaronnen, iedereen. Inzichtelijke docu zonder drugs te verheerlijken of te gevaren van verslaving en geestelijke en fysieke aftakeling te bagatelliseren. Aanrader voor de heren Teeven, Opstelten, en die van alle christelijke partijen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren