1. 5

  Toch interessant hoor, dat een organisatie ongewenst wordt als zij juist in plaats van actie te voeren (toch vaak een kwestie van de wet overtreden), zich toelegt op de middelen die bínnen de wet worden geboden. Juist een zelfbenoemde Law & Order partij als de VVD moet zich diep schamen voor zo’n uitspraak.

 2. 6

  Ook worden de randen van de wet soms opgezocht en overschreden”, zegt Kamerlid Leegte.

  Prachtig argument. Laten we alle instanties die dat doen het land uit zetten. Gaat de VVD dan ook de overheid wegsturen uit Nederland?

 3. 8

  Ja inderdaad GP accepteert geen overheidsgeld om zo -naar eigen zegge- haar onafhankelijkheid te waarborgen. Wel krijgt GP geld van de Postcodeloterij, maar dat is een particulier initiatief.

 4. 18

  aan de reacties bij de Telegraaf te zien mogen ze wel even doorgaan, des te eerder gaan ze echt op d’r plaat. Zelfs daar is een meerderheid van de comments spuugzat van de spelletjes. Misschien dankzij het ‘grapje’ van Dion G.?
  Het wordt tijd dat er ter linkerzijde een uitgekookte spindoctor opstaat, het zelf opgelegde fatsoen achterwege laat, en de verraders van de tolerante mentaliteit (waar we toch een halve eeuw best mee uit de voeten konden) met dezelfde middelen keihard onderuit haalt…

 5. 20

  ’PVV het land uit’

  DEN HAAG – PVV-fractieleden zijn in korte tijd zo vaak over de schreef gegaan dat het imago van Nederland wordt geschaad. De politieke beweging moet haar hoofdkantoor in Nederland daarom sluiten en over de grens worden gezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren